Slm busecimmm..Hamilesinn tebrikk ediyorumm öncelikkleee.Rabbim 9 ayı tamamlayıp eline almayı nasibb etsinnn..Sebep bölümünde rezerv azlığı yazıyorrrduuu..Önce dedimm aaa benimle aynı durumdaa sorayım ne nasıl oldu diyeee..Sonra geriye dönüp bakktığımmda 16 yumoşun falan olduğunu görünnceeemaşallahh dedimm ve inann o halli alldımm..
Dün akşammkiii yazılarıda okudumm..Eğer seni kırdıysakk kii benn buna hiçç bir şekilde katılmıyorumm egunalın amacıda sadece yanlış birşey varsa düzeltelimm sağlıklı bir bilgi olsunn diyeydii..
İnan burada rezerv azlığı yaşayan ben ve diğer arkadaşşlarr en fazla 4 yada 5 yumoşu görüyoruzz veee bunlarr bazenn toplanırkenn 1 veya 2 ye düşebiliyorr..Veee amh değerlerimiz 0,2-0,1 aralığında geziyorrr...Senn durumunu böyle biliyor olabilirsin ama, demekki senin dr bizi görsee boğaz köprüsünden atlalmam gerekicekktii..İnan hanngii drr sana böyle diyennn onuda çokk merakk ediyorummm ayrıca..
Kısacasıı canımmm bu topiğin hemen hemen açıldığı günden berii buralardayımm,ve iptall olan 2 aşılama ve 1 tüp bebk tedavim varr..Ve yakın olduğumuz arkadaşşlarr inann nelerr çekktiğimiii(zi) yakındann biliyorllarrr...Ondann böyle sorrdularr sanaaa..Tekrar söylüyorummm kırılacakk üzülecekk bir şeyy yok ama kusura bakma genede senn..
Çook öpüyorumm..
sağol canımmm.Hepimiz hayırllı sonuçlar alalım inşallahhh.sen ne aşamadasın datlum
cok sevindim kırmızılarının gelmesine canım,,inş.yumoş işinde rast gider,,bize güzel haberler ver inş.öptüm
yok canım gecmedi malesef devam ama dayanmaya calışıyorum çünkü ilac aldım gecirmedi,tabi hamilelikten önceki aldıgım ilac degil(rabbim hepimize dayanma gücü versin..cok şükür benim gaz,şişkinlik,agrı gibi şikayetlerim yok,migrenim gecsin başka bişey istemiyorum
canımcım sende mi ankaradaydın?
Evet akay hastanesinde oldu tup bebek islemi
aaa olmaz şekerim nereye daha erken :))) valla bu saate biz bizeyiz yeni gelen giden olmuyotopiğin hamileleri yavaş yavaş mesaiye başladılar...ben artık yatıyımmm...topik size emanet...yabancılara kimoooo diye sormadan topiğin kapısını açmayın...sorun bakalım yaş kaçmış,kaçıncı denemeymiş,merkez neresiymiş,hangi aşamadaymış bi öğrenin sonra aranıza alın olurmu canlarıııımmm...ah anaç tarafım ortaya çıktıııı...
nöbet arkadaşım gelmiş:)))))) hoşgelmiş.....
aaa olmaz şekerim nereye daha erken :))) valla bu saate biz bizeyiz yeni gelen giden olmuyo( olsa alırız hesaplarını :)):))
:topiğin hamileleri yavaş yavaş mesaiye başladılar...ben artık yatıyımmm...topik size emanet...yabancılara kimoooo diye sormadan topiğin kapısını açmayın...sorun bakalım yaş kaçmış,kaçıncı denemeymiş,merkez neresiymiş,hangi aşamadaymış bi öğrenin sonra aranıza alın olurmu canlarıııımmm...ah anaç tarafım ortaya çıktıııı...
valla takılsak süperrr olurdu ama sabah 7 de uyanan biri için çok bile durdummm...bi de çook yoruldum bugünnn...yatmazsam zaten laptobun başında sızacammm...siz takılın cicimmm...sabah mesai bende topik yalnız kalmasın dinleneyimm...size iyi kaynatmalar...
:
::)))))))) tamam fıstık sen merak etme hadi git huzurla yat kocişinin yanına güzel güzel rüyalar gör emi... sabah pardon öğlen görüşürüz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?