2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm evet bu sabh ben devralaym dedim egunalimdn mesai yi suanda hersey yolunda cok sukur lekelnmede bitti ben yatiyorum 2gun kalkma defi drm yarin tekrr kan vermeye gidicez bakalum degerimiz kac olucak coook m ediyorumm sllh kavustursun cnm esine

nereye gıdıyorsun cnm sen

canım benimde ilk test sonucum 8. Gün 48 di sonra 10. Gün 70 lere yükseldi sonra artarak devam etti kesesini gördük kalp atışlarını gördük fakat ben şansızlık yaşadım bebeğimin kalbi durdu sen sakın kendin kasma üzme ben çok tyaktım değerim çok düşük diye çok stres yaşadım sonuç kötü oldu iyi düşün iyi olsun

Canım teşekkür ederim.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Ne güzel bir sürpriz yapmış miniğin sana...

Amin canım benım Cümlemizin inşallah gülsün yaradanımmm doktorun ne dedi peki bana 2 ay dedi nette de arastırdım 2 ay once kımse gıtmemmıs cnm beklemekte zor karar verdıkten sonra :2::2:

Doktor kist vs yok ama şu kromozom testi sonuçları gelsin ona göre karar verelim diyor.

Eğer bu ay 2. yapılmayacaksa ,histereskopi yapılsın bari.

Artık açık kapı kalsın istemiyorum.

2.de olazsa keşke (histereskopi yapılsaydı) demek istemiyorum.

Bakalım kısmet...

Cnmmm insallh guzel hbrlr getirrsin annenden bize ayyy sensiz bu topigin tadi da olmaz ki coook gec kalmaaaa allha emant ol k d et

Cnmmm insallh guzel hbrlr getirrsin annenden bize ayyy sensiz bu topigin tadi da olmaz ki coook gec kalmaaaa allha emant ol k d et

Selam kızlar, kiminizi tanıyorum, kiminizi ilk defa gördüm. Dün karasu için geldim sayfanıza, baktım ki çok aktifsiniz, biz de bir zamanlar böyleydik ama bizim sayfa artık miladını doldurdu. Burası pek neşeli, cıvıl cıvıl ben de bir merhaba demek istedim.

Ben de kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Şimdi ikizlerimle keyif yapıyorum, şimdilik ikizler, Rabbim inşallah ikisini de ayırmaz bizden. Ben çok güzel bir deneme süreci ve harika bir bekleme dönemi geçirdim, burada epey arkadaş var denemesi başlamış ya da başlayacak, hepinize bol keyif, bol bol moral, çoooook da sabır diliyorum.

Hamilelerin de gözü aydın olsun, dilerim hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla...
İki bebeğine kavuşmuş taze bir anne adayından sevgiler...

Kızlar mrb aranıza yeni katıldım eşimde morfolojı ve hız problemi var 4 senelik evliyim gonal f e başladım ve 3. Günüm bugun ilk tedavimde hamileydim 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum aradan 3 ay geçti ve ben tekrar tedaviye başladım çok heyecanlıyım ankara tıp fakültesine gidiyorum dr cem bey özellikle tıp fakültesine giden arkadaşlar deneyimleriniz nedir ben ilkini özel bir tüp bbek merkezinde yaptırmıştım allah hepimiizn yar ve yardımcısı olsun

Cnm nasilsn sancin nasil insllh cok zorlamz hamilelik ve ohss seni sen birazdaha uzat raporu istersen

Canım ilkinde 12 yumurta vardı 7 tanesi birinci kalite döllenmesi ve 2 tane transfer oldu 3. Gun transferi geri kalanları dondurduk. İkinci deneme de 16 yumurta toplandı 11 tanesi yine dollendi bu sefer 5. Gun transferiydi

30 yumurta toplandı bunlardan 20 tanesi döllenebilir dendi sonra 11 tanesi döllenmiş 10 aralık persembe toplandı cumartesi 2 tane emriyo transfer edildi kalanlardan 5 tanesini dondurmuşlar.

Canım teşekkür ederim.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

amin cnm beniimmmm

hayırlısı olsun cnm benım ıns olur kısmet evet bu işler rabbım herkese versın bebklerıniiii

Kizlar bendn az once wc de tuvalet kaguda kan geldi yani leke gibi damla damla hemn dr um yatrdu dua edin bize hiimmm egunal beni affettn dumi bk sen uzdun beni halay cekmiyerk ondan oldu

canım gecmiş olsun kac haftalık oldun.bendende geliyordu şükür 3 gündür kesildi 5 hafaya girince kesildi

Güzel dileklerin için çok teşekkürler .

Meleklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah .

cnm bende sabah akşam kullanıyorum cirinone jel vitamiin ve coraspirin birde.bana murat bey biz söylemeden kesinlikle bırakmıycaksın demişti..

banada öyle demişti ama estrofemi kullanan pek yok okudum bende acaba ben mi yanlış anladımda estrofeme devam ediyorum diye korktum sagol canımm.

hoşgeldin tedavın hayırlıs olsun cnm ıns bu sefer oyle kotu sonuclarla karsılazmazssınnnn

merhabaaaa anne bebklerıne en yakın zamanda kavusursun ınssss

onun yoklugunu aratma cnm sennnn

bakalım bugun iğnelerin 3. Günü bana bu sefer gonal f dozunu yükseltti 225 vuruluyodum geçenkinde şimdi 265 başlattı nedenini bilmiyorum inş hakkımızda hayırlısı olsun çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…