2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

bol masallah gulum gobus super yalniz fotoyu ters eklemissin bakacam diye boynum agridi

crafty supersin ya bayildim gobuse ne guzel busbuyuk

Eki Görüntüle 239189 Eki Görüntüle 239190

ahanda kocca göbük
2. de hafif kadası ya da poposu dışarda sıpamın

ayy süper canım yaa benim de böyle göbişş sanki dahada büyük benimki :) sadece göbiş büyüüd berekeet diğer yerler aynı geliyorr. Yada bana mı öyle geliyor göbek büyüynce dikkatimi çemiyor bilemme de :):) bende çektiryim kocama da koyayaım buraya güzelinden en zayıf çıkmışından :):)

anneler göbüşler süppeerrr.. bayıldım, kocaman olmuşlar ne güzel.. özendim valla.. oğlum biran önce büyüsün, bizde görelim 28 leri, vbizde öyle kocaman koyucaz crafty hanımmmm...

buda 26.haftamiz biterken biziz kizim ve bentotom karnimdan buyukmu ne:86:

Eki Görüntüle 239098 Eki Görüntüle 239099

bu da 25 haftalık bi civciv

Eki Görüntüle 239188

kızlar birde benimkine bakın:26:

ahanda kocca göbük

kızlar yerim ben o bebişleri MAŞALLAH yahu ne güzel olmuş bebişler kocaman benimkide sürekli tepiştiriyor beni sanırm haftaya kocaman bir göbeğim olcak

kuzum cok tatlı ya..

bu arada kasım analarının göbişleri hep erkek gibi farkettiniz mi..

hep beraber bu geleneksel cinsiyet tahmin yönetminide çürütmüş bulunmaktayız.. tebriklerrrr..

gerçekten ya her gören erkek diyo bu ama son zamanların kızları hep böle oluyo heralde öne doğru sivrilmiş giidyoz:)

buda 26.haftamiz biterken biziz kizim ve bentotom karnimdan buyukmu ne:86:

Eki Görüntüle 239098 Eki Görüntüle 239099

bu da 25 haftalık bi civciv

Eki Görüntüle 239188

kızlar birde benimkine bakın:26:

ahanda kocca göbük

Annceiklerim süpersiniz hepinize 41 kere maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…