2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cnm nasilsn sancin nasil insllh cok zorlamz hamilelik ve ohss seni sen birazdaha uzat raporu istersen

slm canm. öyle kötü durumdayım ki hareket edemez hale geldim resmen işkence bu. işin kötüsü yapacak bişey de yok. bu halde çalışmama imkan yok zaten wc ye bile zor gidiyorum hayatım. sen nasıl oldun. kanaman geçmiş neyse ki. tutunma kanamasıydı herhalde o cnm. sağlıklı hamilelikte önemli birşeymiş onu anladım valla. korkuyorum yaşadığım stresten çocuğa bişey olacak diye valla.

canım sanada merhaba . transfer sonrası doktorun sana yazıyor pahalı degil ilaçlar benim transfer sonrası ilaçlarım 45 tl mi ne tutmuştu sigortam var o yüzden.bana crinona jel , folbiol,kan ilacı,coraspin ve estrofem yazmıştı.hayırlı olsun şimdiden canım inşallah hamile haberinide duyarız.

slmlar canlar nasılsınz sayfalar gene almış başını gitmiş okuyum geliyorum..........................

Cnm evet bu sabh ben devralaym dedim egunalimdn mesai yi suanda hersey yolunda cok sukur lekelnmede bitti ben yatiyorum 2gun kalkma defi drm yarin tekrr kan vermeye gidicez bakalum degerimiz kac olucak coook m ediyorumm sllh kavustursun cnm esine

güzel hamiş napıon bakalım?dün seni o kadar tebrik ettim bi tek benim msjıma geri dönmedinçok üzüldüm bende...kanamanın geçmesine sewindim.bebişler biz burdayız artık die sinyal yollamışlardır sanaçok merak ediom seni yaa belki karşılaşmız bile olabiliriz irenbede.face varmı sende gerçi adınıda bilmiom ki bakiim:18:sen bol bol dinlen annen güzel güzel bakar sana artık.sen sadece yat göbişi büyüt

slmlar canlar nasılsınz sayfalar gene almış başını gitmiş okuyum geliyorum..........................

slm cnmmm hosgeldın bzıım kızlar gece bos durmuyorlarrr konsuyorlar eee bızde yatıyoruz erkenden ama eksık kalıyoruzzz napalım calısınca boyleee:))))

bu şakana çok kızdım ama

şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii

ama bu çevabına çok sevindim halayını çekmişler ama bende çecem çekmesem eksik kalırım
canımçok tebirk ediyorum rabbim tamammını erdirsin

Kızlar 10. Gun degerim 132 çıktı nasillllllllll. Ve ben de haykırmak istiyorum HAMiLEYİMMMMMMMMMMMMM

canım yorulmadan seninkinide çekiyim tebrik ediyorum canım rabbim kucağına almayı nasıp etsin

06.10.2011 - 03.01.2012 tarihleri arasında yani yaklaşık 3 ay da topiğimizin bugün itibariyle 36 hamilesi bulunmaktadır MAŞALLAHHHH...darısı anne olmayı bekleyen arkadaşlarımıza inşallahhh tabii banada

maşaaaaaaaaaaallllllllllllllh

evet kuzum farkındayım mesai saatlerinin...bende sabah 8 de bi açıyorum akşam 23.00 e kadar ...bi de saatlik topiğimize katılanlar var...bilgi alıp kaçıyolar hemen...kullanıyorlar biziiii...

benim mesai sattim 8 de girip okuyum çıkıyorum 12:00 ve 14:00 arası ve 16:00 16:30 bekçiliği bana verebirsiniz

Son düzenleme:

merhaba kyrcim,nasilsin guzel anne adayi..))
bende karasunun pesine takilip gelmistim,tedavi surecini merak ediyordum sonra bi baktimki cok renkli, bi topik,bende buraya demir attim
saolsunlar hemen listeyede aldilar..

slm cnmmm hosgeldın bzıım kızlar gece bos durmuyorlarrr konsuyorlar eee bızde yatıyoruz erkenden ama eksık kalıyoruzzz napalım calısınca boyleee:))))

hoş bulduk canım ya vallha ben uykuya zaten doyamıyorum maşşalllah çeneleri oyle düşmüşküoku oku bitiremedim gözlerim şaşı olacak

hoş bulduk canım ya vallha ben uykuya zaten doyamıyorum maşşalllah çeneleri oyle düşmüşküoku oku bitiremedim gözlerim şaşı olacak

hıc durmuyo cenelerı cnm masallah bende severım uykuyuuu ve uyumadan yazıssam gece kızlarla esım bırkamaz hadı gel yatalımmm dıye baslar dırdır etmeye :))))

merhaba kyrcim,nasilsin guzel anne adayi..))
bende karasunun pesine takilip gelmistim,tedavi surecini merak ediyordum sonra bi baktimki cok renkli, bi topik,bende buraya demir attim
saolsunlar hemen listeyede aldilar..

Walla minecm yaaa super bir topic burasi sayflr ucuduyr havada heleki egunal varya o bu topigin lideri o goturuyr bu topigi onun sayesinde nufus patlamasi yasndi burdaİnsllh hadu bakilim sende gel turkiyeye senide bekliyrz dua et ne olur bizlere diger topicte yazdim sana cnm

Canım tebrik edrim.Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah.Darısı benim başıma umarım aşılamayla kavuşurum meleğime.Fazla umudum yok ama kısmet bakalım.

Umutsuz olmak yok... pozitif düşün. unutma ki yumurtaları büyüten hormonlar da, rahmi kalınlaştıran hormonlar da beyin tarafından yönetiliyor. Hormonların yönetimi üzerine senin elinden gelebilecek tek şey pozitif düşünmek!

Son düzenleme:

egunel bügün yok annesini hastaneye götürecek bak kimse yazmak bile istemiyo zaten bit gurup gece uyumadığı için şimdi uyuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimi

Cnmncok o diliyrm ben ceptn yaziyrm igrenc karisk aciyr sayfalari o dilerim tekrr hakkini helallet insllh cnm sinyaldir diyelim yarnda deger katlanirsa ohhh dicem insllh rabbm hepimize anne olmayi nasip etsin belkide cnm karsilasmisizdr sen artik irenbede deglsn demiii

egunel bügün yok annesini hastaneye götürecek bak kimse yazmak bile istemiyo zaten bit gurup gece uyumadığı için şimdi uyuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimi

Evt cnm yaaa egunalsiz oksuzzz kaldikKimse saka yapmiyr bize halay basi sen gelde bizde sen dondun diye halay cekicem

kız ne demek haakkını helal et şaka yaptım ben:)yok deilim ama aral beyle görüşüom hala saolsun arayıp soruo naptın die:)çok sewiodum onu ben ama olmayınca artık napalım.ama istanbula gidince takiplerim burda yapılcak sadece toplamaya ve transgere gitcem istanbula takiplerini ben yaparım dedi aral bey.haber bekliom ondaan ordaki tahlil sonuçlarımı transfer kağıtlarını falan hazırlatcak istanbula götürmem için.sen dinlemene bak.öptüm seni

canım gecmiş olsun kac haftalık oldun.bendende geliyordu şükür 3 gündür kesildi 5 hafaya girince kesildi

Cnm. Saol ama bmm bebism kucuktr daha bugun 11.gynu trnsfermun canim bnde ileri derece olmasada pihtilasma sorunm var ignekullaniyordum karindn ama dr m bugun igneyi vurdrmadi ama icim raht degil aspirnde icme dedi ama suanda bir sorun yok yatyormm sen nasilsin dr un ne diyor kanama icin

Evt cnm yaaa egunalsiz oksuzzz kaldikKimse saka yapmiyr bize halay basi sen gelde bizde sen dondun diye halay cekicem

hamıle hamıle halaymı ccekıyon sen bakımmmm aaaaa senı bebege sıkayet edıcem annesı :)))))))))))))) egunal nerdesınnnnnnnnn aksama dolar topık merak etmeyınnn uıyansınalrda

canım gecmiş olsun kac haftalık oldun.bendende geliyordu şükür 3 gündür kesildi 5 hafaya girince kesildi

Cnm suanda iyiym kesilfi bn daha transfer sinrasu 11.gundeyim yarn deger ikiye katlanrsa super olucak ileri derece olmasda pihtilsma var kansulndirici igne kullniyrm dr bugun kesti belki ignedn kaynklidir dedi ama bence bebislr sinyl verdi ben hep riyrdum bebeklerim ordaysanz anneye sinyl verin diyee iste insan agzindn cikana dikkt etmeli Senin dr un ne diyr bu duruma cnm

Canım tamam umutlu olucam olumsuz düşünmüycem inşallah ben de hamileyim diye yazacam buraya 17 ocakta ayyy birden heyecanlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…