Canlarım gercekten çok çok teşekkür ederim hepinize. Darısı tüm isteyen arkadaslara....
Egunal canım beni de listede güncellemissin çok sağol.... Bilgilerimi vereym istersen yas 29, rezerv azlığı , ikinci denemeydi, akay tup bebekte yaptirdim ve benim doktorumun 2 ayda bu hastanede hiç firesi olmadı :)) onceki medicana daydi. Sanırım merkezin Etkisi var biraz....
kızlar bulantı kusma varmı sizdede?benim başladı...siz ne alemdesiniz?ataşehir sana sordum ama görmedin heralde canım..
arkadaşlar benim durumu az çok biliyorsunuz. ne olur kızmayın ama tekrar sormak istiyorum. benimle aynı durumda olup sonra hamile haberi aldığınız kimse oldu mu.
benim 7 yumurtam toplandı 5 tanesine işlem yapıldı sadece 1 embriyom oluştu. tek embriyo olduğu için 2. gün transfer işlemini gerçekleştirdiler.
21/12/2011 de transfer oldum.
01/01/2012 de test yaptırdım sonuç 24,8 di.tabi asıl test günüm değildi bu
03/01/2012 yani bu gün tekrar test verdim sonuç 44,28
tamam bir artış var ama değerlerim gününe gör çok düşük. şimdi okuyorum ne güzel sizlerin 70-100 çıkıyor. sizler için çok seviniyorum ama kendim için sevinememek beni mutsuz ediyor.
bu değerlere yakın değerleri olup sonrasında hamile haberini aldığınız kimsecikler oldu mu. çok merak ediyorum
bugun 1 kişinin daha belli olacaktı değil mi?
arkadaşlar benim durumu az çok biliyorsunuz. ne olur kızmayın ama tekrar sormak istiyorum. benimle aynı durumda olup sonra hamile haberi aldığınız kimse oldu mu.
benim 7 yumurtam toplandı 5 tanesine işlem yapıldı sadece 1 embriyom oluştu. tek embriyo olduğu için 2. gün transfer işlemini gerçekleştirdiler.
21/12/2011 de transfer oldum.
01/01/2012 de test yaptırdım sonuç 24,8 di.tabi asıl test günüm değildi bu
03/01/2012 yani bu gün tekrar test verdim sonuç 44,28
tamam bir artış var ama değerlerim gününe gör çok düşük. şimdi okuyorum ne güzel sizlerin 70-100 çıkıyor. sizler için çok seviniyorum ama kendim için sevinememek beni mutsuz ediyor.
bu değerlere yakın değerleri olup sonrasında hamile haberini aldığınız kimsecikler oldu mu. çok merak ediyorum
karasu ve diğer hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin..darısı başımıza olsun
kızlar benim transferim 30 aralıkta yapıldı,2.gün embriyosu 4 hücreli..
sizce en erken ne zaman belli olur kanda?
karasu ve diğer hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin..darısı başımıza olsun
kızlar benim transferim 30 aralıkta yapıldı,2.gün embriyosu 4 hücreli..
sizce en erken ne zaman belli olur kanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?