hürremm çok güzeldiiiiiii...kadına bak dünyayı yönetecekmiş çocukta yaparım kariyerde diyooo aferin vallaaa
evet canım yaaa çok güzeldii...
şu hürremin bir tırnağı kadar olamadıkyanarım yanarım ona yanarım
hürremm çok güzeldiiiiiii...kadına bak dünyayı yönetecekmiş çocukta yaparım kariyerde diyooo aferin vallaaa
bizde mi iş yok hünkarlarımızdamı bilmiyorum vallaaa...uyuz hatice sultan bile 2.yi doğuracak hıhhhhh
bizde mi iş yok hünkarlarımızdamı bilmiyorum vallaaa...uyuz hatice sultan bile 2.yi doğuracak hıhhhhh
hadi kızlaarrrr topiğeeee...topiğin hürrem saati bittiiii...dizi saatimiz doldu...topik mesaisi başladııı...evet vardiyeye göre hamileler saatine geçiş yapmış bulunuyoruz...ama bizde varız bizdeeee...
sorma canım yaaa
yokmuymuş o zamanlar infertilite falan
ayy ben kariyer falan istemiom zaten ewdeyim ne kariyeriben kariyeri çocukla yapmak istiyom tüp bebekle ilgili kariyerimi bitirip bebek konusunda uzman olmayı düşünüom
güldürdün beni sen çok yaşa bebeğin olsun onla yaşabizim hünkarlar duymasın
sorma canım yaaa
yokmuymuş o zamanlar infertilite falan
ama çok saçma sapan gidiyo bu hürrem beni sinir ediyoooooo... hem tombik hemde akılsız bu hürrem....
benimde kuzey güney bitti,yatmadan size bi bakayım dedim:))egunalim sana küsermiyim hiç aslaaa
ben yatıom kızlar hepinizee ii geceler..benim hünkar başımda hadi artık dioöptüm hepinizi sabah görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?