Demek sen burda olanları esıne anlatıyorsun heeeebiizmkıde oyle face bıraktın ordan ayrılmıyorsun artık dıyo yaa ayt tutnma kanamasıdır ooo cnm bekle bı doktorunu ara sor zaten az bı kan gelınce bısey olamz dıycem bak sana bebgın senınle dua et bizim dualarımız sısınleee
Kizlar bendn az once wc de tuvalet kaguda kan geldi yani leke gibi damla damla hemn dr um yatrdu dua edin bize hiimmm egunal beni affettn dumi bk sen uzdun beni halay cekmiyerk ondan oldu
Evt cnmntutunma kanamasi galiba insllh oyledr evt bnm esum cok meraklidr elimde tlfn surkli yaziyrm yaaa birkac kez okudu yazdklarimi hosuna gitti hele egunalim cnmin halay ekibine bayildi
ne alemdesin canım?
Canlarım gercekten çok çok teşekkür ederim hepinize. Darısı tüm isteyen arkadaslara....
Egunal canım beni de listede güncellemissin çok sağol.... Bilgilerimi vereym istersen yas 29, rezerv azlığı , ikinci denemeydi, akay tup bebekte yaptirdim ve benim doktorumun 2 ayda bu hastanede hiç firesi olmadı :)) onceki medicana daydi. Sanırım merkezin Etkisi var biraz....
hala bildiginiz gibiyim,migren atagım devam ediyor,bende dayanmaya calışıyorum,artık o inat ediyor bende inat ediyorum..bakalım ne olcak..buraya girmeye bile halim yok..ama cok alıştım size girmeden duramıyom..okadar sayfa birikmişki maşallah,oku oku bitmedi,başım döndü inanın..topigimizin maşallahı var,hiç boş kalmıyo her daim hareketli..
1000. sayfamız şerefine yazmak istedimmm..Hamile arkadaşşlarıı kutluyorummmm..Bizede dualarını eksik etmesinler ne olurr...Hepinizi çokk seviiyorumm..Yeni yılda inş. listemizz bol boll hamiş haberleri ileee sallanacakkk..
arkadaşlar 1000.sayfamıza ulaştıkhayırlı uğurlu booollll bebekli sayfalara inşallahhh... ... ... ... ...
aminnn canım işşallah bol bebekli sayfalar olur.yeni sene uğur şans getirsin biz bebek bekleyenlere:hepimizin karnı işşallah böle kocaman olur.seviyorum sizleri çokkk nazar değmesin topiğimize
cnm bende sabah akşam kullanıyorum cirinone jel vitamiin ve coraspirin birde.bana murat bey biz söylemeden kesinlikle bırakmıycaksın demişti..[/QUO
ben aynı anda 2 tane içiyorum.siz öle içimiyormusunuz.
AMİNNNNN....bizde yeni yılda önce hamileyim yazacaz sonra sırasıyla değerim nasıl?? ...ay 2 gün sonra tekrar test yapacam çok heyecanlıyım...arkadaşlar 2.test sonucumu aldım sizce normalmi???...kızlarrr benim hala kasık ağrılarım var korkuyorum...canlarım bugün tuvalette kırmızı bir lekeyle karşılaştım çok korkuyorum sizce neden olabilir???...doktor ilk kontrole çağırdı çok heyecanlıyımm...gibi bir sürü cevabını bildiğimiz sorular soracaz birbirimize...inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?