Cnm evt ailede herks biliyor helegecen bir akrabanin kizi benimde cok ykin arksds hamile kaldi ve 6haftalikti karsilstik aile yemeginde sinra benim karsumda eli surekli karninda simarkca harektler yapiyorfu bana o aksm oyle uzulmustum ki ailem fark ettmis durumu cunku bnm kanki olfugu icin tedavide oldugumu biliyordu ve o ay negatf almistim bn simdi ailem yanimda yatyorum cnm ben ve babam hatrlatti aman ha kisim sakin kimsenin yaninda sen kibirli olma neler yasadin sakin unutma diye aglatti benii evet yaaa biz neler yasadik hepimz ayri ayri ne laflar soktu sevdigimz dedigimz arkadslarimiz yani suanda sadece ailem biliyr birde gerckten gece beni hadi kalk tehdcuh namazi kilalim sana dua edelum arayan sabhin 5inde 3ayri arkadsm biliyor bugun guselfi cnm ben coook mutlu oldum babamin karnimi sevip ahhh pekte buyums torunlarim diye sevnmeside guzeldi cunku annem hep benim cektigm yasadigm eksiklign farkindaydi yengem dogum yapti yigenimi kucagima alirkn hep syrati degisiyordu yaaa bwn bu konufa baya cektimmm cnm sonunda rabbim ol dedi ve oldu insallh sende hepimizde anne olucaz bu sabh rabbm dedim butunbarkdslarima gulden ve badka bir arksdsn ismini soyledim ve butun sanl tanimadigim bilmedigim kardslerime de nasip et dedimm insllh hepimz anne olucz bana dua et lutfen ysrin degrim katlasin guselce isteee boyle
Kızlar hepinize iyi akşamlar.:79:
Döndüğümde pozitif & iyilik haberlerinizi almak dileğiyle
kızlar bırazdan gelır cnm ama ben dgidecem malesef eee calısınca gecede kalamıyom sızinle .... ahhh cnm gıtmıskn bı kan verseydın bugun baksalardı yaaa degerlerıne belkı hormonla ılgılı bıseyelr yukselmıstır.
hayırlısı olsun cnm benıım ınssss cok guzel haberler alırsın
kızlar bırazdan gelır cnm ama ben dgidecem malesef eee calısınca gecede kalamıyom sızinle .... ahhh cnm gıtmıskn bı kan verseydın bugun baksalardı yaaa degerlerıne belkı hormonla ılgılı bıseyelr yukselmıstır.
slm kislarrrrnasilsiniz,gerci sormaya gerek yok masallah coskulusunuz..)))
kislarrrrr bugun askimla evliligimizin 15.yildonumu (topik basligiyla bi alakasi yok ama,paylasmak istedim sizlerle)
yariladik vallaha
kislarrrrr bugun askimla evliligimizin 15.yildonumu (topik basligiyla bi alakasi yok ama,paylasmak istedim sizlerle)
yariladik vallaha
inş degıldır cnm inşşş....sen dinlen canıııımmm hem iş hem topik gece gündüz yorucu olur tabiii...aklıma geliyo arada bi kalkıp gitmek ama çooook yazı okudum tüp bebekten sonra gecikme çoook oluyormuş o yüzdende vazgeçiyorummm...inşallah kötü bişi değildir...
herkese selammmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
canlar az önce geldim dr dan.gonal f başladık bugün hayırlısıyla.
sayfalar uçmuuş gene neler kaynattınız bakalım.okuyup döncem.
yariladik vallaha
herkese selammmm ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
canlar az önce geldim dr dan.gonal f başladık bugün hayırlısıyla.
sayfalar uçmuuş gene neler kaynattınız bakalım.okuyup döncem.
oyyy oyyy maşallahh .... nice mutlu daha 15 senelere...
saol canim,darisi basina diyecegim,tahminim benden kucuksun..)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?