Günaydın cnm bugün koçişi 1 günlük seyahate yolladım o yüzden erken kalkmak zorunda kaldım sonrada ilk ben girecegimi sanmıştım ama karasu benden erkenci çıktı maşşşallahhh...uyuyamadınmı cnm?sanırım herşey yolunda çok sevindim adına
arkadaşım ne yaptın gittinmi dr. veya aradınmı haberini yaz hemen merak ettim((
cnm bende kasım da tedevimde durumum negatif olmuştu hamile kaldım ama olumsuzluk yaşadım 25 kasımda adet oldum ilk aralık ilk adetimde 2.denememi hemen yapabileceğimi söledi dr. ama ben hamile kalmışım gerek kalmadı yani dr. hemen yapabileceğini sölüyosa şüphen olmasın sende hazırsan bi sakıncası yok bence
arkadaşlar benim durumu az çok biliyorsunuz. Ne olur kızmayın ama tekrar sormak istiyorum. Benimle aynı durumda olup sonra hamile haberi aldığınız kimse oldu mu.
Benim 7 yumurtam toplandı 5 tanesine işlem yapıldı sadece 1 embriyom oluştu. Tek embriyo olduğu için 2. Gün transfer işlemini gerçekleştirdiler.
21/12/2011 de transfer oldum.
01/01/2012 de test yaptırdım sonuç 24,8 di.tabi asıl test günüm değildi bu
03/01/2012 yani bu gün tekrar test verdim sonuç 44,28
tamam bir artış var ama değerlerim gününe gör çok düşük. şimdi okuyorum ne güzel sizlerin 70-100 çıkıyor. Sizler için çok seviniyorum ama kendim için sevinememek beni mutsuz ediyor.
Bu değerlere yakın değerleri olup sonrasında hamile haberini aldığınız kimsecikler oldu mu. çok merak ediyorum
nasıl gelecegını nasıl olacagını hıc bılemeyız canım benım burad okuduysan bır ark denemıs olmamıs ve daha sonra kendılıgınden olmus hemde hıc umut yokken ben bunu bızım ıcın bır sınav olarak goruyorum ve bu sınavdan gecıcez dıyorum esım bazen stemlere gırıyor hemen gırerken susu dıyorum bu da bızım bu dunyada sınavımız o yuzden uzme ve dua et 2 rekat sukur namazı kıl cnm ve dualrını eksık etme ben adak adadım mesala olmadı ama adagım var beebgım olursa yapıcamm rabbım yuzune gulsun kuzum uzme canını ne olur
anladımda dr. sordunmu gelen turuncu rengi bel ağrını falan yani cumayı beklemeden gitmen gerekiyosa bekleme git
Canım cuma gidicez doktora
cnm bende kasım da tedevimde durumum negatif olmuştu hamile kaldım ama olumsuzluk yaşadım 25 kasımda adet oldum ilk aralık ilk adetimde 2.denememi hemen yapabileceğimi söledi dr. ama ben hamile kalmışım gerek kalmadı yani dr. hemen yapabileceğini sölüyosa şüphen olmasın sende hazırsan bi sakıncası yok bence
Amin canım benım Cümlemizin inşallah gülsün yaradanımmm doktorun ne dedi peki bana 2 ay dedi nette de arastırdım 2 ay once kımse gıtmemmıs cnm beklemekte zor karar verdıkten sonra :2::2:
Canım ilkinde 12 yumurta vardı 7 tanesi birinci kalite döllenmesi ve 2 tane transfer oldu 3. Gun transferi geri kalanları dondurduk. İkinci deneme de 16 yumurta toplandı 11 tanesi yine dollendi bu sefer 5. Gun transferiydi
Canım teşekkür ederim.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Ne güzel bir sürpriz yapmış miniğin sana...
Doktor kist vs yok ama şu kromozom testi sonuçları gelsin ona göre karar verelim diyor.
Eğer bu ay 2. yapılmayacaksa ,histereskopi yapılsın bari.
Artık açık kapı kalsın istemiyorum.
2.de olazsa keşke (histereskopi yapılsaydı) demek istemiyorum.
Bakalım kısmet...
Kizlar bendn az once wc de tuvalet kaguda kan geldi yani leke gibi damla damla hemn dr um yatrdu dua edin bize hiimmm egunal beni affettn dumi bk sen uzdun beni halay cekmiyerk ondan oldu
cnm bende sabah akşam kullanıyorum cirinone jel vitamiin ve coraspirin birde.bana murat bey biz söylemeden kesinlikle bırakmıycaksın demişti..
Kızlar mrb aranıza yeni katıldım eşimde morfolojı ve hız problemi var 4 senelik evliyim gonal f e başladım ve 3. Günüm bugun ilk tedavimde hamileydim 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum aradan 3 ay geçti ve ben tekrar tedaviye başladım çok heyecanlıyım ankara tıp fakültesine gidiyorum dr cem bey özellikle tıp fakültesine giden arkadaşlar deneyimleriniz nedir ben ilkini özel bir tüp bbek merkezinde yaptırmıştım allah hepimiizn yar ve yardımcısı olsun
Selam kızlar, kiminizi tanıyorum, kiminizi ilk defa gördüm. Dün karasu için geldim sayfanıza, baktım ki çok aktifsiniz, biz de bir zamanlar böyleydik ama bizim sayfa artık miladını doldurdu. Burası pek neşeli, cıvıl cıvıl ben de bir merhaba demek istedim.
Ben de kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Şimdi ikizlerimle keyif yapıyorum, şimdilik ikizler, Rabbim inşallah ikisini de ayırmaz bizden. Ben çok güzel bir deneme süreci ve harika bir bekleme dönemi geçirdim, burada epey arkadaş var denemesi başlamış ya da başlayacak, hepinize bol keyif, bol bol moral, çoooook da sabır diliyorum.
Hamilelerin de gözü aydın olsun, dilerim hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla...
İki bebeğine kavuşmuş taze bir anne adayından sevgiler...
Cnmmm insallh guzel hbrlr getirrsin annenden bize ayyy sensiz bu topigin tadi da olmaz ki coook gec kalmaaaa allha emant ol k d et
Güzel dileklerin için çok teşekkürler .
Meleklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah .
arkadaşlar 1000.sayfamıza ulaştıkhayırlı uğurlu booollll bebekli sayfalara inşallahhh... ... ... ... ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?