Kızlar progesteron jel kullnıyorum vajinadan sabah uyguladım ama öğleden sonra beyaz pynirimsi akıntı odu bu normal mi sizce?
çok şükür... şu hayattaki en büyük şansımdır kocam:))) allah herkeze mutlu evlilikler nasip etsin...
evet canım ben o gece kaynatanlardanım:))) saat 11 de anca kalkıyom:))) bi tembellik bi tembellik sorma gitsin....
benimmm vefalı canıııımmmm arkadaşlarımmm ben yokken hep mesajlarınızda adım geçmiş ay pardon nick im geçmişşş...çoook duygulandımmm...çooook sağolunn...sizi seviyoruuuuummmmm uleeeeennnnnnn...annem iyi çok şükür...gelir gelmez hemen girdim topiğe...özlemişim beee...
sağol canımm herşey normal...
geldiiiiimmmm kuzum yettim
ah demek yokluğum bu kadar etkiledi topiği
aman boş bırakmayın topiği nolur nolmazzzz...
ay demek bu ulviiiii ve kutsal göreve talipsinnnn...seninle gurur duyuyorummm kader arkadaşımmm...
demek benim sayemde nüfus patlaması oldu...duyanda sizi ben hamile bıraktım sanacakkkk
sağol kuzum teveccühünnnnseni kıpkırmızı ve seksi dudaklarımla yanaklarından öpüyorum
ben geldiiimmm uçuralımmmm sayfalarııı
toipiğimiz öksüz kalmışşşş öylemiiii...ah canlarııımmmm benimmmm...
geldimmm bebeğimmmm
ay utandımmmmhoşbulduk canımmmm
iyi canım çok şükür sorduğun için sağol
e gayette güzel olmuş..... madem andık bizde hürmetle ellerinden öpelim anneciğinin...
canım biz sahip çıktık emanetine
canım ben sana topiği teslim ediyorum
bu arada arkadaşlar az sayfa yapın yarıne kadar lütfen az sohbet edin
Canım kasiklarda ara ara batma bendede oluyor ama böyle bel agrisi yasamadım hiç henüz gecmedide korktum açıkcası.
selamm kızlar nasılsınız? ben 1 ay rapor aldım evdeyim. bulantılar başladı ama çıkaramıyorum. en kötüsü bu herhalde... yemek yiyemiyorum.(((((( çıkarsam rahatlayacammm
yaağğğğğ bende rapor ıstıyorum.....
canımmm 7 bıttı
selamm kızlar nasılsınız? ben 1 ay rapor aldım evdeyim. bulantılar başladı ama çıkaramıyorum. en kötüsü bu herhalde... yemek yiyemiyorum.(((((( çıkarsam rahatlayacammm
benim de 6+6 benim SAT 17 Kasımdı senin kaçtı?
canımmm 7 bıttı
benim de 6+6 benim SAT 17 Kasımdı senin kaçtı?
iyiyiz kuzum da sen fenasın anlaşılan...mide bulantısı çooook fena bişi...bende çıkaramam...sırf bu bulantım yüzünden yataklara düşüp üniversitede diploma törenime katılamadım ben...bi de hamilesin...valla bu dönemde ne önersem sana bilemiyorum...çünkü bana önerilenler hiiiç bi işe yaramıyodu...kardeşim hamileliğinde mide bulantısı kronik bir hal aldığında ona bi hap vermişti doktoru...istersen onu öğrenebilirim...kendisi ilk hamileliğini çoook kötü geçirdi kanama bulantı vs...çok uğraştı bende onun sayesinde tecrübelendim...bişey yiyemediği için serum bağlanıyordu...
13 kasımm canımmmm
benim adımın koyulma hikayesi aynı senin yazım şeklinden kaynaklanıyor bir neviii...annemin adı GÜL...GÜL'DEN kız oldu adıda GÜLDEN olsun demişler...öylede olmuşşş...ama ilk adım çiğdem miş...son anda nüfusa kayıt yaparlarken GÜLDEN olmuşum...ay niye anlattım ki şimdi ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?