2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım ben o gece kaynatanlardanım:))) saat 11 de anca kalkıyom:))) bi tembellik bi tembellik sorma gitsin....

canım biz sahip çıktık emanetine

canım ben sana topiği teslim ediyorum

bu arada arkadaşlar az sayfa yapın yarıne kadar lütfen az sohbet edin

e gayette güzel olmuş..... madem andık bizde hürmetle ellerinden öpelim anneciğinin...

ah canııııımmmm sağol...

canım biz sahip çıktık emanetine

canım ben sana topiği teslim ediyorum

bu arada arkadaşlar az sayfa yapın yarıne kadar lütfen az sohbet edin

teşekkürler kuzummm...aldım topiğin teslim anahtarını hadi sana bay bay

topiği bi kaç saat bıraktım havası sönmüş ayooolllll....kızlaaarrrrr enerjimize ne olduuuuuu....hadiiiii amaaaa kendinize geliiiiiiinnnnn...hiiiiiiç sevmem uyuşukluğu

selamm kızlar nasılsınız? ben 1 ay rapor aldım evdeyim. bulantılar başladı ama çıkaramıyorum. en kötüsü bu herhalde... yemek yiyemiyorum. (((((( çıkarsam rahatlayacammm

kuzum anneliğin ilk gününü anlat bakıyım...etrafa söylediniz mi??? canı sağolasıca kaynananın haberi var mı??? kristallerini yerinden oynatmıştı ya tepkiliyim kendisine...ne kinciyim dimiii unutmamışımmm

selamm kızlar nasılsınız? ben 1 ay rapor aldım evdeyim. bulantılar başladı ama çıkaramıyorum. en kötüsü bu herhalde... yemek yiyemiyorum. (((((( çıkarsam rahatlayacammm

iyiyiz kuzum da sen fenasın anlaşılan...mide bulantısı çooook fena bişi...bende çıkaramam...sırf bu bulantım yüzünden yataklara düşüp üniversitede diploma törenime katılamadım ben...bi de hamilesin...valla bu dönemde ne önersem sana bilemiyorum...çünkü bana önerilenler hiiiç bi işe yaramıyodu...kardeşim hamileliğinde mide bulantısı kronik bir hal aldığında ona bi hap vermişti doktoru...istersen onu öğrenebilirim...kendisi ilk hamileliğini çoook kötü geçirdi kanama bulantı vs...çok uğraştı bende onun sayesinde tecrübelendim...bişey yiyemediği için serum bağlanıyordu...

valla bende anlamadım gitti.keşke çıkarsam da rahatlasam diyorm ama olmuyor. şükür evimdeyim rahatım..........bakalımm heppp böyle mi devam edecek.olmadı doktora sorarım.

adet dönemim yaklaştı ondanmıdır kii adet belirtilerimm?

Cnm guldenim gelmiss hosgelmissssensuz ksldik bugun ama sen gusel hbrle geldin sevndim teyzemizin iyi olmasina rabbim sagluk verdin insallh ee demistimm sen gel halay cekelim diyeben basliyorum hadi sende takil arkaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…