Cnm nasilsn sancin nasil insllh cok zorlamz hamilelik ve ohss seni sen birazdaha uzat raporu istersen
nasılız bakalım
testi neden bu kadar erken yaptığını anlayamadım canım...keşke biraz daha bekleseydiniz?
benim perşembe sabahı yumurtalarım toplanacak...
çok az yumurtam olgunlaşmış...yumurta toplandıktan sonra hangi ilaçlara başlanıyor..bilginiz var mı kızlar? o ilçları yanıma alacağım doktorum bir sürü ilaç aldırmıştı bu akşam da çatlatma iğnesinin oldum zaten....on iğnemdi galiba...başka iğneler de olacak mı?
bir de kızlardan biri transfer sonrası ilaçlar falan demiş...benim ilk denemem olduğu için bilmiyorum transfer sonrası kaç ilaç kullnılıyor pahalı mııdr bu ilaçlar..kızlar yardım eder misiniz?
Cnm evet bu sabh ben devralaym dedim egunalimdn mesai yi suanda hersey yolunda cok sukur lekelnmede bitti ben yatiyorum 2gun kalkma defi drm yarin tekrr kan vermeye gidicez bakalum degerimiz kac olucak coook m ediyorumm sllh kavustursun cnm esine
slmlar canlar nasılsınz sayfalar gene almış başını gitmiş okuyum geliyorum..........................
kızlar malesef olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
Kızlar 10. Gun degerim 132 çıktı nasillllllllll. Ve ben de haykırmak istiyorum HAMiLEYİMMMMMMMMMMMMM
06.10.2011 - 03.01.2012 tarihleri arasında yani yaklaşık 3 ay da topiğimizin bugün itibariyle 36 hamilesi bulunmaktadır MAŞALLAHHHH ...darısı anne olmayı bekleyen arkadaşlarımıza inşallahhh tabii banada
evet kuzum farkındayım mesai saatlerinin...bende sabah 8 de bi açıyorum akşam 23.00 e kadar ...bi de saatlik topiğimize katılanlar var...bilgi alıp kaçıyolar hemen...kullanıyorlar biziiii...
Selam kızlar, kiminizi tanıyorum, kiminizi ilk defa gördüm. Dün karasu için geldim sayfanıza, baktım ki çok aktifsiniz, biz de bir zamanlar böyleydik ama bizim sayfa artık miladını doldurdu. Burası pek neşeli, cıvıl cıvıl ben de bir merhaba demek istedim.
Ben de kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Şimdi ikizlerimle keyif yapıyorum, şimdilik ikizler, Rabbim inşallah ikisini de ayırmaz bizden. Ben çok güzel bir deneme süreci ve harika bir bekleme dönemi geçirdim, burada epey arkadaş var denemesi başlamış ya da başlayacak, hepinize bol keyif, bol bol moral, çoooook da sabır diliyorum.
Hamilelerin de gözü aydın olsun, dilerim hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla...
İki bebeğine kavuşmuş taze bir anne adayından sevgiler...
slm cnmmm hosgeldın bzıım kızlar gece bos durmuyorlarrr konsuyorlar eee bızde yatıyoruz erkenden ama eksık kalıyoruzzz napalım calısınca boyleee:))))
hoş bulduk canım ya vallha ben uykuya zaten doyamıyorum maşşalllah çeneleri oyle düşmüşküoku oku bitiremedim gözlerim şaşı olacak
merhaba kyrcim,nasilsin guzel anne adayi..))
bende karasunun pesine takilip gelmistim,tedavi surecini merak ediyordum sonra bi baktimki cok renkli, bi topik,bende buraya demir attim
saolsunlar hemen listeyede aldilar..
Canım tebrik edrim.Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.Darısı benim başıma umarım aşılamayla kavuşurum meleğime.Fazla umudum yok ama kısmet bakalım.
Walla minecm yaaa super bir topic burasi sayflr ucuduyr havada heleki egunal varya o bu topigin lideri o goturuyr bu topigi onun sayesinde nufus patlamasi yasndi burdaİnsllh hadu bakilim sende gel turkiyeye senide bekliyrz dua et ne olur bizlere diger topicte yazdim sana cnm
güzel hamiş napıon bakalım?dün seni o kadar tebrik ettim bi tek benim msjıma geri dönmedinçok üzüldüm bende...kanamanın geçmesine sewindim.bebişler biz burdayız artık die sinyal yollamışlardır sana çok merak ediom seni yaa belki karşılaşmız bile olabiliriz irenbede.face varmı sende gerçi adınıda bilmiom ki bakiim:18:sen bol bol dinlen annen güzel güzel bakar sana artık.sen sadece yat göbişi büyüt
egunel bügün yok annesini hastaneye götürecek bak kimse yazmak bile istemiyo zaten bit gurup gece uyumadığı için şimdi uyuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimi
Evt cnm yaaa egunalsiz oksuzzz kaldikKimse saka yapmiyr bize halay basi sen gelde bizde sen dondun diye halay cekicem
Cnmncok o diliyrm ben ceptn yaziyrm igrenc karisk aciyr sayfalari o dilerim tekrr hakkini helallet insllh cnm sinyaldir diyelim yarnda deger katlanirsa ohhh dicem insllh rabbm hepimize anne olmayi nasip etsin belkide cnm karsilasmisizdr sen artik irenbede deglsn demiii
canım gecmiş olsun kac haftalık oldun.bendende geliyordu şükür 3 gündür kesildi 5 hafaya girince kesildi
Evt cnm yaaa egunalsiz oksuzzz kaldikKimse saka yapmiyr bize halay basi sen gelde bizde sen dondun diye halay cekicem
canım gecmiş olsun kac haftalık oldun.bendende geliyordu şükür 3 gündür kesildi 5 hafaya girince kesildi
Umutsuz olmak yok... pozitif düşün. unutma ki yumurtaları büyüten hormonlar da, rahmi kalınlaştıran hormonlar da beyin tarafından yönetiliyor. Hormonların yönetimi üzerine senin elinden gelebilecek tek şey pozitif düşünmek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?