2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonuç ikimizin de maşallah pozitif de hem merakımdan soruyorum hem de okuyan arkadaşlara örnek olsun diye soruyorum. bende derezerv sorunu vardı. kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kaç yumurta transfer oldu..

Canım ilkinde 12 yumurta vardı 7 tanesi birinci kalite döllenmesi ve 2 tane transfer oldu 3. Gun transferi geri kalanları dondurduk. İkinci deneme de 16 yumurta toplandı 11 tanesi yine dollendi bu sefer 5. Gun transferiydi

amaaaan benim gibi birisi daha .
sakın erken test yaptırma ben dinlemedim yaptırdım şimdi içim içimi yiyor. doktorun sana hangi tarihi verdiyse o tarihta yaptır.

doktorum transferin 15.günü çağırdı kan tahlili için..banada çok geç gibi geldi,burdaki arkadaşların hep 12.günde belli olmuştu.
bizimkiler küçük transfer edildiği için geç çıkıcak herhalde..
sen kaçıncı günde yapmıştın testini?? çokta düşük değil bence değerin,hamilesindir inşallahhhhh

Kizlar bendn az once wc de tuvalet kaguda kan geldi yani leke gibi damla damla hemn dr um yatrdu dua edin bize hiimmm egunal beni affettn dumi bk sen uzdun beni halay cekmiyerk ondan oldu

benimde aynı gün transferim yapıldı.3.gün 7 hücreliydi.bende merak ediyorum.hatta bir kaç gün sonra test alıp yapmayı planlıyorum.ama en erken kanda 10gün diye duymuştum.senin nerde oldu.

birkaç gün sonra çok erken olur,hele de idrar testinde hiç çıkmıyormuş.. negatif diye moralimizi bozmayalım sonra
ben haftaya salı kanda baktırsammı diyordum,kararsız kaldım

ilk testim 11. gün ikinci transfer 13. gün. bence de 15. gün gitç. bak beni 15. gün tekrar çağırdılar. aklında duracağına karnında dursun.
bu arada kasılma, gaz sancın, şişkinliğin ve bütün adet belirtilerin olacak sakın korkma. benim şeyim yerinden çıkacak gibi ağrıyor bazen aman diyorum belirtiler gelsin kırmızı gelmesin bebeğim benimle kalsın.
senin kaç embriyo transferi oldu. işlem nerede yapıldı

Kizlar bendn az once wc de tuvalet kaguda kan geldi yani leke gibi damla damla hemn dr um yatrdu dua edin bize hiimmm egunal beni affettn dumi bk sen uzdun beni halay cekmiyerk ondan oldu

hayır canım yok öyle bişey benim de 9. günde olmuştu. olurmuş olabilirmiş böyle şeyler sıkma canını. doktorun da aynı şeyi söyleyecek göreceksin

Evt cnmm yaaa o dilerim ama o anda sok gecirfim ben aslinda deli gibi oldum saka yapimmm derken ....yaptim:18: simdide kanama oldu azicik yattim yerime bnde dua edin lutfennn bize rabbim hepimize anne olmayi evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin hepinize coook t ederim esim ofise geldi soruyor eee halay cektinizmi diye

şimdilik pek ağrım yok,arada bir batma oluyor o kadar.. ağrım olmayınca olmadımı acaba diye korkuyorum
2 embriyo transfer edildi,ikiside 2.gün embriyosu.. izmir irenbede yapıldı

Demek sen burda olanları esıne anlatıyorsun heeee biizmkıde oyle face bıraktın ordan ayrılmıyorsun artık dıyo yaa ayt tutnma kanamasıdır ooo cnm bekle bı doktorunu ara sor zaten az bı kan gelınce bısey olamz dıycem bak sana bebgın senınle dua et bizim dualarımız sısınleee

Son düzenleme:

cnm luften stres yapma stres yaptıkca sıkıntı cekeceksın bebegı uzeceksın olmuyor amaaaa hersey yolunda sonucta degerın var bızım oda olamdı 0,01 gorduk bız gec gelısır belkıııı erken yapmadınmı test gunune gore normal degerrr

Son düzenleme:
şimdilik pek ağrım yok,arada bir batma oluyor o kadar.. ağrım olmayınca olmadımı acaba diye korkuyorum
2 embriyo transfer edildi,ikiside 2.gün embriyosu.. izmir irenbede yapıldı

herkesin belirtileri aynı olmuyor belirtilerimize bakıp içimizi karartmak pek doğru değil.
senin iyi 2 embriyo bende tek tanecik var.

ben aslında bu işin başında 1 embriyoya bile takla attım sevinçten. 2,5 sene önce oda olmamıştı.

herkesin belirtileri aynı olmuyor belirtilerimize bakıp içimizi karartmak pek doğru değil.
senin iyi 2 embriyo bende tek tanecik var.

durumum riskli diye 2 tane transfer ettiler.. birkaç ay sonra o yumurtalarıda bulamayabiliriz demişti doktorum
benim aşılama sonrası da hiç belirti yoktu,ağrım olmadı.sonuç negatifti..
inşallah bukez başarırız hepimiz

tebrikler canım hayırlı olsun :) Rabbim kucagına almayıda nasip etsin

tebrik ederimmmm

:122::122::122::122::122::122::122::122:

bugün ne güzel yahuuuu bol bol bebeiş haberleri alıyoruz...

ikizinide tebrik ederim allahım kucagınıza almayıda nasip etsin sağlıkla TEBRİKLER :)

Cnm t ederim rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin dua edin lutfen basimda cok agrimaya basladi ama inaniyrmki bebislerm beni birkmicak rabbim senin de yarinki bulusmani bebeginle hayrli etsin insllh saglikla al kucagina

güzelim hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.
Kucağına aldığın günlerde gelsinn.

Cnm t ederim rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin dua edin lutfen basimda cok agrimaya basladi ama inaniyrmki bebislerm beni birkmicak rabbim senin de yarinki bulusmani bebeginle hayrli etsin insllh saglikla al kucagina

walla herkese teşekkür ettin bi bana etmedin.kırıldım yanineyse artık heyecanına weriim.sakın kalkma yerinden kanamada önemli dildir işşallah.bebişler tutunuodur annelerinesende bizim için dua et bizde kavuşalım bebişlerimize.eşinide tebrik et bizim adımıza ee oda baba oluo madem halayı sordu oda bizi takip edio sayılırmutluluğun daim olsun sağlıkla kucağına al bebişini işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…