2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın yine gidicem dr a cnm. ama evet her geçen gün kötüleşiyor bu durum. geçmesi uzun sürecek galiba bu gidişle. bu sıkıntı çocuğa birşey yapacak diye korkuyorum ((

evet bir an önce git... şu an ne yaşadığını çoooookkkk iyi anlıyorummm...küçük idrarında bi değişiklik varmı??? yani miktarı nasıl??? önemli olan içtiğin kadar çıkarabiliyormusun???

iyi akşaamlar kızlar. valla gündüzleri yoğun oluyorum gelenim gidenim pek eksik olmaz birde gündüz yatcak çok şey var o yüzden internete akşamları giriyorum .maşallah sizide oku oku bitmiyor anca geceyi buluyor zaten :)

ben geldimmmm :) bugün bebişimizi gördük kalp atıslarını cok güzeldi hiç bitmesin istedim :) veeee ilk ultrason fotografımızzzzz cok güzel bi duyguydu mükemmel bi gündü Allahım herkese yaşatsın

ben geldimmmm :) bugün bebişimizi gördük kalp atıslarını cok güzeldi hiç bitmesin istedim :) veeee ilk ultrason fotografımızzzzz cok güzel bi duyguydu mükemmel bi gündü Allahım herkese yaşatsın

ayyy canım benim çok güzel bi duygu yaa ben ultrason fotosuna bakıp bakıp öpüyorummm hele o kalp atışlarını duymak ben ağladım resmenn

Cnmmm Bnm masallh size darısı bize insllh Cnm sen hamile olduğunu ogrendktn kac gun sonra gittin keseyi gormeye

ben 14 aralıkta opu oldum ondan sonra müthiş şişkinlik,gaz,kabızlık vardı sonra transfere o halde gittim amann dedim bebek olsunda herseye dayanırım ben dedim..doktorum bunlar normal dedi çok yumurta toplananlarda olur dedi benim test günüm 31 aralıktı ben dayanamadım 30 aralıkta yaptım 11.gün yani şuan iyiyim fakat başka sorunlar çıktı bende yemek yedikten bi süre sonra karnıma bi sancı giriyo birden bire kendimi lavaboya atıyorum ishal oldum anlıcagın ve son iki gündür felaket gribim burnum çok akıyo başım çok arıyo pazartesi ultrasona gidicem kese bakmaya şişkinliğim gazım yok ama bu grip ve ishal perişan etti beni bi türlü toparlayamadım kendimi(((((

maşallah maşallah cnm size güzel anne ve bebegine maşallah :) kuzu sanada 2 emriyo transfer edildi dimi kaç haftalıksın şmdi?

ben geldimmm.bugün öğlen ewden çıktım daha şimdi geldimya benim eşim sölemişti kk girio die.çünkü bazen insan okuduklarını kafasına takıo kendindede o belirtileri arıo.aral beyde yasak dedi girme sakın ama dinleyen kimahh wallla doğsunlarda fırmalama olsunlarkız fırlama falan demissin erkek mi olcak acabasen nasılsın iisin dimi?yarın ne zaman gitcen teste?

hürremm çok güzeldiiiiiii...kadına bak dünyayı yönetecekmiş çocukta yaparım kariyerde diyooo aferin vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…