bende hep var birçok arkadaşımızdada var.ara ara yokluyor günde 1 kaçdefa kısa süreli sonra geçiyor
Kızlar kasik ve bel ağrım varbı terslik olabilir mı?
Canım kasiklarda ara ara batma bendede oluyor ama böyle bel agrisi yasamadım hiç henüz gecmedide korktum açıkcası.
valla cnm benimkiler genelde adet olucagım zamankiler gibi oluyordu tabi acının dozunu bilmedigim için bişey diyemiycem sabaha kadar geçmezse doktoruna yada hemşirene bi sor cnm
canım o bendede var endişe etme...
Gecer gibi oluyo sonra tekrarlıyo canım yaa
cnım seninki kaç haftalık oldu şimdi?bulantın varmı?kaçıncı haftada başladı
cnım seninki kaç haftalık oldu şimdi?bulantın varmı?kaçıncı haftada başladı
canım benim bi haftadır vardı daha dün ve bugün azaldı ama bu seferde sol kalçamın ağrısı arttı. gaz sancım sürekli var. artık alıştım sancılara o yüzden pek endişe etmiyom:)) rabbimin emaneti rabbime emanet....
valla kızlar benimde 6+4 oldu sanırsam bendede bariz belli bir bulantı yok herkes 7. haftada filan başlıyor diyor ama bilemiycem.birde AKASYACIM seni doktor testen kaç gün sonra çağırdı?çünkü sen kalp atışını filan duydun dimi?sanırsam
6. haftada gittim canım. eğer 6+4 sen bu hafta gittiğinde sende duyarsın
6. haftada gittim canım. eğer 6+4 sen bu hafta gittiğinde sende duyarsın
cnm beni doktorum test ten 20 gün sonra gel demişti bende ayın 12.sinde gitcem inşallah duyarım ozaman dogrumu hesapladım bilmiyorum son adet tarihim 25 kasımdı?
canım ben yatıyom yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve cevaplarım. yoksa öptüm seni iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?