Benimde çok büyüdüler:) canım sen keseyi gördün mü
cnm benim kese çıkmış dr. tel.söledi perşembe gel demişti ama ben pazaretsi bahçeciye gidicem ilk orada başlarım sonra acıbademe devam bahçecideki dr. bana cumartesi gel kalp atışlarına bakarız dedi ama ben pazartesi gidicem eşimin cumartesi dr. randevusu var tahliller falan koşturmaca geçer pazartesi kısmetse görürüz artık
kuzum işte perşembeye kadar mecbur sıkıcan dişini kafana takma rahat ol streste kötü şeylere etken biliyosun o yüzden kafanı boşalt ve sabret işte az kalmış
İsallah canım.cuma kese icin gidicez sonrada kismet olursa kalp Atisi icin artık.
ya valla biz aynı gidiyoruz heee :))senin ne zamandı transferin benim son adet tarihim 23 veya 25 kasım ama geç döllenme oldu galiba bende 4 gün falan geriden gidiyorum normal adet tarime
geçen sefer embriyo oluşmamıştı bunda da oluşmayacak diye düşünüyordum bn. hatta boşu boşuna bu kadar eziyet çekiyoruz gelip gidiyoruz yine aynı şey olacak diyordum . ama benim küçük nazlım ın oluştuğunu duyunca dedim tamam eğer transfer olursa gerisi gelir. ya olacak ama ben sanki kendimi hazırlamışım gibi davranıyorum aslında
Canım benim 30kasim sat.degerimde senden daha dusuk.bikac gun var ama aramızda:)
ya benimde sanırım 18 aralık falan döllenme günüm yani 25 kasım desek son adet 4 gün ileriye atıyo aman be biraz karışık oldu benim :))) ama aynı gidiyoruz işte benimde perşembe çağırmıştı kese için
Hayırlısı isallah cnm.cok korkuyorum,hepimiz icin hayırlısı olur isallah.
geceniz güzel olsun arkadaşlar....
kuzum neden korkuyosun korma bak gör beraber paylaşcaz kuzuların gelişimini
ben çıkıyorum dayanamıycam artık çok yorgunum yatayım artık ii geceler yarın görüşürüz artık
merciii şekerim seninde ama ben kaçıyorum yakalıyamadım senide :)) yarın görüşürüz ben yokken çok kaynatmayın sonra takip etmesi güç oluyo :)))
Kızlar kasik ve bel ağrım varbı terslik olabilir mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?