2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımcım normalde 3.aydan sonra bulantılar giderek azalır...nadir durumlarda devam ediyor...rabbim bir an önce hamileliğinin sadece keyfini yaşatsın sana

kısssss hamişlik senin gözlerinimi bozdu
mesaj yazıyorum niye görmüyosun

özel mesaj attım sana... bildirimlerine bak

canım stres yapma ben doktorumu aradıgımda peceteye kırmızımsı lekeler geliyor dedim oda lekeler gelir lekelerden korkmuyoruz dedi eger kanaman olursa arıyla gel dedi onun dışında korkulacak bişey yok normal diye söyledi.bende coraspin yapabilirmi dedim olabilir kullanma onu bi bak dedi 3 gündür gelmiyor işte leke falan şükür.ama ben şimdi 5 + 3 üm 5.haftaya kadar geldi sende korkma bak gör hersey güzel yolunda olacak bebişlerimiz bizimle Allahın izniyle.

Bugün sanırım genel bir durgunluk var galıbaaaaa
egunal cnm yada guldenım adet oldunmu nedır son durum kuzummm

hoşgeldin canım... rapor almışsın oh ne güzel takılırsın artık sende benim gibi hem gece hem gündüz:))

Cnm guldenim gelmiss hosgelmissssensuz ksldik bugun ama sen gusel hbrle geldin sevndim teyzemizin iyi olmasina rabbim sagluk verdin insallh ee demistimm sen gel halay cekelim diyeben basliyorum hadi sende takil arkaya

sağol canııııımmmm....ne halayı kuzum bebeklerin ve sen mezdeke dans üçlüsü olmuşsunuzzz haberin yoookkk :118:.... ben sümüklü mendilimle halaya takılıyım o zaman ....ohhhhhhh tey tey tey ooohhhh pınarbaşı burma burma yar yar yar amman sefamızzz olsunnn bu halayda şerefimizeeeeeeee olsunnnn

ilk adını koysalarmış adaş olacakmışız :)

Bugün sanırım genel bir durgunluk var galıbaaaaa
egunal cnm yada guldenım adet oldunmu nedır son durum kuzummm

topiğin havası kaçmış popalamaya başladım tahminen 30 dk ya işlem tamamdır...durumum aynı canııımmm...belki geç yumurtlamışımdır diyorum o yüzden azcık daha beklicemmm..

canımcım biye sorucam sen kesin hatırlarsın, ben sonuç beklerken başkentte tedaviye başlayan bi arkadaş vardı dimi papatya50 miydi ne tam hatırlayamıyom listeyede baktım y0k. sende hatırlıyonmu o arkadaşı ne oldu akıbeti acaba?

merhabalar canlaar nasılsınız 10 felen yoktum biraz okudum ama hamileleri tebrik ediyorum olmayanlara zamanı gelmemiş diyorum biraz klasik oldu ama bu ara benim son durumum son durumum son lucrini vurdum akşamda kısmet olursa çatlatmamı vurcam ve cuma günü opum var 2. ama çok heycanlıyım

ilk adını koysalarmış adaş olacakmışız :)

eveeeetttt sen ilk tanışma mesajında kendinden bilgiler verirken adınıda yazmıştın o zaman bende aynı şeyi düşünmüştümmm...aslında çiğdem ismini çok severim ama atalarımız böyle buyurmuşşş

Cnm evt ailede herks biliyor helegecen bir akrabanin kizi benimde cok ykin arksds hamile kaldi ve 6haftalikti karsilstik aile yemeginde sinra benim karsumda eli surekli karninda simarkca harektler yapiyorfu bana o aksm oyle uzulmustum ki ailem fark ettmis durumu cunku bnm kanki olfugu icin tedavide oldugumu biliyordu ve o ay negatf almistim bn simdi ailem yanimda yatyorum cnm ben ve babam hatrlatti aman ha kisim sakin kimsenin yaninda sen kibirli olma neler yasadin sakin unutma diye aglatti benii evet yaaa biz neler yasadik hepimz ayri ayri ne laflar soktu sevdigimz dedigimz arkadslarimiz yani suanda sadece ailem biliyr birde gerckten gece beni hadi kalk tehdcuh namazi kilalim sana dua edelum arayan sabhin 5inde 3ayri arkadsm biliyor bugun guselfi cnm ben coook mutlu oldum babamin karnimi sevip ahhh pekte buyums torunlarim diye sevnmeside guzeldi cunku annem hep benim cektigm yasadigm eksiklign farkindaydi yengem dogum yapti yigenimi kucagima alirkn hep syrati degisiyordu yaaa bwn bu konufa baya cektimmm cnm sonunda rabbim ol dedi ve oldu insallh sende hepimizde anne olucaz bu sabh rabbm dedim butunbarkdslarima gulden ve badka bir arksdsn ismini soyledim ve butun sanl tanimadigim bilmedigim kardslerime de nasip et dedimm insllh hepimz anne olucz bana dua et lutfen ysrin degrim katlasin guselce isteee boyle

çoook sevindimmmm demek artık yolu yarılıyorsunnn canııımmm...çatır çatır çatlasın yumoşlar gelsin 1.kalite embriyolar....

Kızlar hepinize iyi akşamlar.:79:

Döndüğümde pozitif & iyilik haberlerinizi almak dileğiyle

topiğin havası kaçmış popalamaya başladım tahminen 30 dk ya işlem tamamdır...durumum aynı canııımmm...belki geç yumurtlamışımdır diyorum o yüzden azcık daha beklicemmm..

kızlar bırazdan gelır cnm ama ben dgidecem malesef eee calısınca gecede kalamıyom sızinle .... ahhh cnm gıtmıskn bı kan verseydın bugun baksalardı yaaa degerlerıne belkı hormonla ılgılı bıseyelr yukselmıstır.

hayırlısı olsun cnm benıım ınssss cok guzel haberler alırsın

evet canıım doğru hatırlıyorsunnnn...kuzum ben çooook uzun süre durumuyla ilgili bilgi vermeyen yani durumunu güncellemeyenleri listeden çıkarıyorummm...uzun bi takipten sonra..hatta başka topiklere yazmış olabilir diye araştırıyorum eğer bişi bulamıyorsam çıkarıyorum....o zamanlardan beri kendisinden haber yok...bişey öğrenirsem yazarım cicimmm

çoook sevindimmmm demek artık yolu yarılıyorsunnn canııımmm...çatır çatır çatlasın yumoşlar geli olsunlain 1.kalite embriyolar....

ay evet yolu yarıladım en önemliside gerisi zaten yumoşlarım çatır çatlasın kaliteli olsunlar

evet kuzum o kendini bilmezler yüzünden hepimiz ayrı ayrı çekmişizdir...ailen çooook doğru demişşş...kibirli olmamak lazımmm...evlatlarının varlığını kullanarak bir başkasını üzmek ne kadar acımasızca...rabbim bildiği gibi yapsın ne deyimmm...bak o kadar halayın üstüne gerildiiiimmmm...dualarına yürekten katılıyorum ve AMİİİİİİNNNNN diyorummm...hamilelerin duaları kabul olurmuşşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…