Ayy canım catlıcam zannettım valla acayıp bı agrydı.neysekı bugun gectı.senınde kanAman mı olmustu?kac haftalık sımdı?
pozitif ol,iyi düşün ve dua et..aşılamaylada hamile kalan.cocuk sahibi olan insanlarda var..umutsuzluk yok lütfen..hayırlısı olsun canım..
evet kuzum o kendini bilmezler yüzünden hepimiz ayrı ayrı çekmişizdir...ailen çooook doğru demişşş...kibirli lmamak lazımmm...evlatlarının varlığını kullanarak bir başkasını üzmek ne kadar acımasızca...rabbim bildiği gibi yapsın ne deyimmm...bak o kadar halayın üstüne gerildiiiimmmm...dualarına yürekten katılıyorum ve AMİİİİİİNNNNN diyorummm...hamilelerin duaları kabul olurmuşşş...
bebeğin ağırdan alıyo anca yerleşme kanaması yapabilmişşşş yerim onu bennnn...geç tutundu bebeğin benceeee...
canım aynı sorunları bende yaşadım yerimden kalkamicak duruma geldim karnım çok şişti ama şimdi biraz daha iyiyim bol bol su içiyorum canım bişey sormak istiyorum senin beta hcg değerin kaçtı?bide kaçıncı gün tahlil yaptırdın
Cnm hic anlamam etrfimda o kadar cok aglatn oldu ki beni hic anlamm kiz hamile kalir baslar nazlar simariklik hep derim rabbm beni boyle yapmaa neyse hersey geride kaldi rabbm insallh hepimize saglikla bebislerimzi kucagimiza almayi nasip etsin hep diyorm ki rabbim evladiolmayan bizleribaskalarinn evlatlarina ozendirme diye hade cnmm guldenimmm sira sende sira hepinizdee biz anne olucaz insllh saglikla cnmmm yaaa benim karnim cok acikiyor ben hic bukdr cook yemm ama simdi surkli birseylr yemk istiyrmmm
evet canım kanamam olmuştu doktorum normal korkma yat demişti . bel agrım da oluyor özellikle akşamları baslıyor hasta olacakmışımm gibi çok ama geçiyor stres yapmana gerek yok.ben 5 + 3 üm canım .korkma kanaman seninde durur benim ara ara lekelenme seklinde geliyordu 3 gündür dediğim gibi şükür geçti iyi düşün iyi olsun canım
Ay cnm ne bılım. Rahat ettırmedı bızı:)
Cnm insllh sonu guzel olucak hepimiz icin bitick bunlr sende yst bol su ic lutfen bakan kimse varmi cnm sana insllh gusel hbrlr alicaz birbirimzden yarn tekrr degere bakilicak insllh dua et kstlama olsun degerimde buarada senin ikiz oluck galibs senin 10.gun degerin ben dn yuksek benn cok isterm ikiz olsun gerci bnm dr olabilir dedi dun ama bakalim kismt cnmm sen bosvet idi mumkunse dinken uzun sure zaten obkadar emek verdin korkma hic birsey olmicak insllh rabbimin izniyle vakti geldigin de insllh rabbim kucagimiza almayi nadip etsin k d et cnm
slm cnm. ben 9. günü yaptırdığımda 78.8 di. 10. gün 118.8 çıktı. senin sancıların ne kadar sürdü cnm. bende su içmeye çalışıyorum cnm. nefes darlığı var baya. sinirlerim çok bozuk. bütün gün ağladım ne zaman geçecek bu diye. çorabımı bile giyemiyorum yaaaa. çok kötü bir durum. ne kadar sürecek onu merak ediyorum.
slm cnm. ben 9. günü yaptırdığımda 78.8 di. 10. gün 118.8 çıktı. senin sancıların ne kadar sürdü cnm. bende su içmeye çalışıyorum cnm. nefes darlığı var baya. sinirlerim çok bozuk. bütün gün ağladım ne zaman geçecek bu diye. çorabımı bile giyemiyorum yaaaa. çok kötü bir durum. ne kadar sürecek onu merak ediyorum.
valla inan senin kadar olmasada şu cuma olsun da bi için rahat etsin diye bekliyorummm...ne eziyet çektin be...şöyle rahat rahat bi hamileyiiiiimmm diyemedinnn...çok üzülüyorum...ama inşallahhh sonu güzel olcak sende keyfini çıkaracaksın cumadan sonra...mübarek gün rabbim yüzünü güldürsün...
güzel dualarına AMMMİİİİNNNN diyorum canııımmm...ALLAHRAZI OLSUN,ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN,ALLAH ÇOCUKLARINA BAĞIŞLASIN,ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİNNN...medine dilencisi gibi oldummm dimiiii...ne güzellll demek kuzucuklar biz burdayız anneeeee hadi bizi doyur diyeee sinyalll veriyorlar sanaaaa:125::125: bulantın olmasında ye bişi olmaz...
Ayy canım benı rahatlattın benımde 5+1 cuma keseyı gormeye gıdıcez su dıs gebelık ıhtımalınden bı kurtulsak hayırlısıyla..
evet canım kanamam olmuştu doktorum normal korkma yat demişti . bel agrım da oluyor özellikle akşamları baslıyor hasta olacakmışımm gibi çok ama geçiyor stres yapmana gerek yok.ben 5 + 3 üm canım .korkma kanaman seninde durur benim ara ara lekelenme seklinde geliyordu 3 gündür dediğim gibi şükür geçti iyi düşün iyi olsun canım
dahamı kötüye gidiyo durumun tüh yaaa...canım doktor normal demiş ama bu durumu hafife alma...ALLAH korusun ciğerlerine su birikir...bu nefes darlığından korkuyorum ben...lütfen bi git doktora...bu böyle olmaz...çünkü bhcg değerin gittikçe artacak böyle devam ederse daha da artacak ohss...3 ay devam etme ihtimali var...
Cnmmm ah keske medinede olsak hepberaber himmm yemk yiyorum sisko olucammmm yaaa egunalim varya dun kan verdim rahttim bugun ay yarin katluckmi kac cikick diye dolaniyrymm yarin katluck insllh dimiii dua et lutfennn himmm sabh merkez calisnlari kapudn bende sahsiyetsiz noel baba gibi bacadanHop daklicm iceri cok bekletmicem sizi irenbede 2saatte cikiyr sonuc
aminn inşallah canım valla bende sabırsızlılka bekliyorum ben 10 unda gitcem belki kalp atışınıda duyarım o zaman.bende ilk baslarda dış gebelikten cok korkuyordum ama doktor dış gebelik ihtimali çok düşük o normal gebelikte oluyor dedi o yüzden çok rahatım . sende rahatla artık bebişin de rahatlasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?