2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde çok büyüdüler:) canım sen keseyi gördün mü

cnm benim kese çıkmış dr. tel.söledi perşembe gel demişti ama ben pazaretsi bahçeciye gidicem ilk orada başlarım sonra acıbademe devam bahçecideki dr. bana cumartesi gel kalp atışlarına bakarız dedi ama ben pazartesi gidicem eşimin cumartesi dr. randevusu var tahliller falan koşturmaca geçer pazartesi kısmetse görürüz artık

cnm benim kese çıkmış dr. tel.söledi perşembe gel demişti ama ben pazaretsi bahçeciye gidicem ilk orada başlarım sonra acıbademe devam bahçecideki dr. bana cumartesi gel kalp atışlarına bakarız dedi ama ben pazartesi gidicem eşimin cumartesi dr. randevusu var tahliller falan koşturmaca geçer pazartesi kısmetse görürüz artık

İsallah canım.cuma kese icin gidicez sonrada kismet olursa kalp Atisi icin artık.

kuzum işte perşembeye kadar mecbur sıkıcan dişini kafana takma rahat ol streste kötü şeylere etken biliyosun o yüzden kafanı boşalt ve sabret işte az kalmış

geçen sefer embriyo oluşmamıştı bunda da oluşmayacak diye düşünüyordum bn. hatta boşu boşuna bu kadar eziyet çekiyoruz gelip gidiyoruz yine aynı şey olacak diyordum . ama benim küçük nazlım ın oluştuğunu duyunca dedim tamam eğer transfer olursa gerisi gelir. ya olacak ama ben sanki kendimi hazırlamışım gibi davranıyorum aslında

listenin son hali ne durumda acaba benim durmumu da güncellersiniz artık ..yumurtam perşembe toplanacak...rahim duvarımda kalınlaşma yetersiz dedi doktorum ..yumurta sayımın azlığından çok buna takılmış...tutunmada sorun yaşamamdan korktuğunu söylüyor...ne yapabilirim tarnsfere kadar kalınlaşır mı acaba ne dersiniz...var mı benzer sorun yaşayan aranızda

İsallah canım.cuma kese icin gidicez sonrada kismet olursa kalp Atisi icin artık.

ya valla biz aynı gidiyoruz heee :))senin ne zamandı transferin benim son adet tarihim 23 veya 25 kasım ama geç döllenme oldu galiba bende 4 gün falan geriden gidiyorum normal adet tarime

ya valla biz aynı gidiyoruz heee :))senin ne zamandı transferin benim son adet tarihim 23 veya 25 kasım ama geç döllenme oldu galiba bende 4 gün falan geriden gidiyorum normal adet tarime

Canım benim 30kasim sat.degerimde senden daha dusuk.bikac gun var ama aramızda:)

cnm anlıyorum seni inan bu aşamalardan çoğumuz geçtik ama ne yaparsak ne edersek edelim kendimizide paralasak hayal kursakta kurmasakta inan herşey olacağına varıyo yine o günü beklemek ve er yada geç sonucu öğrenmekten başka bişey olmuyo şu anlatamıyorum ama inan anlıyoruz biz seni sadece 2 günün kalmış bak burada transferi yeni olanlar var veya tedaviye henüz başlıyamamış kişiler bi düşünsene onlar daha uzun bekliyolar sende öledin sende başından beri yaşadığın bu güne kadar geldiğin zmanı bi gözden geçir bak zaman ne çabuk geçmiş olucak sadece 2 güncük sen kendini şartlamadan her iki durumada kendini alıştır inşlh sonucun pozitif devam eder ve değerin katlanır sabırsızlıkla bekliycem sonucunu

Canım benim 30kasim sat.degerimde senden daha dusuk.bikac gun var ama aramızda:)

ya benimde sanırım 18 aralık falan döllenme günüm yani 25 kasım desek son adet 4 gün ileriye atıyo aman be biraz karışık oldu benim :))) ama aynı gidiyoruz işte benimde perşembe çağırmıştı kese için

Hayırlısı isallah cnm.cok korkuyorum,hepimiz icin hayırlısı olur isallah.

hemen güncellemişsiniz evet 5 ocak opu inşaallah güzel geçecek...benim 1. denemem bu arada ..bilginiz olsun o yüzden hetyecanım ve merakım had safhada...

Hayırlısı isallah cnm.cok korkuyorum,hepimiz icin hayırlısı olur isallah.

kuzum neden korkuyosun korma bak gör beraber paylaşcaz kuzuların gelişimini
ben çıkıyorum dayanamıycam artık çok yorgunum yatayım artık ii geceler yarın görüşürüz artık

merciii şekerim seninde ama ben kaçıyorum yakalıyamadım senide :)) yarın görüşürüz ben yokken çok kaynatmayın sonra takip etmesi güç oluyo :)))

evet ya ben bugün bütün muhabbeti kaçırdım sen harıl harıl temizlik yaparken ben yattım durdum:) yemeğede anneme gidince kaçırdım bugün kü sohbeti:))) neyse hadi sen yat yorgunsundur yarın görüşürüz.... iyi geceler canım...

ben kasım aayında tedaviye başladım aralıkta 1 de emriyon yerleşti ve sonuc yok cikti simdi de hayıt suyu diyorlar denemek istiyenler için soyliyeyim dedim herkez tavsiye ediyor adacayıda

aramıza katılmana çok sevindim canımmm hemşerim...hikayeni okudum...her aşamasında doktorların ihmali var...niye böyle oluyor anlamıyorum...bende 7.seneye girdim evliliğimde ve 31 yaşındayım en başından beri bebek istoruz...çok doktor gezdimmm en sonunda gazi üniv.hastanesinde buldum kendimi...2 negatif aşılama,1 negatif tüp bebek...hiiiçççç hamile kalamadım ne doğal yolla ne tedaviyle sözümona sebepsiz infertilite...senide listemize ekleyecem ama bilgilerin eksik canım....yaş,kaçıncı deneme,hangi merkez,hangi aşamadasın,sebep bunları bir mesajda yaz bana ekleyim cicim...[/QUOTE]

bende sevindimya bende 31 yaşındayım yoksa biz ilkokuldan yada liseden kankamıyızankaradannn..
bende anlamıyorum ank.daki ilk tüp merkezi okadar arştırmıştımki canım çok yandı..eşimin ısrarıyla yaşadığım yerde samsunda devam edicez,donmuşlarımı ank.dan buraya taşıycaz bu konuda muamma çok prosödür var bakalım nasip...bu sefer bende 19mayıs üniveristesinde devam edicem 2.denemeye....pkodan şüphelendim sonradan çok kilo aldım zor veriyorum,adetlerim 35i geçmez ama enson ank.daki hoca az yatkınlık dedi ben ısrarla sorunca yani teşhiisim buda değil...histereskopiyide önermediler bende anlamaım:26:
neyse gevezeliğim tuttu biaraya gelsek saatlerce bitmez derdimiz
yaş.31...2.deneme olucak...1.negatif..sebepsiz infertilite:44:yer..omüde başladım... güya sadece vitamin coraspin alıuorum..şubat adeti olucak galiba çünkü yasmine ocakta başlarsam süreç böyle devam edicek..sen ismimi yaz belki iyi gelir şubattan önce hamile kalırım..
bu kadar saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…