kız ne demek haakkını helal et şaka yaptım ben:)yok deilim ama aral beyle görüşüom hala saolsun arayıp soruo naptın die:)çok sewiodum onu ben ama olmayınca artık napalım.ama istanbula gidince takiplerim burda yapılcak sadece toplamaya ve transgere gitcem istanbula takiplerini ben yaparım dedi aral bey.haber bekliom ondaan ordaki tahlil sonuçlarımı transfer kağıtlarını falan hazırlatcak istanbula götürmem için.sen dinlemene bak.öptüm seni
ağızdan almıyorum vajinadan alıyorum vajinadan olunca bulantı yapmıyomu acaba bide ben çok uyuyorum yaa bu normalmi acabaa aşırı derecede bi türlü kalkamıyorum yataktan ne yapıcam bilmiyorum
sol kalça agrısı bendede var..
alam yaa neden acaba... hatta bacagıma kramp gırıyoo..
bazen benimde bacağıma vuruyo ama yatarken soldan sağa dönerken sanırsın içi parçalanıyo o kadar canım yanıyoki anlatamam bazen oturduğum yerden kalkarkende öyle ağrıyo... ama sağ kalçamda hiç bişey yok.
merhaba arkadşlarrr nasılsınızzz hamile arkadaşları çok çooook tebrik ederiiimmm çok sevindimm innanın rabbim kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla . ben çoktandırr giremiodum topiğee uçmuşş gitmişş 1000 leri geçmişiz artık gözlerm şaşı oldu topiği okurkenbişey sorcam progestan fitil kullanan varmı aranızda benim çok mide bulantım oluyo 8+3 günlük oldu meleğiim
Selam kızlar, kiminizi tanıyorum, kiminizi ilk defa gördüm. Dün karasu için geldim sayfanıza, baktım ki çok aktifsiniz, biz de bir zamanlar böyleydik ama bizim sayfa artık miladını doldurdu. Burası pek neşeli, cıvıl cıvıl ben de bir merhaba demek istedim.
Ben de kasım ayında tüp bebekle hamile kaldım. Şimdi ikizlerimle keyif yapıyorum, şimdilik ikizler, Rabbim inşallah ikisini de ayırmaz bizden. Ben çok güzel bir deneme süreci ve harika bir bekleme dönemi geçirdim, burada epey arkadaş var denemesi başlamış ya da başlayacak, hepinize bol keyif, bol bol moral, çoooook da sabır diliyorum.
Hamilelerin de gözü aydın olsun, dilerim hepimizin yüzü gülsün hayırlısıyla...
İki bebeğine kavuşmuş taze bir anne adayından sevgiler...
yataktan kalkama ma bende de var. adama kahvaltı hazırlamayı bırak giderken zahmet edip kalkmıyoom bile:))) sol kalçamın ağrısı rahatsız ediyo biraz,, bide bitmeyen kabızlık ve gaz problemi... bel ağrım azaldı 2 gündür. ama bunlar haricinde iyiyim bulantım henüz yok. pregestan hem şişkinlik hemde uyku yaparmış bende vajinadan alıyorum.
topiğin gelmişini geçmişini okuyup döncem ben sizeeee
aynen canım..
çalışıyomusun.. ben masabaşı işi çok otuyorum acab ondanmı dıyorum.. oturma şeklındemı dıyorum.. ama mesela şuan zonkluyoo..
bu sol kalça ağrısı bendede oluyodu ama progestanın iğnesini kullandığım zaman olmuştu şimdi yok kabızlık ve gaz bendede var maalesef bende bu güne kadar kalkmıyodum kahvaltı hazırlamaya ama acıdım adama artık kıyamadımmkalkıyom artık :)
ben hiç kalçadan iğne vurulmadım. Zaten ağrı acayip bi ağrı daha çok dönerken kalkarken yani hareket haline geçtiğim anda inanılmaz acıyovalla kocamdan da allah razı olsun adam bi dediğimi iki etmiyo gerçi eskiden de öyleydi:))
ben hiç kalçadan iğne vurulmadım. zaten ağrı acayip bi ağrı daha çok dönerken kalkarken yani hareket haline geçtiğim anda inanılmaz acıyovalla kocamdan da allah razı olsun adam bi dediğimi iki etmiyo gerçi eskiden de öyleydi:))
aynen canım.. akşam 9 dedimmi yataktayım... çok uykum gelıyoo..
yemeklerden sonra falan ozellıkle..
üzülme cnm ayt dınlen uzme bebegını aaaa((
kendıne ıyı bak cnm gecmıs olsun annenede sımdıden ıns sonuclar temız cıkar tatlımmm
Cnmmm insallh guzel hbrlr getirrsin annenden bize ayyy sensiz bu topigin tadi da olmaz ki coook gec kalmaaaa allha emant ol k d et
hoşgeldin tedavın hayırlıs olsun cnm ıns bu sefer oyle kotu sonuclarla karsılazmazssınnnn
merhabaaaa anne bebklerıne en yakın zamanda kavusursun ınssss
onun yoklugunu aratma cnm sennnn
aman boş bırakmayın topiği nolur nolmazzzzbenim mesai sattim 8 de girip okuyum çıkıyorum 12:00 ve 14:00 arası ve 16:00 16:30 bekçiliği bana verebirsiniz
Walla minecm yaaa super bir topic burasi sayflr ucuduyr havada heleki egunal varya o bu topigin lideri o goturuyr bu topigi onun sayesinde nufus patlamasi yasndi burdaİnsllh hadu bakilim sende gel turkiyeye senide bekliyrz dua et ne olur bizlere diger topicte yazdim sana cnm
egunel bügün yok annesini hastaneye götürecek bak kimse yazmak bile istemiyo zaten bit gurup gece uyumadığı için şimdi uyuyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dimi
Evt cnm yaaa egunalsiz oksuzzz kaldikKimse saka yapmiyr bize halay basi sen gelde bizde sen dondun diye halay cekicem
hamıle hamıle halaymı ccekıyon sen bakımmmm aaaaa senı bebege sıkayet edıcem annesı :)))))))))))))) egunal nerdesınnnnnnnnn aksama dolar topık merak etmeyınnn uıyansınalrda
hoşgeldinnnnnnn topiğin gülden güzel GÜLDEN i...........
Hosgeldın cnm nasıl annenın saglık durumuuuu
hoşgeldinnnnnnn topiğin gülden güzel GÜLDEN i...........
ne güzel şanslıyız desenee kocalarımız tarafından
benim adımın koyulma hikayesi aynı senin yazım şeklinden kaynaklanıyor bir neviii...annemin adı GÜL...GÜL'DEN kız oldu adıda GÜLDEN olsun demişler...öylede olmuşşş...ama ilk adım çiğdem miş...son anda nüfusa kayıt yaparlarken GÜLDEN olmuşum...ay niye anlattım ki şimdi ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?