2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnm yaaa gerckten dun aral bey bndn daha cooksevindi kesun bugune kadar kendisi bizzat benim tarfmdn delirtildi ama doktrcugumuz beni hep pofpofledi Bir kete dedi korkuyrum ki yerimdegozun var yaaa bu ne bilgi nerdn okuyrsun bunlarii diyemedim ki bnm kk de kankilerim var hahaaaa insllh sende istbulda ask yasaticksin himm senin bebisler sumdi firlama olur idtnbul cocugu olucklar insllh Rabbm elini bos dondurmesin bu son tedavi olsun hepimiz icin insallh

ağızdan almıyorum vajinadan alıyorum vajinadan olunca bulantı yapmıyomu acaba bide ben çok uyuyorum yaa bu normalmi acabaa aşırı derecede bi türlü kalkamıyorum yataktan ne yapıcam bilmiyorum

aynen canım.. akşam 9 dedimmi yataktayım... çok uykum gelıyoo..
yemeklerden sonra falan ozellıkle..

sol kalça agrısı bendede var..
alam yaa neden acaba... hatta bacagıma kramp gırıyoo..

bazen benimde bacağıma vuruyo ama yatarken soldan sağa dönerken sanırsın içi parçalanıyo o kadar canım yanıyoki anlatamam bazen oturduğum yerden kalkarkende öyle ağrıyo... ama sağ kalçamda hiç bişey yok.

aynen canım..
çalışıyomusun.. ben masabaşı işi çok otuyorum acab ondanmı dıyorum.. oturma şeklındemı dıyorum.. ama mesela şuan zonkluyoo..

Cnmbn gunde 3tane fitil olark kullaniyrm ama bnde yan etki yspmadi bence senin bebkle ilgili bulantin agiz dn alsn diyr dr um daha vok sikayetin olur hrp vajinadn dedi hyrli olsun bebeginn

hoşgeldinnnnnnn...... rabbim ikizlerini sana ve babalarına bağışlasın... sağlıkla kucağına almanı dilerim. sen de gel takıl bize topiğimiz oldukça hareketli ve bereketlidir....

bu sol kalça ağrısı bendede oluyodu ama progestanın iğnesini kullandığım zaman olmuştu şimdi yok kabızlık ve gaz bendede var maalesef bende bu güne kadar kalkmıyodum kahvaltı hazırlamaya ama acıdım adama artık kıyamadımm kalkıyom artık :)

aynen canım..
çalışıyomusun.. ben masabaşı işi çok otuyorum acab ondanmı dıyorum.. oturma şeklındemı dıyorum.. ama mesela şuan zonkluyoo..

yok canım ya oturmaktan değil ben gün boyu evdeyim, habire oturuş şeklimi değiştiriyorum ama yinede ağrıyo. gerçi gece yatınca ilk 15 dkka uyuyana kadar çok ağrıyo soldan sağa dönerken popumu kaldıramıyom resmen ama daha sonrasında o şiddeti kalmıyo.

canım aynı sorunları bende yaşadım yerimden kalkamicak duruma geldim karnım çok şişti ama şimdi biraz daha iyiyim bol bol su içiyorum canım bişey sormak istiyorum senin beta hcg değerin kaçtı?bide kaçıncı gün tahlil yaptırdın

ben hiç kalçadan iğne vurulmadım. zaten ağrı acayip bi ağrı daha çok dönerken kalkarken yani hareket haline geçtiğim anda inanılmaz acıyo valla kocamdan da allah razı olsun adam bi dediğimi iki etmiyo gerçi eskiden de öyleydi:))

Aynen eve gıdıyorummm lapppp totoyu yayıp yatıyorum...
Rısklı oldugundan ben elimi bişeye surmuyorum evde.. Saolsun eşim çok yardımcı..

ne güzel şanslıyız desenee kocalarımız tarafından

benimmm vefalı canıııımmmm arkadaşlarımmm ben yokken hep mesajlarınızda adım geçmiş ay pardon nick im geçmişşş...çoook duygulandımmm...çooook sağolunn...sizi seviyoruuuuummmmm uleeeeennnnnnn...annem iyi çok şükür...gelir gelmez hemen girdim topiğe...özlemişim beee...

üzülme cnm ayt dınlen uzme bebegını aaaa((
kendıne ıyı bak cnm gecmıs olsun annenede sımdıden ıns sonuclar temız cıkar tatlımmm

sağol canımm herşey normal...

Cnmmm insallh guzel hbrlr getirrsin annenden bize ayyy sensiz bu topigin tadi da olmaz ki coook gec kalmaaaa allha emant ol k d et

geldiiiiimmmm kuzum yettim

hoşgeldin tedavın hayırlıs olsun cnm ıns bu sefer oyle kotu sonuclarla karsılazmazssınnnn
merhabaaaa anne bebklerıne en yakın zamanda kavusursun ınssss
onun yoklugunu aratma cnm sennnn

ah demek yokluğum bu kadar etkiledi topiği

benim mesai sattim 8 de girip okuyum çıkıyorum 12:00 ve 14:00 arası ve 16:00 16:30 bekçiliği bana verebirsiniz
aman boş bırakmayın topiği nolur nolmazzzz...

ay demek bu ulviiiii ve kutsal göreve talipsinnnn...seninle gurur duyuyorummm kader arkadaşımmm...

demek benim sayemde nüfus patlaması oldu...duyanda sizi ben hamile bıraktım sanacakkkk
sağol kuzum teveccühünnnn seni kıpkırmızı ve seksi dudaklarımla yanaklarından öpüyorum

egunel bügün yok annesini hastaneye götürecek bak kimse yazmak bile istemiyo zaten bit gurup gece uyumadığı için şimdi uyuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimi

ben geldiiimmm uçuralımmmm sayfalarııı

Evt cnm yaaa egunalsiz oksuzzz kaldikKimse saka yapmiyr bize halay basi sen gelde bizde sen dondun diye halay cekicem

toipiğimiz öksüz kalmışşşş öylemiiii...ah canlarııımmmm benimmmm...

hamıle hamıle halaymı ccekıyon sen bakımmmm aaaaa senı bebege sıkayet edıcem annesı :)))))))))))))) egunal nerdesınnnnnnnnn aksama dolar topık merak etmeyınnn uıyansınalrda

geldimmm bebeğimmmm

hoşgeldinnnnnnn topiğin gülden güzel GÜLDEN i...........

ay utandımmmm hoşbulduk canımmmm

Hosgeldın cnm nasıl annenın saglık durumuuuu

iyi canım çok şükür sorduğun için sağol

Kızlar progesteron jel kullnıyorum vajinadan sabah uyguladım ama öğleden sonra beyaz pynirimsi akıntı odu bu normal mi sizce?

hoşgeldinnnnnnn topiğin gülden güzel GÜLDEN i...........

benim adımın koyulma hikayesi aynı senin yazım şeklinden kaynaklanıyor bir neviii...annemin adı GÜL...GÜL'DEN kız oldu adıda GÜLDEN olsun demişler...öylede olmuşşş...ama ilk adım çiğdem miş...son anda nüfusa kayıt yaparlarken GÜLDEN olmuşum...ay niye anlattım ki şimdi ben bunu

e gayette güzel olmuş..... madem andık bizde hürmetle ellerinden öpelim anneciğinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…