canım ilkinde 12 yumurta vardı 7 tanesi birinci kalite döllenmesi ve 2 tane transfer oldu 3. Gun transferi geri kalanları dondurduk. Ikinci deneme de 16 yumurta toplandı 11 tanesi yine dollendi bu sefer 5. Gun transferiydi
canlarım gercekten çok çok teşekkür ederim hepinize. Darısı tüm isteyen arkadaslara....
Egunal canım beni de listede güncellemissin çok sağol.... Bilgilerimi vereym istersen yas 29, rezerv azlığı , ikinci denemeydi, akay tup bebekte yaptirdim ve benim doktorumun 2 ayda bu hastanede hiç firesi olmadı :)) onceki medicana daydi. Sanırım merkezin etkisi var biraz....
herkesin belirtileri aynı olmuyor belirtilerimize bakıp içimizi karartmak pek doğru değil.
senin iyi 2 embriyo bende tek tanecik var.
bu iki mesajda sana ait!!!!!
Ikisinde de seninle ilgili bilgiler var...
Sebep rezerv azlığı diye yazmışsın!!!!
997.sayfadaki mesajında tedavilerinin birinde 12 diğerinde 16 yumurta olmuş...
Ve her defasında embriyoların 5.güne gitmiş blast transferi yapılmış...
Rezerv azlığında doktorlar 5.güne gitmezler çünkü yumurta sayısı azdır risk almak istemezler...
Yine rezerv azlığında 12 ya da 16 yumurta oluşmaz yumurta sayısı genelde 5 i geçmez...
şimdi bu nasıl rezerv azlığı????
Yanlış bilgi vermiş olabilirmisin???
aptallık işte canım birde lekelenmeler başlayınca bir bakayım dedim....transferden sonra prognex iğne verdi doktor bazılarına crionel jel veriyor ikisinin içeriği aynı...kanda pıhtılaşma varsa corspin veriyor...o kadar...
şimdi bu iki mesaj da sana ait ikisinde de seninle ilgili bilgiler var...ben yanlışmı anladım yoksa sen yanlış bilgimi verdinnn???..
açıklama bekliyorummm....
sebep rezerv azlığı diye yazmışsın ama 997.sayfadaki mesajında tedavilerinin birinde 12 diğerinde 16 yumurtan olmuş...bu nasıl rezerv azlığı?????
aslında haklısın insan dayanamıyor değil mi ..bana konuşması kolay tabiii..şimdilik sakinim... yumurta toplamaya gidince ne olacak bakalım....bana da crionel jel yazmıştı..aldık ağrı kesici aspirin yazmış azro yazmış bir de prednol yazmış...yumurta topladıktan sonra kullanacaksın bir kısmın dedi galiba prednolü ve ağrı kesiiciyi kullanacağız....
kız allah senin iilğini versin az değilsin öğretmen gibi baksanıza :)))) herkesetn haberi var elince kızlcık sopası geziyo topiktee :)))) kim ne haber vermiş kim yanlış kim doğruuu ayy pes
bulmuş birnin açığını düzeltmezse vay haline valla aferin egunalim sana yerim ben seni
Canım kendini boş yere üzmez bu durum ve degerler kesinlikle kisiye göre değişiyor. Benim de gecen sefer olmamıştı vebu sefer olmasına hala inananımız değilim. Ayrıca su an tıbbi olarak hamilesin ve tek embriyo için degerin de gayet güzel. Lütfen degerimi yazdığım için kendimi düşüncemiz hisstemeyebasladim ama
Yawrum salla doktorun dediği o. Önce adetimin 3. Gunü testlerimi yaptık sonra güvenmedik birde amh istedi benden ve zaman kaybetmeden tup bebek yapmamız lazım dedi. Ben o ne dediyse onu diyorum araştırdığım kadarıyla rezerv azlığı 13 yumurtaya kadaroluyormus. Doktoruma 16 yumurta çıktığında sordum o da bana ilk tedavin yakın olduğu icinyumurtalarinin durumu iyi dedi o nedenle de cok oldu dedi..
Yawrum walla doktorun dediği o. Önce adetimin 3. Gunü testlerimi yaptık sonra güvenmedik birde amh istedi benden ve zaman kaybetmeden tup bebek yapmamız lazım dedi. Ben o ne dediyse onu diyorum araştırdığım kadarıyla rezerv azlığı 13 yumurtaya kadaroluyormus. Doktoruma 16 yumurta çıktığında sordum o da bana ilk tedavin yakın olduğu icinyumurtalarinin durumu iyi dedi o nedenle de cok oldu dedi..
arkadaşlar benim durumu az çok biliyorsunuz. ne olur kızmayın ama tekrar sormak istiyorum. benimle aynı durumda olup sonra hamile haberi aldığınız kimse oldu mu.
benim 7 yumurtam toplandı 5 tanesine işlem yapıldı sadece 1 embriyom oluştu. tek embriyo olduğu için 2. gün transfer işlemini gerçekleştirdiler.
21/12/2011 de transfer oldum.
01/01/2012 de test yaptırdım sonuç 24,8 di.tabi asıl test günüm değildi bu
03/01/2012 yani bu gün tekrar test verdim sonuç 44,28
tamam bir artış var ama değerlerim gününe gör çok düşük. şimdi okuyorum ne güzel sizlerin 70-100 çıkıyor. sizler için çok seviniyorum ama kendim için sevinememek beni mutsuz ediyor.
bu değerlere yakın değerleri olup sonrasında hamile haberini aldığınız kimsecikler oldu mu. çok merak ediyorum
Kiss Walla kendimi kötü hissettim
doğru sölüyosun ben burada şaka yaptım beee ben 2 sayfayı bu sıra zor okuyup tutuyorum aklımda o yüzden seni tbk edeyim dedim canımcım :))canımcım listeyi birbirimizden bilgi almak için oluşturuyoruz...doğru bilgi olsa fenamı olur yaniii...buna açık bulmak demeyelim de doğru bilgi çabası diyelim...ayyy yeme beni yemeeee
Yawrum walla doktorun dediği o. Önce adetimin 3. Gunü testlerimi yaptık sonra güvenmedik birde amh istedi benden ve zaman kaybetmeden tup bebek yapmamız lazım dedi. Ben o ne dediyse onu diyorum araştırdığım kadarıyla rezerv azlığı 13 yumurtaya kadaroluyormus. Doktoruma 16 yumurta çıktığında sordum o da bana ilk tedavin yakın olduğu icinyumurtalarinin durumu iyi dedi o nedenle de cok oldu dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?