Canım senin degerlerinde iyiydi diye hatırlıyorum.benim degerlerim düşük başladı ondan biraZda şüphelendiler.korkma canım sen.canim ya şey sorucam kasiklarinda batma oluyomu?
canıııımmm teşekkür ediyorum ne güzel şeyler yazmışsın öyleee...ay evet ikizlerim olsa ne güzel olur...doğurana kadar vaktim sizin doğurduktan sonra bebişlerimin olacak inşallahhh...ama arada takılır bebeklerimizin yaptıklarını paylaşırız o zamanda....valla bu hayallerin sonu gelmez gerçek olana kadar
cnm yaaa seni neden bu kadar korkutmuşlar anlamadım benimde değerim düşük başladı 30.34 dü ben kesin kimyasal gebelik veya başka bişey var dedim dr. geç döllenme olabilir dedi içim içimi yedi 2 gün sonra değerim 200 olmuştu ve bu gün 1800 gayet güzel gidiyo dedi dr. yani geç döllenme olduğu için senin değerlerin kaç kaç ölçüldü merak ettim bu kadar üzme kendini
Çok güldüm ya...o başlığı baştan sona okudum..ben ilk gördüm orayı...
Ok dir cnm esimde ikna ettim yarn kn veriyorum ve sana cooook t efiyorum su zorgunleri sayende eglnerek gecirdim rabbim senn yuzunu guldrsun insllh tez vakitte ben kaciyrm kizlar haff bas agrim var sabh yazarim i geceler
Ok dir cnm esimde ikna ettim yarn kn veriyorum ve sana cooook t efiyorum su zorgunleri sayende eglnerek gecirdim rabbim senn yuzunu guldrsun insllh tez vakitte ben kaciyrm kizlar haff bas agrim var sabh yazarim i geceler
kuzucum hayalsiz olmuyo işte bende kendimi bilirim 2 tane sonuna kadar hamilelik yaşayan ben değilmişim gibi hamile görmeye çocuk görmeye dayanamayan ben her gece ağladım hep hayal kurdum bu sefer tanı çıkarıcam Allahım ne olur bi evladım daha olsun die neler yaşadım bi ben bilirim o yüzden bol bol hayal kur bölece motive oluyosun ve hamile kalma şansın artıyo
kızzzzzzz demek orucu bozuyon heeeee
hadi bakalım canım merakla bekliycem seni..inşallah pozitif sonuç alırsın banada umut olursun
merhaba kizlarrr nasilsinizz yeni hamislerimizi kutluyorum tutmayanlarda sabirrrrrrrrr sabirrrrr diyorum ya size bi sorum olacakti bu vaginal jel li biraktiktan kac gün sonra adet olunuyo normalinde ben persembe den beri kullanmadim ama hala gelmedi bide benim profil resmimi neden göstermiyo yaaa
sudenaz inş. karasu pozitfi görür onun gazıyla sende hemen teste gidersin canım
ya hamiş listesine baktımda hamile kalanların 1.deneme ve çoğu erkek sorunlu...
zaten tvdede bi açarım erkeklere yönelik yeni yöntem sperm sorunları v.s..ve eşimlede derizki bu konuya çok düşülüyor ve hamile kalanda çok oluyor...
ya benim gibi sebepsiz infertiliteler eşimde bi sorun yok ama bendede ne olduğu belli değil,çok duyuyoruz sebepsiz sebepsiz diye sonradan ne sorunlar çıkıyor en korktuğumda bu yıllarmı boşa geçirmeleriiisanki kadındaki problemler daha zor hamile kalınıyor:26:
mesela düşüklerim vardı benim 1.negatiften sonra pıhtılaşmamı öğrendim buzamana kada rherşey mükemmeldii neysee içim karardı yinee
zaten tvdede bi açarım erkeklere yönelik yeni yöntem sperm sorunları v.s..ve eşimlede derizki bu konuya çok düşülüyor ve hamile kalanda çok oluyor...
ya benim gibi sebepsiz infertiliteler eşimde bi sorun yok ama bendede ne olduğu belli değil,çok duyuyoruz sebepsiz sebepsiz diye sonradan ne sorunlar çıkıyor en korktuğumda bu yıllarmı boşa geçirmeleriiisanki kadındaki problemler daha zor hamile kalınıyor:26:
mesela düşüklerim vardı benim 1.negatiften sonra pıhtılaşmamı öğrendim buzamana kada rherşey mükemmeldii neysee içim karardı yinee
normalde ilaçlar kesilince regl olunuyor niye gecikme oldu bilmiyorum...doktorla istediğinde görüşemediğini biliyorum inan yardımcı olmak isterim bununla ilgili bişey öğrenirsem mutlaka yazarım sana...ben tüp bebekte negatifi aldıktan sonra ilaçlar kesilince adet oldum...üzerinden 1 ay geçti ve ben bu ay adet olamıyorum bende de bu ay sıkıntı yaptı niye bilmiyorum...6 gün önce olmam lazımdı...
iyi geceler kızlaaaarrrr ben yatarrr
selam canım bende ankaralıyım.yazdıklarına aynen katılıyorum...bizde de sebepsiz ama ben sebepsiz olduğuna inanmıyorum...bişeyler çıkacak ama geç olmadan çıksın istiyorum...listedeki tespitin çok doğru erkek faktörlü durumlarda hamile kalmada sorun olmuyo genelde...kadın sözkonusuysa çoook uğraşıyorsun.
hayırlısı olsun dilerim bukez anne olursun duamdasın canımmbende aynı fikirdeyim canım..sorun kadında olunca daha zor oluyor...sen sıkma canını..sizinki belli değil
ben test için gaza gelmem canım...cuma yaptırcam kesin...ama olurda leke falan gelirse belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?