2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aşkkk ol datlumm....sabah 9 akşam 18:30 ben hep msn deyim....
canımmm süper çok sevindim zaten bu işlerle uraşırken bırakırsın sıgara aklına bile gelmez... ayrıca sıgara bıraz numarası vardı ordan benım bi kaç arkadaşım yararlandı... ilaç mı ne verıyolar....z. kamıle hormon için erken den gıt... sabah boş oluyooooo....

sigaraya hayıııııırrrrr tebriklerrrrrr

çok geçmiş olsun kuzum...yat dinlen biraz bünyen zayıf senin...dikkat et kendine lütfen

Kizlar degerim 140 a yukselmiss 13 ocakta kese ve kalp atisi icin cagirdi dr umuz hersey sukur gusel rabbim insllh tamamina erdirsin hepimizun hamileligini darisi butun arkadslarimn basina insallh super simdi icimm rahat etti rabbime hamdolsun hamileyimmm artik

oyyy oyyy maşallah Allah tamamına erdırsın...

gözün aydın maşallah

hiç moralini bozma,degerin katlanıyo en azından düşmüyo canım.bu iyi bi gelişme senin için,dua et canım ve pozitif ol,biraz zorlu olacak ama bebegin seni bırakmıyo bence:))

kızlaaarrrrrr noldu size bu aralar hepiniz bi şikayetle geliyorsunuz artık...lütfen kendinize bebişlerinize dikkat edin...yatın dinlenin...valla üzülüyorum...hergün en az bir arkadaşımız sıkıntılı durumunu anlatıyor....rabbimden hepinize bir an önce şifa diliyorummm...nazar mı değdi size anlamadımmm...bu nazarlıklar sizeeee canlarııımmmmmm

çok geçmiş olsun kuzum...yat dinlen biraz bünyen zayıf senin...dikkat et kendine lütfen
ya aslında korkmuycam ilaca veya hamileliğe bağlıycam ama biliyosun öncedende kötü şeyler yaşadığım için korktum demin bahçeciden aradılar pazartesi 9 daydı randevum 11.30 aldılar dr. ameliyatta olucakmış sabah
ohhh mşlh darısı artık bekliyenlerin başına tbrkler yeni anne adıyımız :))

MAŞALLAHHHHH canııımmmm tekrar tebrik ediyorum...

hadi bakalım gözün aydın canımm...şimdi 13 ocağı beklicez bide pıt pıt kalp seslerini duyunca değmesinler keyfine.çok sewindimm ALLAH kucağında göstersin işşallah...

cok gecmiş olsun canım,tansiyonun düşmüş heralde,ay biz daha şimdiden böyleysek 9 ay nasıl geşcek ya..cumartesiden beri şavtım kaydı,dünyayı görmüyom,,şikayet etmiyorum asla,kuzucuklarımızın bize bişey yaptıgı yok,benim migren senin tansiyon,başkasının başka bi agrısı şaşırdık..dikkat et kendine lütfen..

ya benim nazlı beni çok sinirlendirmeye başladı.
11. gün test sonucu 24,8
13. gün test sonucu 44
15. gün 61.30
pazartesi test tekrar
deliricem

heralde hamileler listemize en geç transfer olan hamile sen olacaksın...topik tarihinde bir ilk oldun valla...rabbim meleğini korusun canım

aynen öle ya,cumartesiden beri ben yazıyorum zaten..sizde bi care bulamadınız,bende..minoset içtim biliyosun banamısın demiyo,az geliyo,yatıyom olmuyo,kalkıyom olmuyo kafayı yicem sonunda..duaların için sagol canım şu agrıdan bi kurtulsam kuzucuklarımın bana bi eziyeti yok şimdilik:))hamile kalan başlıyo yokoram agrıyo yok buram agrıyo sonunda tedavide olan arkadaşlar imdat diye bagırcak

inşallah sabrının sonu selamettir canım seni çok iyi anlıyorum bugün transferimin 3.günü ve nasıl ayın 13 olacak bilmiyorum bütün duygular içiçe giriyor rabbim yarın hayatının en mutlu günü olur ve pozitifle dönersin amin

rahatsızlık ne demek canımmm...keşke en baştan takılsaydın bizeee...tedavin pozitif sonuçlanmış çoook sevindimmm...yarın ki test sonucunuda paylaş bizimle...sessiz sessiz bizimleymişsin o yüzden senide hamileler listemize ekliyorummm...

insanın neresi ağrıyorsa canı ordadır derler...bebeklerinden şikayet etmiyorsun ki kuzum...şu an ki sağlık durumundan bahsediyorsun...keşke yardımcı olabilsem...bişey duyarsam özelden hemen yazarım sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…