2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ilkinde 12 yumurta vardı 7 tanesi birinci kalite döllenmesi ve 2 tane transfer oldu 3. Gun transferi geri kalanları dondurduk. Ikinci deneme de 16 yumurta toplandı 11 tanesi yine dollendi bu sefer 5. Gun transferiydi

bu iki mesajda sana ait!!!!!
Ikisinde de seninle ilgili bilgiler var...
Sebep rezerv azlığı diye yazmışsın!!!!
997.sayfadaki mesajında tedavilerinin birinde 12 diğerinde 16 yumurta olmuş...
Ve her defasında embriyoların 5.güne gitmiş blast transferi yapılmış...
Rezerv azlığında doktorlar 5.güne gitmezler çünkü yumurta sayısı azdır risk almak istemezler...
Yine rezerv azlığında 12 ya da 16 yumurta oluşmaz yumurta sayısı genelde 5 i geçmez...
şimdi bu nasıl rezerv azlığı????
Yanlış bilgi vermiş olabilirmisin???

Son düzenleme:
karasu81 10 günün transferle mi 10 gün dü yoksa transfer hariç 10.gün mü avukathb erken yaptırma yani en az 10 olsun canım... ben yaptırdım da ne oldu sakın derim...hala kendime gelemedim....

Kızlar çok şükür günlerdir sayıkladığım başınızı ağrıttığım temizliğim sona ermiş bulunmakta :))
ölüyorum yorgunluktan ama evi kırkladım resmen artık ohh çekerek oturabilirim ve bol bol dinlenicem artık
bu arada hamile kalan arkadaşları tbrk ediyorummmm halayı çekemiyorum kusra bakmayın ama kovaman

herkesin belirtileri aynı olmuyor belirtilerimize bakıp içimizi karartmak pek doğru değil.
senin iyi 2 embriyo bende tek tanecik var.

Canım kendini boş yere üzmez bu durum ve degerler kesinlikle kisiye göre değişiyor. Benim de gecen sefer olmamıştı vebu sefer olmasına hala inananımız değilim. Ayrıca su an tıbbi olarak hamilesin ve tek embriyo için degerin de gayet güzel. Lütfen degerimi yazdığım için kendimi düşüncemiz hisstemeyebasladim ama

karasu81 10 günün transferle mi 10 gün dü yoksa transfer hariç 10.gün mü avukathb erken yaptırma yani en az 10 olsun canım... ben yaptırdım da ne oldu sakın derim...hala kendime gelemedim....

kız allah senin iilğini versin az değilsin öğretmen gibi baksanıza :)))) herkesetn haberi var elince kızlcık sopası geziyo topiktee :)))) kim ne haber vermiş kim yanlış kim doğruuu ayy pes
bulmuş birnin açığını düzeltmezse vay haline valla aferin egunalim sana yerim ben seni

aslında haklısın insan dayanamıyor değil mi ..bana konuşması kolay tabiii..şimdilik sakinim... yumurta toplamaya gidince ne olacak bakalım....bana da crionel jel yazmıştı..aldık ağrı kesici aspirin yazmış azro yazmış bir de prednol yazmış...yumurta topladıktan sonra kullanacaksın bir kısmın dedi galiba prednolü ve ağrı kesiiciyi kullanacağız....

Yawrum walla doktorun dediği o. Önce adetimin 3. Gunü testlerimi yaptık sonra güvenmedik birde amh istedi benden ve zaman kaybetmeden tup bebek yapmamız lazım dedi. Ben o ne dediyse onu diyorum araştırdığım kadarıyla rezerv azlığı 13 yumurtaya kadaroluyormus. Doktoruma 16 yumurta çıktığında sordum o da bana ilk tedavin yakın olduğu icinyumurtalarinin durumu iyi dedi o nedenle de cok oldu dedi..

Son düzenleme:

evet canım aslında herşey normaldi bende ta ki lekelenme başlayıcaya kadar p.tesi başladı... topiklerde 7. gün-8. gün yaptırıp sonuç öğrenenleri okuyunca gaza geldim işte...ama sen sen ol 10 dan önce yaptırma derim...prednol ne bilmiyorum ama yumurta topladıktan sonra ağrın oluyor o zaman ağrı kesici alıyorsun....ne zaman toplama işlemi canım

canımcım listeyi birbirimizden bilgi almak için oluşturuyoruz...doğru bilgi olsa fenamı olur yaniii...buna açık bulmak demeyelim de doğru bilgi çabası diyelim...ayyy yeme beni yemeeee

ya olur mu öyle şey tabi yazılacak. yazılacak ki görelim bilelim. ben hamile kalan herkese ama herkese çok seviniyorum.

bu durumda bi yanlışlık var...aramızda ciddi anlamda rezerv sorunu yaşayan arkadaşlarımız var bir yumurtam olsun diye yapmadıkları kalmıyor...şimdi sen 12 ve 16 yumurtaya rezerv azlığı dersen döverler seniii...

vallahi benim iki tüp bebekte de 7 yumurta oldu rezerv azlığı varsa bende kesin vardır

Canım dr.um ne dediyse onu söylüyorum yoksa ne diye durduk yere tup bebek yaptırayım. Birde ilkinde doktor 3. Gun Transferi yaptı bu sefer ben ısrar ettim o yuzden 5. Guneikna oldu hem de 11 yumurta olduğu için sanırım

Son düzenleme:

Canım benimde senin gibi dusuk başladı 11.gun 28 di 19.gun 558 oldu.ama daha rahatlayamadim.cuma gunu keseyi görmeyi umut ediyoruz.isallah sanada umut olurum cnm.

Kiss Walla kendimi kötü hissettim

niye beeee...kötü olman için bişi demedim kiiii...ben hepinizi detaylı takip ediyorum...merak ettim nasıl oluyor bi yanlışlık var dedim ve sana yazdımmm...amaç düzeltme yapmak...hemmm bugün anne olacağını öğrenmiş bir hatunun benim yüzümden kendini kötü hissetmesini istememmm tamammı cicimmm

canımcım listeyi birbirimizden bilgi almak için oluşturuyoruz...doğru bilgi olsa fenamı olur yaniii...buna açık bulmak demeyelim de doğru bilgi çabası diyelim...ayyy yeme beni yemeeee
doğru sölüyosun ben burada şaka yaptım beee ben 2 sayfayı bu sıra zor okuyup tutuyorum aklımda o yüzden seni tbk edeyim dedim canımcım :))

kuzum doğrudur kötü hissetme kendini egunalın dediği gibi bağzen yeni olaylar çıkınca yanılabiliyoruz senin durumun gibi oda bunu yanlış yazmış olabilirmisin die sormuş zaten
benimde normalde 14 ila 16 yumurtam olurdu hiç sorunum olmadığı halde tüp bebek tedavisi oldum ve ilaçlarla 9 yumurtam oluşmuştu çok şaşırmıştım seninde sanırım ilaçlara verdiğin tepki olumlu olmuş ve 10 dan fazla yumurtan gelişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…