Cnm ben arak beyle konstum gercektn bizim dr cik ilgili cok hosumuza gitti arafi kanamami m etmis sen nasilsin nasil gidiyor bebeklernle beklemk sen yaptrickmisin 10.gun test
arkadaşlar bu güzel hamiş haberleri arasında canınızı sıkmak sitemem ama lekelenmeler olduğu içöin bugün kan testi yapayım dedim...7. gün bugün 5. güm ebriyosu...test tarihim cumartesi ama cumada olabilir dedimişlerdi. labaratuvarı aradım 1'in altında dediler inanamadım resmen şoktayım...daha 7. gün 1'in altında nasıl oluyor hala aklım almıyor....hani biraz daha yüksek çıksa teselli olurdu umudum olurdu.....::18::18::18:
Cnm azonce kontrl edttim furmus dr um da aradi devam ediyrsa hemn igne vurdurucm dedi sevndik simdilk durmasina insllh tekrrlamaz cunku ben kan sulandirici ignede kullaniyrm yarin yapmicz igneyi bakalim hayrlisi dua edin lutfn
evet canımmm turgut beyle devam bakalım.ctesi aradım acbademe gel ben ordayıp artık hep dedi ok dedim vee orda başlıyoz bakalım.çoook heyecan yaptım daha başlamadan noolduysa sankim
3250 liraya anlaştık bakalım.daha ilaçlarıda almadık.seninne kadar tutmuştu bebişşimmm.
hımm kayseri tüp bebeği bırakmış mı ii bir doktor ama bizde o kadar merkeze 1200 civarıda ilaçlara verdik. ilaçların içine transfer den sonraki ilaç ücreti dahil değil allah kolaylık versin canım inşallah herşey yolunda gider bebişine kavuşursun çünkü maddi manevi zor bir süreç
iveet çok özledim sizi ama giremedim maşallah hep bir yerlerde idik beden olarak iyiyim canım sadece iğne yerleri ağrıyor onun dışında öyle ağrım falan yok belirti arıyorum yok inşallah bebişlerim benimledir 1 hafta kaldı ayyyyyyyyyy:18::18: sen ne yapıyorsun nasılsın yine hepimize koşturuyorsun allah enerjini artırsın hatta küçük egunaller (ismini bilemediğim için ama inan seni çok ii tanıyormuşum gibi)olsun ailece bu konuda danışmanlık yaparsınızzz
merhaba kızlar bende 4.denememe başladım hamile haberleri bizlere çok moral oluyor inşallah bizde o duyguyu yaşarız amin:18:
Cnm ok yaticm ama saat nirazcik daha ilerlesn diyorumm cunku bu sefer sabaha kadar uyuyamiyorum ama uzaniyrm kalkmiyrm wc harici cnmm yaaa sen ne zamn gidicksin dr
arkadaşlar bu güzel hamiş haberleri arasında canınızı sıkmak sitemem ama lekelenmeler olduğu içöin bugün kan testi yapayım dedim...7. gün bugün 5. güm ebriyosu...test tarihim cumartesi ama cumada olabilir dedimişlerdi. labaratuvarı aradım 1'in altında dediler inanamadım resmen şoktayım...daha 7. gün 1'in altında nasıl oluyor hala aklım almıyor....hani biraz daha yüksek çıksa teselli olurdu umudum olurdu.....::18::18::18:
anladım canım sağolll.turgut bey tam olarak bırakmamış orayı.ama burayla anlaşma yapmışlar kar ortaklığı yani.sadece diğer dr lar orda buda acıbademde olcakmış.
benim içime doğuyo senin bebişlerrr yani ikizleeer seninle annesiiii.
inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız cnımmmm.bana da umut oluyosun canııımmm.dinlen bol bol ve bebişlerle konuşşş.müzik dinlett şarkılar söleeee.bizi de habersiz bırakma cicim olurmu?
inşallah canım hayatta en çok istediğim şey (hayırlı sağlıklı ömürlü) bebeklerim yanlızken konuşuyorum onlara dua okuyorum anlatıyorum benimle kalırlarsa neler olacağını içim boşalmış gibi........ tabiki haber veririm inşallah güzel haberler veririm
belirti aramaaaaa...ben dün adet gecikince kan verdim negatifi 1 aydır görmüyordum göresim gelmiş demekkiii...ismim gülden kuzum...
hemşirede senin gibi dedi... üzülme şekerim sen bu sene inşallah hamile kalacaksın baksana hepimizin duasındasın kime bu kadar dua ediliyor ben bebişlerime her gün yasin-meryem süresi- kenzül-arş-esmaül hüsna - tefriciye falan okuyorum hepimize dua ediyorum ama seni özellikle söylüyorum ...... hımm ismini öğrendiğim ii oldu egunalim dediğim zaman eşim garip garip suratıma bakıyor artık güldenim derim allah sana gül bahçesi nasip etsin o zaman
hemşirede senin gibi dedi... üzülme şekerim sen bu sene inşallah hamile kalacaksın baksana hepimizin duasındasın kime bu kadar dua ediliyor ben bebişlerime her gün yasin-meryem süresi- kenzül-arş-esmaül hüsna - tefriciye falan okuyorum hepimize dua ediyorum ama seni özellikle söylüyorum ...... hımm ismini öğrendiğim ii oldu egunalim dediğim zaman eşim garip garip suratıma bakıyor artık güldenim derim allah sana gül bahçesi nasip etsin o zaman
Cnm bismillh fur baklim belki bnde 7.gun yaptrsm hic cikmickti cumayi bekle bence sakin stress yapma bak bende sonuctn 1saat sonra kanama oldu vedegerim 72 raht ol uzme cocuklari ayol
cnm nasıl oldın? ben girmedim nete bikaç saattir. ağrım çok yatıyorum sürekli. ama senide merak ettim. iyimisin?
nasılız bakalım
testi neden bu kadar erken yaptığını anlayamadım canım...keşke biraz daha bekleseydiniz?
benim perşembe sabahı yumurtalarım toplanacak...
çok az yumurtam olgunlaşmış...yumurta toplandıktan sonra hangi ilaçlara başlanıyor..bilginiz var mı kızlar? o ilçları yanıma alacağım doktorum bir sürü ilaç aldırmıştı bu akşam da çatlatma iğnesinin oldum zaten....on iğnemdi galiba...başka iğneler de olacak mı?
bir de kızlardan biri transfer sonrası ilaçlar falan demiş...benim ilk denemem olduğu için bilmiyorum transfer sonrası kaç ilaç kullnılıyor pahalı mııdr bu ilaçlar..kızlar yardım eder misiniz?
nasılız bakalım
testi neden bu kadar erken yaptığını anlayamadım canım...keşke biraz daha bekleseydiniz?
benim perşembe sabahı yumurtalarım toplanacak...
çok az yumurtam olgunlaşmış...yumurta toplandıktan sonra hangi ilaçlara başlanıyor..bilginiz var mı kızlar? o ilçları yanıma alacağım doktorum bir sürü ilaç aldırmıştı bu akşam da çatlatma iğnesinin oldum zaten....on iğnemdi galiba...başka iğneler de olacak mı?
bir de kızlardan biri transfer sonrası ilaçlar falan demiş...benim ilk denemem olduğu için bilmiyorum transfer sonrası kaç ilaç kullnılıyor pahalı mııdr bu ilaçlar..kızlar yardım eder misiniz?
Cnm ahhh sen beni ben seni hepimiz birbirimizu m ediyorz ne gusel bir sanal aile oldukRabbm hepimize saglikla kucagimiza almayi nasp etsinbnim kanama durdu simdilk sorun yok gibi baklim dr um Prsmbe gunu degeri bekliyr insallh katlick ben inaniyrm hep dedim onlar bizimle rabbimin izniyle bn coook inandim simdi rabbim kucagimizada almayi hepimize nasip etsn kaciyrm bende yaticm turkcelin selo canlari opucek esimin yanaklardan neyse cnm saka biryana uykum geliyr sende bool su ic lutfn ben cok iciyorum wc olayi sikici benim gusel egunalim buldu formulu ama bnm koltuklr deri kumas olsa emer nasilsa diye salicam ama deridn yere akwr ay igrenc oldum :18: sabh yazarim yineee soylemk istiyorummm hepinizi coook seviyorummm k d et
Aynen canım bu uzun süreçte o kadar çok doktor gördüm ki Aral bey çok farklı.Seviyorum ben o adamıBen 12 günü bekleyeceğim. Çok zor amaa kararlıyım. mı acabaaa Of beklemek çok zor. Ama inanıyorum sonu güzel olucak :109:lAlahın izniyle
ahhh canııımmm ne güzelll şeyler yazmışsın öyleee...ALLAH RAZI olsun dualarında banada yer verdiğin için...inşallah canım rabbim bebeğimi gönderecek inanıyorum...gerçekten nickler le hitab etmek çook tuhaf oluyooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?