2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadşlarrr nasılsınızzz hamile arkadaşları çok çooook tebrik ederiiimmm çok sevindimm innanın rabbim kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla . ben çoktandırr giremiodum topiğee uçmuşş gitmişş 1000 leri geçmişiz artık gözlerm şaşı oldu topiği okurken bişey sorcam progestan fitil kullanan varmı aranızda benim çok mide bulantım oluyo 8+3 günlük oldu meleğiim

pregestanı ben kullanıyorum canım ne oldu ki?

egunel bügün yok annesini hastaneye götürecek bak kimse yazmak bile istemiyo zaten bit gurup gece uyumadığı için şimdi uyuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimi

evet canım ben o gece kaynatanlardanım:))) saat 11 de anca kalkıyom:))) bi tembellik bi tembellik sorma gitsin....

canım bende kullanıyorum ..ama fıtıl olarak değil..

topiğin gelmişini geçmişini okuyup döncem ben sizeeee

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin......
bakalım bugun iğnelerin 3. Günü bana bu sefer gonal f dozunu yükseltti 225 vuruluyodum geçenkinde şimdi 265 başlattı nedenini bilmiyorum inş hakkımızda hayırlısı olsun çok heyecanlıyım

tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun... bu ara ankaralı sayısında artış var:))) bende başkentte yapttırdım tedavimi.

nasıl alıyosun bazıları vajınadan alıyo..
Eger agızdan alıyosan normal canım bende baş donmesı ve tıksınme yapıyo..

ağızdan almıyorum vajinadan alıyorum vajinadan olunca bulantı yapmıyomu acaba bide ben çok uyuyorum yaa bu normalmi acabaa aşırı derecede bi türlü kalkamıyorum yataktan ne yapıcam bilmiyorum

sizzz kaynatınnn bakalım....
Sizi kocalarınızaaaa tekkk tekkk şikayet edıcem....

sorma melikecim kocam isyanlarda:)))) önceleri iyiydi ama şimdi abarttın diye başından kalkamıyom topiğin:))) tabi bide merak var işin içinde ne konuşuyoz bu kadar diye.... gerçi bende anlatıyom burda olanları ne de olsa tek dünyam burası oldu artık:))

merhaba kizlarrr sonunda adet gördüm bugün hele sükürrrr yarin basliyoruz yarin ilk ultrasonum var 12. gün felan transferim olur insallah hersey yolunda giderse.......

Cnm insllh sonu guzel olucak hepimiz icin bitick bunlr sende yst bol su ic lutfen bakan kimse varmi cnm sana insllh gusel hbrlr alicaz birbirimzden yarn tekrr degere bakilicak insllh dua et kstlama olsun degerimde buarada senin ikiz oluck galibs senin 10.gun degerin ben dn yuksek benn cok isterm ikiz olsun gerci bnm dr olabilir dedi dun ama bakalim kismt cnmm sen bosvet idi mumkunse dinken uzun sure zaten obkadar emek verdin korkma hic birsey olmicak insllh rabbimin izniyle vakti geldigin de insllh rabbim kucagimiza almayi nadip etsin k d et cnm

akasyacım nasılsın nasıl gidiyo hamilelikkk :)

yataktan kalkama ma bende de var. adama kahvaltı hazırlamayı bırak giderken zahmet edip kalkmıyoom bile:))) sol kalçamın ağrısı rahatsız ediyo biraz,, bide bitmeyen kabızlık ve gaz problemi... bel ağrım azaldı 2 gündür. ama bunlar haricinde iyiyim bulantım henüz yok. pregestan hem şişkinlik hemde uyku yaparmış bende vajinadan alıyorum.

sol kalça agrısı bendede var..
alam yaa neden acaba... hatta bacagıma kramp gırıyoo..

ağızdan almıyorum vajinadan alıyorum vajinadan olunca bulantı yapmıyomu acaba bide ben çok uyuyorum yaa bu normalmi acabaa aşırı derecede bi türlü kalkamıyorum yataktan ne yapıcam bilmiyorum

onu bilmiyorum canım..
bence senın bulantın progestandan değil..
gebelikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…