Canım dr.um ne dediyse onu söylüyorum yoksa ne diye durduk yere tup bebek yaptırayım. Birde ilkinde doktor 3. Gun Transferi yaptı bu sefer ben ısrar ettim o yuzden 5. Guneikna oldu hem de 11 yumurta olduğu için sanırım
Amh sonucum 1.8 di
Canım benimde senin gibi dusuk başladı 11.gun 28 di 19.gun 558 oldu.ama daha rahatlayamadim.cuma gunu keseyi görmeyi umut ediyoruz.isallah sanada umut olurum cnm.
Hamile arkadaslar gaz problemi yaşıyor musunuz?ben çatlamak uzereyim.
ay hadi inşallah senin için de benim için de
doktorun ne diyor peki
hem de nasıl piknik tüpünü dolduracak kadar neredeyse, yürüyen bir bomba gibi
Canım doktorum her gebe gibi her ihtimale hazırlıklı ol dedi.dis gebelik,boş gebelik,kimyasal gebelik yada normal gebelik..hepimiz icin hayırlısı olur isallah canım.senin doktorun ne dedi?
yok kuzum gaz sancım ama felaket şişim nedense karnım midem patlıycak gibi ya bide saçama ama benim göğüslerim normalde ağrıyo çok fakat oturayım veya yattıp kalktığımda ayağa öle bi zonkluyolarki bi garip yani :)koltuk altlarımda feci acıyoHamile arkadaslar gaz problemi yaşıyor musunuz?ben çatlamak uzereyim.
hem de nasıl piknik tüpünü dolduracak kadar neredeyse, yürüyen bir bomba gibi
haytım bu tobikin sözü geçeni sensin allah aşkına bu kızlar test tarihleri gelmedn test yapmasınlar sonra hem kendileri helak oluyor hemde bizler teselli etcez diye 40 takla atıyoz ve diger bekleyen anniş adaylarımızı olumsuz etkiliyor.lütfen hanımlar bizlerde birbirimize kaz veripte günü gelmeden test yaptırmayalım.eger sonuç iyi veya kötü ise o gün ögrenelim.burdan erken test yaptıran arkadaşlara çok kızıyorum haberiniz olsun...
ben doktorumla görüşemiyorum bile. biz 9 eylğl üniv. hastanesinde yaptırıyoruz maalesef orada doktorla konuşamıyorsun. özeldeki gibi olmuyor maalesef.
yok kuzum gaz sancım ama felaket şişim nedense karnım midem patlıycak gibi ya bide saçama ama benim göğüslerim normalde ağrıyo çok fakat oturayım veya yattıp kalktığımda ayağa öle bi zonkluyolarki bi garip yani :)koltuk altlarımda feci acıyo( şimdiden 2 benden büyüdüler hiç böle olmazdı benim karnım değil göğüsler şişcek heralde :))
gulincim cnm daha öncede yazmıştım yeniden yazayım benimde değerim 30.34 le başladı ve dün 1800 dü değerim bu gün 3100 olmuş yani üzüme kendini tekrar git baktır ben dünde baktırdım bu günde içimde kalmasın die
O zaman canım ben seni durumumdan haberdar edicem.insallah ikimizinde yüzü güler.
valla canım ben bunun için erken test yapmayın başlıklı bir mesaj yazdım ama etkili olamıyorum...ama uğraşıyorummm pes etmicemmm...hepberaber üzülüyoruz sonraaa...
yok kuzum gaz sancım ama felaket şişim nedense karnım midem patlıycak gibi ya bide saçama ama benim göğüslerim normalde ağrıyo çok fakat oturayım veya yattıp kalktığımda ayağa öle bi zonkluyolarki bi garip yani :)koltuk altlarımda feci acıyo( şimdiden 2 benden büyüdüler hiç böle olmazdı benim karnım değil göğüsler şişcek heralde :))
gulincim cnm daha öncede yazmıştım yeniden yazayım benimde değerim 30.34 le başladı ve dün 1800 dü değerim bu gün 3100 olmuş yani üzüme kendini tekrar git baktır ben dünde baktırdım bu günde içimde kalmasın die
zaten perşembe tekrar çağırdılar. sağol benim gibi değerleri olup hamile olanları görmek beni daha da umutlandırıyor.
ya bir de geçen hafta accık kanamam olmuştu ondan sonra benim o kasık sancılarım neredeyse yok oldu gibi. şimdi bazen ağrıyor. göğüslerim hiç acımıyor ama midem çok ekşiyor
zaten perşembe tekrar çağırdılar. sağol benim gibi değerleri olup hamile olanları görmek beni daha da umutlandırıyor.
ya bir de geçen hafta accık kanamam olmuştu ondan sonra benim o kasık sancılarım neredeyse yok oldu gibi. şimdi bazen ağrıyor. göğüslerim hiç acımıyor ama midem çok ekşiyor
Benimde çok büyüdüler:) canım sen keseyi gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?