Kızlar 10. Gun degerim 132 çıktı nasillllllllll. Ve ben de haykırmak istiyorum HAMiLEYİMMMMMMMMMMMMM
bool su iç sıvı tüket canımmm...ananas yeee...bebeklerinin tutunmasına yardımcı olur...şişlik bi süre devam eder yat dinlen...aaaa yok artık seni şimdiden kaybettikkk...ALLAH akıl fikir versin amaaa...9.gün kanda baktır çıkar cicim...
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
bool su iç sıvı tüket canımmm...ananas yeee...bebeklerinin tutunmasına yardımcı olur...şişlik bi süre devam eder yat dinlen...aaaa yok artık seni şimdiden kaybettikkk...ALLAH akıl fikir versin amaaa...9.gün kanda baktır çıkar cicim...
bizi affettinmi egunalim yaa şaka yaptım şaka:18:
tebrik ederimmmm
:122::122::122::122::122::122::122::122:
bugün ne güzel yahuuuu bol bol bebeiş haberleri alıyoruz...
hiiiiiii hamile hamile hopluyoooo ya hu kuzum bebeğin düşcek ALLAH korusun öyle kutlama yapamazsın sen oturduğun yerde alkış yap yeter
mutluluktan şekerimmmmmm .....
en iyisi ben bölee takılıyım...
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
off ya moralim çok bozuk bi yandan grip bi yandan ishal anlamadım vallla bu ne ya çok kötüyüm kızlarrrrrr((((pazartesi günü ultrasona randevum var şimdiden merak ediyorum sonucu...
off ya moralim çok bozuk bi yandan grip bi yandan ishal anlamadım vallla bu ne ya çok kötüyüm kızlarrrrrr((((pazartesi günü ultrasona randevum var şimdiden merak ediyorum sonucu...
geçmiş olsun ishal in hala geçmedi mi. doktoruna söyledin mi bu 4 yada 5. gün galiba
canımm geçmiş olsun.. bol bol su iç bare su kaybedersın şimdi..
eger çalışmıyosan dinlen yat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?