en son 4 hafta önce itmiştim.. o zaman 680 gr dı.. normal demişti doktor.. çarşamba günü randevumuz var, bakalım ne diyecek.. bana kalsa normal sınırların üstüne çıktı biraz:) 6 kilo filan doğacak galiba sıpa cım:)
6 kilomu..
kız dur dua niyetine gecer Allah korusun..
o da cok ciddi bir sağlık sorunu biliyosun.. 3,5 olsun bizim olsun..
benim eşim sen tasıyamazsın kıyamam ..2,5 kilo dogsun biz ona sonra kilo aldırırız diyor..
28. haftayı doldurduğumuz günde koccaman göbeğimiz:) gülmek yok sakın heeeeeeee...
Eki Görüntüle 251622 Eki Görüntüle 251623
Eki Görüntüle 251624 Eki Görüntüle 251625
Eki Görüntüle 251626
cok kilo alırım ondan korktugundan mı yoksa gercekten beni düşündüğünden mi henüz karar veremedim ben..
maşallah oğluşuna
yalnız senin memişler göbüşle yarışıyo gibi :)
valla onu bilemicem cnm sen tanıyon kocişini ama bence seni düşündüğü içindir:)
oo benim memişlerin orjinal hali o, göbek yokkende bu kadardı, o zaman dahada korkunç görünüyolardı.. şu emzirme işleri bitsin küçülttürcem onları zaten. ergenliğe girdiğim günden beri nadide sultanım, bıktım artık:)
oo benim memişlerin orjinal hali o, göbek yokkende bu kadardı, o zaman dahada korkunç görünüyolardı.. şu emzirme işleri bitsin küçülttürcem onları zaten. ergenliğe girdiğim günden beri nadide sultanım, bıktım artık:)
bende hamilelikte oldu sandım emzirirken nası olcak kimbilir :)
benim hamilelikte herşey tersine gidiyo baştanberi. bakarsın buda tersine gider de küçülür ler:) çok mu hayalperestim:)
hiç bişi olmazzzz
düzelir, çaresi bulunur
sıkıntı stres yok
ANNE olcaz bizzzzz
koca göt göbek mi üzecek bizi pehhhh
amannnn
200 olsa ne olur
tıp bulmuş çaresini be gülüm
emsin minik mucizen
gerisini evel Allah hep beraber hallederiz bi formulle
iş paraya bakar
yerimizde olmak isteyen Evlat diye inleyen niceleri var
bazen fiziğimizi kafamıza takıp nankörlük yapıyoruz, yapmayalım
bende çatlaklara taktım dünyayı dar ettim kendime
ama napalım sallayalımmmm
kızlar bu da benim göbişhaftam 28 + 2Eki Görüntüle 251648 Eki Görüntüle 251649 Eki Görüntüle 251650
kızlar bu da benim göbişhaftam 28 + 2Eki Görüntüle 251648 Eki Görüntüle 251649 Eki Görüntüle 251650
ay 500 defa beğen butonuna basmak istiyom.. Ama 1 keresini bile kk benim elimden aldı..
maşallah canım sen hiç kilo almamışsın bayıldım valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?