2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hürremm çok güzeldiiiiiii...kadına bak dünyayı yönetecekmiş çocukta yaparım kariyerde diyooo aferin vallaaa

ayy ben kariyer falan istemiom zaten ewdeyim ne kariyeriben kariyeri çocukla yapmak istiyomtüp bebekle ilgili kariyerimi bitirip bebek konusunda uzman olmayı düşünüom

hadi kızlaarrrr topiğeeee...topiğin hürrem saati bittiiii...dizi saatimiz doldu...topik mesaisi başladııı...evet vardiyeye göre hamileler saatine geçiş yapmış bulunuyoruz...ama bizde varız bizdeeee...

kuzum bizi niye röntgenliyosunnn...bir iki kelimede sen yazzz katıl bizeee dimiii amaaa

hadi kızlaarrrr topiğeeee...topiğin hürrem saati bittiiii...dizi saatimiz doldu...topik mesaisi başladııı...evet vardiyeye göre hamileler saatine geçiş yapmış bulunuyoruz...ama bizde varız bizdeeee...

ama çok saçma sapan gidiyo bu hürrem beni sinir ediyoooooo... hem tombik hemde akılsız bu hürrem....

ayy ben kariyer falan istemiom zaten ewdeyim ne kariyeriben kariyeri çocukla yapmak istiyomtüp bebekle ilgili kariyerimi bitirip bebek konusunda uzman olmayı düşünüom

bende çocukla kariyer yapmak istiyorummm...menapoza kadar 2 senede bir doğurayım istiyommm...burada kendime yuuuuhhhh demeden geçemicemmm...

güldürdün beni sen çok yaşa bebeğin olsun onla yaşabizim hünkarlar duymasın

eveeet bebeğim olsun ama bi tane olmasın çok tane olsunn...hürremi izledikten sonra bi tane yetmez bana gözüm döndü...

sorma canım yaaa
yokmuymuş o zamanlar infertilite falan

kuzum valla heralde bunlar halvette başka bişi yapıyorlar...ya da biz yanlış bişi yapıyoruzzz...bi de yediklerine baksana sevinen lokma şerbet dağıtıyo saraya...tatlıyla beslenip beslenip doğruuu halvete

benimde kuzey güney bitti,yatmadan size bi bakayım dedim:))egunalim sana küsermiyim hiç aslaaa

yok canım gecmedi malesef devam ama dayanmaya calışıyorum çünkü ilac aldım gecirmedi,tabi hamilelikten önceki aldıgım ilac degil(rabbim hepimize dayanma gücü versin..cok şükür benim gaz,şişkinlik,agrı gibi şikayetlerim yok,migrenim gecsin başka bişey istemiyorum

ben yatıom kızlar hepinizee ii geceler..benim hünkar başımda hadi artık dioöptüm hepinizi sabah görüşürüzz

kız nerden aklına geldi o benzetme,ay yazmaya bile korktum:))

ama çok saçma sapan gidiyo bu hürrem beni sinir ediyoooooo... hem tombik hemde akılsız bu hürrem....

olsun ben sarayda kadın çekişmelerine kaptırdım gidiyorummm...

benimde kuzey güney bitti,yatmadan size bi bakayım dedim:))egunalim sana küsermiyim hiç aslaaa

bi ara baktım kuzey güneye aşk-ı memnunun azgın behlülü burda önüne geleni dövüyooo...ama eski huyundan vazgeçmemiş aşk-ı memnuda amcasının karısına göz koydu burda abisinin sevgilisine...neyse demek küsmedin ay çok sevindim:86:

ayy cok sevindim canım,demek kalp atışlarınıda duydunuz,,süper,,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin hadi bakalım..o heycanı yaşamaya bizimde az kaldı:)):112:

cok sevindim kırmızılarının gelmesine canım,,inş.yumoş işinde rast gider,,bize güzel haberler ver inş.öptüm

herkese iyi geceler ben gider,yarın görüşürüz,bugün yoruldum zaten,ütüydü,camaşırdı,dinleneyim artık..hepinize tatlı rüyalar,iyi uykular...aeo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…