yarın yine gidicem dr a cnm. ama evet her geçen gün kötüleşiyor bu durum. geçmesi uzun sürecek galiba bu gidişle. bu sıkıntı çocuğa birşey yapacak diye korkuyorum((
kızlarr birazdan hürrem baslayacak star da.
eveeeettt özeti başladıııı...bu bölüm çoook güzellll olacakkk...hatun nikah yüzünden hünkarımızı koynuna almadı diye saraydan av köşküne sürülecek
canım inşallah dediğin gibi olur ve aşılamayla bebeğime kavuşurum.Teşekkür ederim iyi dileklerin için..
ben geldimmmm :) bugün bebişimizi gördük kalp atıslarınıcok güzeldi hiç bitmesin istedim :) veeee ilk ultrason fotografımızzzzz cok güzel bi duyguydu mükemmel bi gündü Allahım herkese yaşatsın
ayyy canım benim çok güzel bi duygu yaa ben ultrason fotosuna bakıp bakıp öpüyorummm hele o kalp atışlarını duymak ben ağladım resmenn
ben geldimmmm :) bugün bebişimizi gördük kalp atıslarınıcok güzeldi hiç bitmesin istedim :) veeee ilk ultrason fotografımızzzzz cok güzel bi duyguydu mükemmel bi gündü Allahım herkese yaşatsın
Cnmmm Bnm masallh size darısı bize insllh Cnm sen hamile olduğunu ogrendktn kac gun sonra gittin keseyi gormeye
Cnmmm Bnm masallh size darısı bize insllh Cnm sen hamile olduğunu ogrendktn kac gun sonra gittin keseyi gormeye
bizde öyle deli gibi ultrason fotosuna uzun uzun bakıyoruz eşimle kaldıramadım öyle yanımda duruyor
miniğim fasulye tanesi kadar demişti doktorr
slm cnm. ben 9. günü yaptırdığımda 78.8 di. 10. gün 118.8 çıktı. senin sancıların ne kadar sürdü cnm. bende su içmeye çalışıyorum cnm. nefes darlığı var baya. sinirlerim çok bozuk. bütün gün ağladım ne zaman geçecek bu diye. çorabımı bile giyemiyorum yaaaa. çok kötü bir durum. ne kadar sürecek onu merak ediyorum.
benimde eşim görünce şaşırdı bu mu yani dedikalbi kendi kadar sanki diye heyecandan şaşırdı garibim
Cnm yaaa gerckten dun aral bey bndn daha cooksevindi kesun bugune kadar kendisi bizzat benim tarfmdn delirtildi ama doktrcugumuz beni hep pofpoflediBir kete dedi korkuyrum ki yerimdegozun var yaaa bu ne bilgi nerdn okuyrsun bunlarii diyemedim ki bnm kk de kankilerim var hahaaaa insllh sende istbulda ask yasaticksin himm senin bebisler sumdi firlama olur idtnbul cocugu olucklar insllh Rabbm elini bos dondurmesin bu son tedavi olsun hepimiz icin insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?