sonuç ikimizin de maşallah pozitif de hem merakımdan soruyorum hem de okuyan arkadaşlara örnek olsun diye soruyorum. bende derezerv sorunu vardı. kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaç yumurta transfer oldu..
amaaaan benim gibi birisi daha .
sakın erken test yaptırma ben dinlemedim yaptırdım şimdi içim içimi yiyor. doktorun sana hangi tarihi verdiyse o tarihta yaptır.
Busekar datlummmm tebrikler....Gülin relax ol miss gibi hamilesinnnn....
benimde aynı gün transferim yapıldı.3.gün 7 hücreliydi.bende merak ediyorum.hatta bir kaç gün sonra test alıp yapmayı planlıyorum.ama en erken kanda 10gün diye duymuştum.senin nerde oldu.
doktorum transferin 15.günü çağırdı kan tahlili için..banada çok geç gibi geldi,burdaki arkadaşların hep 12.günde belli olmuştu.
bizimkiler küçük transfer edildiği için geç çıkıcak herhalde..
sen kaçıncı günde yapmıştın testini?? çokta düşük değil bence değerin,hamilesindir inşallahhhhh
Kizlar bendn az once wc de tuvalet kaguda kan geldi yani leke gibi damla damla hemn dr um yatrdu dua edin bize hiimmm egunal beni affettn dumi bk sen uzdun beni halay cekmiyerk ondan oldu
kız cadı ödümü patlattın,büyük bi heyecanla sonucunu okumayı beklerken,olmadı msjınla içim cız etti..bianda üzüldüm(yazık degilmi kız bize?:))ama coook sevindim,tebrik ediyorum,,rabbimde seninde kucagına saglıkla almayı nasip etsin..maşallah size egunalim bile bu kadar kızdıysa bilemiyorum artık,neyse en azından siniri cabuk gecti:))
ilk testim 11. gün ikinci transfer 13. gün. bence de 15. gün gitç. bak beni 15. gün tekrar çağırdılar. aklında duracağına karnında dursun.
bu arada kasılma, gaz sancın, şişkinliğin ve bütün adet belirtilerin olacak sakın korkma. benim şeyim yerinden çıkacak gibi ağrıyor bazen aman diyorum belirtiler gelsin kırmızı gelmesin bebeğim benimle kalsın.
senin kaç embriyo transferi oldu. işlem nerede yapıldı
Evt cnmm yaaa o dilerim ama o anda sok gecirfim ben aslinda deli gibi oldum saka yapimmm derken ....yaptim:18: simdide kanama oldu azicik yattim yerime bnde dua edin lutfennn bize rabbim hepimize anne olmayi evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepinize coook t ederim esim ofise geldi soruyor eee halay cektinizmi diye
arkadaşlar benim durumu az çok biliyorsunuz. ne olur kızmayın ama tekrar sormak istiyorum. benimle aynı durumda olup sonra hamile haberi aldığınız kimse oldu mu.
benim 7 yumurtam toplandı 5 tanesine işlem yapıldı sadece 1 embriyom oluştu. tek embriyo olduğu için 2. gün transfer işlemini gerçekleştirdiler.
21/12/2011 de transfer oldum.
01/01/2012 de test yaptırdım sonuç 24,8 di.tabi asıl test günüm değildi bu
03/01/2012 yani bu gün tekrar test verdim sonuç 44,28
tamam bir artış var ama değerlerim gününe gör çok düşük. şimdi okuyorum ne güzel sizlerin 70-100 çıkıyor. sizler için çok seviniyorum ama kendim için sevinememek beni mutsuz ediyor.
bu değerlere yakın değerleri olup sonrasında hamile haberini aldığınız kimsecikler oldu mu. çok merak ediyorum
şimdilik pek ağrım yok,arada bir batma oluyor o kadar.. ağrım olmayınca olmadımı acaba diye korkuyorum
2 embriyo transfer edildi,ikiside 2.gün embriyosu.. izmir irenbede yapıldı
ben aslında bu işin başında 1 embriyoya bile takla attım sevinçten. 2,5 sene önce oda olmamıştı.cnm luften stres yapma stres yaptıkca sıkıntı cekeceksın bebegı uzeceksın olmuyor amaaaa hersey yolunda sonucta degerın var bızım oda olamdı 0,01 gorduk bız gec gelısır belkıııı erken yapmadınmı test gunune gore normal degerrr
herkesin belirtileri aynı olmuyor belirtilerimize bakıp içimizi karartmak pek doğru değil.
senin iyi 2 embriyo bende tek tanecik var.
tebrikler canım hayırlı olsun :) Rabbim kucagına almayıda nasip etsin
tebrik ederimmmm
:122::122::122::122::122::122::122::122:
bugün ne güzel yahuuuu bol bol bebeiş haberleri alıyoruz...
ikizinide tebrik ederim allahım kucagınıza almayıda nasip etsin sağlıkla TEBRİKLER :)
kızlar ben estrofemi hala sabah ve akşam kullanıyorum.aranızda devam eden varmı ben gibi merak ettim
Cnm t ederim rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin dua edin lutfen basimda cok agrimaya basladi ama inaniyrmki bebislerm beni birkmicak rabbim senin de yarinki bulusmani bebeginle hayrli etsin insllh saglikla al kucagina
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?