2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canimcim iyi aksamlar dariomak kirilmak yok su an Benim de katana takildi be yine dr.uma soracagim bu durumu. Belki Benim durumum erken mi fark edildi diyorum ama bilemiyorum. Neyse onemli degil artik. Bu arada yarın normal test gunüm inşallah artar degerim yaaa dua edin lütfen...

sağol canımmm.Hepimiz hayırllı sonuçlar alalım inşallahhh.sen ne aşamadasın datlum

amin tatlim..
vallaha ben en alemdeyim kisaca ozet geceyim,insallah sorduguna pisman olmazsin..)))
3 ay yumurta takibi,..6 asilama...,6 ay klomen sonra 1.tup bebek tedavimden allaha sukur oglusum var.. 19 aylik oldu

hani derler ya dogum yapan kadin hemen hamile kalir hormonlardan dolayi ama o benim icin gecerli olmadi malesef
dogumundan beri hic korunmadigim halde hamile kalamadim
yine basladim tup bebek macerasina, 3 tup tedavim negatif,insallah bu ay sonuna veya subat basina 4. tedavime devam edecegim
1 tane dondurulmusum var saglikli cozulurse transferim olucak...

cok sevindim kırmızılarının gelmesine canım,,inş.yumoş işinde rast gider,,bize güzel haberler ver inş.öptüm

Ahh canım benimm çok sağolll..Cuma günü kan veip hormonlara baktıracam nasibsee..İnş fsh biraz olsun düşmüştürrrr..Öpüyorumm taze hamişimm benimm..

İNŞALLAH çabucak geçer tatlım... bide baş ağrısına gece sporu iyi gelirmiş:)))) çok yorgun değilsen dene derim:)))))))

merhaba cumhur başkanınıza sorun diye bir link vardı . ben de yazmıştım o linke cevap gelmiş. aynı soru daha önce sorulduğu için sorunuz oylamaya girmeyecektir. diye. bilginiz olsun. tüp bebek neden devlet tarafından 2 defa karşılanıyor ve neden 1 yada 2 yumurtaya izin veriliyor soruları sorulmuş

kıscıklarım ben geldim :)) storlarım temizlemeden geldi onları taktım yarında halılarım gelicek :)) dizi bitti kocişi yatırdım biraz puzzle yaptım müzik dinledim akşamda öle bi yemişimki çatlıyodum yeni kendime gelebildim sizlerden nbr

topiğin hamileleri yavaş yavaş mesaiye başladılar...ben artık yatıyımmm...topik size emanet...yabancılara kimoooo diye sormadan topiğin kapısını açmayın...sorun bakalım yaş kaçmış,kaçıncı denemeymiş,merkez neresiymiş,hangi aşamadaymış bi öğrenin sonra aranıza alın olurmu canlarıııımmm...ah anaç tarafım ortaya çıktıııı...

aaa olmaz şekerim nereye daha erken :))) valla bu saate biz bizeyiz yeni gelen giden olmuyo ( olsa alırız hesaplarını :))
nöbet arkadaşım gelmiş:)))))) hoşgelmiş.....

kuzucum hoşbulduk mesai arkadaşım :))

aaa olmaz şekerim nereye daha erken :))) valla bu saate biz bizeyiz yeni gelen giden olmuyo ( olsa alırız hesaplarını :)):))

valla takılsak süperrr olurdu ama sabah 7 de uyanan biri için çok bile durdummm...bi de çook yoruldum bugünnn...yatmazsam zaten laptobun başında sızacammm...siz takılın cicimmm...sabah mesai bende topik yalnız kalmasın dinleneyimm...size iyi kaynatmalar...

:
::)))))))) tamam fıstık sen merak etme hadi git huzurla yat kocişinin yanına güzel güzel rüyalar gör emi... sabah pardon öğlen görüşürüz.....

tmmcnm hadi sana ii geceler o zaman

mrb arkadaşlar bende bu ay beylikdüzü medicanada aşılama yaptırdım fakat sonuç negatif şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum yaklaşık 6000tl dediler sizlere sorum tüp bebek yaptırmak için raporu nasıl alıcaz neler gerekli özelde yapılan sperm tahlili rapor için geçerli mi lütfen yardımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…