2011 Kasim Annelerinin Gobusleri

6 kilomu..

kız dur dua niyetine gecer Allah korusun..

o da cok ciddi bir sağlık sorunu biliyosun.. 3,5 olsun bizim olsun..

benim eşim sen tasıyamazsın kıyamam ..2,5 kilo dogsun biz ona sonra kilo aldırırız diyor..

hamilelikte verip almaları saymazsan, başlangıca göre 1,5 kilo aldım sadece.. onunda hepsi göbekte galiba:)

anammmmm ne düşünceli kocan varmış kız:))

simiramiscim maşallah bebişine

maşallah oğluşuna

yalnız senin memişler göbüşle yarışıyo gibi :)

oo benim memişlerin orjinal hali o, göbek yokkende bu kadardı, o zaman dahada korkunç görünüyolardı.. şu emzirme işleri bitsin küçülttürcem onları zaten. ergenliğe girdiğim günden beri nadide sultanım, bıktım artık:)

6 kilo işin latifesi, şimdiden zor taşıyorum ben:) 2,5kiloda çok minik oluyo ya, inşallah 3 kiloyu geçer hepimizin bebişler.. o kadar meyve yiyorum bebeğe yarasın diye ama inşallah yarıyodur:)

valla onu bilemicem cnm sen tanıyon kocişini ama bence seni düşündüğü içindir:)

bende öyledir diye düşünüyorum.. inşallah yani..

hahaha.. benimkide farklı değil..

bende hamilelikte oldu sandım emzirirken nası olcak kimbilir :)

benim hamilelikte herşey tersine gidiyo baştanberi. bakarsın buda tersine gider de küçülür ler:) çok mu hayalperestim:)

benim hamilelikte herşey tersine gidiyo baştanberi. bakarsın buda tersine gider de küçülür ler:) çok mu hayalperestim:)

amannnn
200 olsa ne olur
tıp bulmuş çaresini be gülüm
emsin minik mucizen
gerisini evel Allah hep beraber hallederiz bi formulle
iş paraya bakar
yerimizde olmak isteyen Evlat diye inleyen niceleri var
bazen fiziğimizi kafamıza takıp nankörlük yapıyoruz, yapmayalım
bende çatlaklara taktım dünyayı dar ettim kendime
ama napalım sallayalımmmm

ay 500 defa beğen butonuna basmak istiyom.. ama 1 keresini bile KK benim elimden aldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…