- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
merhaba arkadşlarrr nasılsınızzz hamile arkadaşları çok çooook tebrik ederiiimmm çok sevindimm innanın rabbim kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla . ben çoktandırr giremiodum topiğee uçmuşş gitmişş 1000 leri geçmişiz artık gözlerm şaşı oldu topiği okurkenbişey sorcam progestan fitil kullanan varmı aranızda benim çok mide bulantım oluyo 8+3 günlük oldu meleğiim
egunel bügün yok annesini hastaneye götürecek bak kimse yazmak bile istemiyo zaten bit gurup gece uyumadığı için şimdi uyuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimi
merhaba arkadşlarrr nasılsınızzz hamile arkadaşları çok çooook tebrik ederiiimmm çok sevindimm innanın rabbim kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla . Ben çoktandırr giremiodum topiğee uçmuşş gitmişş 1000 leri geçmişiz artık gözlerm şaşı oldu topiği okurken :d :d:d bişey sorcam progestan fitil kullanan varmı aranızda benim çok mide bulantım oluyo 8+3 günlük oldu meleğiim
evet canım ben o gece kaynatanlardanım:))) saat 11 de anca kalkıyom:))) bi tembellik bi tembellik sorma gitsin....
canım bende kullanıyorum ..ama fıtıl olarak değil..
ya günde üç defa alıyırum mide bulantım oluyo progestan mı sebeb oluyo dicektim
canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin......slm canm. öyle kötü durumdayım ki hareket edemez hale geldim resmen işkence bu. işin kötüsü yapacak bişey de yok. bu halde çalışmama imkan yok zaten wc ye bile zor gidiyorum hayatım. sen nasıl oldun. kanaman geçmiş neyse ki. tutunma kanamasıydı herhalde o cnm. sağlıklı hamilelikte önemli birşeymiş onu anladım valla. korkuyorum yaşadığım stresten çocuğa bişey olacak diye valla.
bakalım bugun iğnelerin 3. Günü bana bu sefer gonal f dozunu yükseltti 225 vuruluyodum geçenkinde şimdi 265 başlattı nedenini bilmiyorum inş hakkımızda hayırlısı olsun çok heyecanlıyım
nasıl alıyosun bazıları vajınadan alıyo..
Eger agızdan alıyosan normal canım bende baş donmesı ve tıksınme yapıyo..
pregestanı ben kullanıyorum canım ne oldu ki?
sizzz kaynatınnn bakalım....
Sizi kocalarınızaaaa tekkk tekkk şikayet edıcem....
slm canm. öyle kötü durumdayım ki hareket edemez hale geldim resmen işkence bu. işin kötüsü yapacak bişey de yok. bu halde çalışmama imkan yok zaten wc ye bile zor gidiyorum hayatım. sen nasıl oldun. kanaman geçmiş neyse ki. tutunma kanamasıydı herhalde o cnm. sağlıklı hamilelikte önemli birşeymiş onu anladım valla. korkuyorum yaşadığım stresten çocuğa bişey olacak diye valla.
akasyacım nasılsın nasıl gidiyo hamilelikkk :)
merhaba kizlarrr sonunda adet gördüm bugün hele sükürrrr yarin basliyoruz yarin ilk ultrasonum var 12. gün felan transferim olur insallah hersey yolunda giderse.......
yataktan kalkama ma bende de var. adama kahvaltı hazırlamayı bırak giderken zahmet edip kalkmıyoom bile:))) sol kalçamın ağrısı rahatsız ediyo biraz,, bide bitmeyen kabızlık ve gaz problemi... bel ağrım azaldı 2 gündür. ama bunlar haricinde iyiyim bulantım henüz yok. pregestan hem şişkinlik hemde uyku yaparmış bende vajinadan alıyorum.
topiğin gelmişini geçmişini okuyup döncem ben sizeeee
ağızdan almıyorum vajinadan alıyorum vajinadan olunca bulantı yapmıyomu acaba bide ben çok uyuyorum yaa bu normalmi acabaa aşırı derecede bi türlü kalkamıyorum yataktan ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?