2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz.Moralim çok bozuk.Sadece 2 folükül geliştiği için doktorum tedavimi aşılamaya çevirdi.Dün aşılama yapıldı.Şimdi evde dinleniyorum.

Kızlar beni listeden çıkarabilirsiniz.Moralim çok bozuk.Sadece 2 folükül geliştiği için doktorum tedavimi aşılamaya çevirdi.Dün aşılama yapıldı.Şimdi evde dinleniyorum.

esiiin nerde tedavi oluyorsun? Bende de rezerv azlığı var. Sadece 2 folikülüm var. Yani benden max 2 yumurta toplanabilecekti. en yüksek dozda ilaç kullansam da max 2. İlaçlara 2 folikül de cevap verdi ve 2 yumurtam toplandı.2si de döllendi. Senin tedavini aşılamaya çevirmesini anlamadım. Sonuçta tek yumurta ile bile tüp bebek yapanlar var.. Üzme kendini.

kızlar günaydın yine sabah sabah hafif açık renk turuncusu kanamam oldu

üzülme cnm ayt dınlen uzme bebegını aaaa((
canlarım ben çıkıyorum... Albildaaaaa canıııımmmm üzülme nolur bak aklım sende çıkıyorum şimdiiii

kendıne ıyı bak cnm gecmıs olsun annenede sımdıden ıns sonuclar temız cıkar tatlımmm

Canım teşekkür ederim.Şansımın az olduğunu söyledi.Doktorum benim rezervimin daha iyi olduğunu düşünüyordu.Uzun protokol uyguladı.İlaç dozları azdı daha sonra artırdı.Ama beklediği gelişme olmadı.Hayal kırıklığı yaşamayalım,Aşılama deneyelim dedi.Mart gibi doğum kontrol hapıyla uygulanan bir protokol varmış onu uygulayalım dedi.5 tane folikül elde edebileceğimizi düşünüyorum dedi.Ben de ikna oldum bilmiyorum.Ama ilk denememdi ve böyle bir sonuç hiç beklemiyordum gerçekten çok moralim bozuldu.Senin yaşın kaç,nerde tedavi görüyorsun?

ben 32 yaşındayım. fulya bahçeci'de tedavi görüyorum. Şunun için söyledim doktor rezerv problemini keşfetmeden önce bana "aşılama yapabilirsin" dedi. Sonra ultrasonla kontrolde "çok az rezervin var. sadece 2 folikül. aşılama ile vakit kaybetme kesin tüp bebek" dedi. Ben de yıkıldım tabi. sonra başka bir doktora daha gittim. john hopkins aydın arıcı. o da aynı şeyi söyledi.

Tabi belki senden daha çok yumurta bekliyordu o yüzden kararını değiştirmiş olabilir. Ama demek istediğim şey kendini üzme 2 folikülün de olsa hamile kalabilirsin. Ben hamileyim :)

Esiiin hayırlı olsun canım,hiç moralini bozma.Belki de meleğin sana aşılama vesilesiyle gelecek hiç belli olmaz,Allah nasip ettin sonra....

Son düzenleme:
esiiin üzme cnm kendını ol derse yarabbım o olur zaten ne olursa olsun cnm benımmmm asılama yaptılar dedın olcak belkı ama stres yapıyorsun yazık bebegıne kuzummm

Kızlar 27 Aralık'ta negatifi aldım,ardından regl oldum.Çok şükür muayenede kist vs. oluşmadığı söylendi.

Şimdi ben Ocak reglisiyle,dondurulmuş 2.tüpe geçmek istiyorum.

Bu konuda fikri olan var mı?:26:Şubat'ı beklemek daha mı sağlıklı olur bilemedim.:26:

cnm bende 8 aralıkta negatıf aldım doktorum 2 ay bekle gel dedı aralık adetım gectı sımdı ocak adetımı beklıyorum ve adet olunca gıdıcem eger 5-6 ocakta adet olursam 27 ocak gıbı lucrıne baslıycam 2 ay gecmesı gerekıyor senın bu duurumda 1 ay oluyor dımı 2 adetten sonra gıtmen gerek dıye bılıyrum. bende dondurulmus denıycem bu arada

Ve pozitif sonuç alan tüm arkadaşları gönülden kutluyorum.

Hayırlı olsun,sağlıkla gelsin meleklerimiz inşallah.

Canım tebrik edrim.Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.Darısı benim başıma umarım aşılamayla kavuşurum meleğime.Fazla umudum yok ama kısmet bakalım.

Esiiin hayırlı olsun canım,hiç moralini bozma.Belki de meleğin sana aşılama vesilesiyle gelecek hiç belli olmaz,Allah nasip ettin sonra....

Canım teşekkür ederim.İnşallah canım umut etmekten başka bişey yapamıyorum zaten.Belki de böylesi hayırlıdır.

Canım hayırlı,uğurlu olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Subat reglisini beklemem gerekiyor o halde benimde...

Kızlar günaydın yine sabah sabah hafif açık renk turuncusu kanamam oldu
arkadaşım ne yaptın gittinmi dr. veya aradınmı haberini yaz hemen merak ettim ((

cnm bende kasım da tedevimde durumum negatif olmuştu hamile kaldım ama olumsuzluk yaşadım 25 kasımda adet oldum ilk aralık ilk adetimde 2.denememi hemen yapabileceğimi söledi dr. ama ben hamile kalmışım gerek kalmadı yani dr. hemen yapabileceğini sölüyosa şüphen olmasın sende hazırsan bi sakıncası yok bence

esiiin üzme cnm kendını ol derse yarabbım o olur zaten ne olursa olsun cnm benımmmm asılama yaptılar dedın olcak belkı ama stres yapıyorsun yazık bebegıne kuzummm

Canım teşekkür ederim.Üzülmemeye çalışıyorum ama yapamıyorum sanırım.Hiç beklemediğim bir sonuçtu doktorumda çok şaşırdı zaten.Allahtan umut kesilmez hayırlısı olsun diyorum.İnşallah meleğim aşılamayla gelir bana.

üzülme cnm ayt dınlen uzme bebegını aaaa((

kendıne ıyı bak cnm gecmıs olsun annenede sımdıden ıns sonuclar temız cıkar tatlımmm

Canım cuma gidicez doktora

Canım hayırlı,uğurlu olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Subat reglisini beklemem gerekiyor o halde benimde...

Amin canım benım Cümlemizin inşallah gülsün yaradanımmm doktorun ne dedi peki bana 2 ay dedi nette de arastırdım 2 ay once kımse gıtmemmıs cnm beklemekte zor karar verdıkten sonra :2::2:

nasıl gelecegını nasıl olacagını hıc bılemeyız canım benım burad okuduysan bır ark denemıs olmamıs ve daha sonra kendılıgınden olmus hemde hıc umut yokken ben bunu bızım ıcın bır sınav olarak goruyorum ve bu sınavdan gecıcez dıyorum esım bazen stemlere gırıyor hemen gırerken susu dıyorum bu da bızım bu dunyada sınavımız o yuzden uzme ve dua et 2 rekat sukur namazı kıl cnm ve dualrını eksık etme ben adak adadım mesala olmadı ama adagım var beebgım olursa yapıcamm rabbım yuzune gulsun kuzum uzme canını ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…