canımmmmmmmm senı arıyorummmmmmmmm.........
bugunmu test gunun...çok merak edıyorum ...inşallah pozıtıfı alıcaksın......
evett valla dedimm ayrann içtik ayrımı düşştükk neeMsn de olmuyorsunn pekk..yoksa benimi engelledinn Napıyim gülümm çok şükürr dün kırmızlar gelldii..Bugünn karnım ağğrıyoo açıldı bayağıı..Aku iyi gidiyorr bitmicekk akuu..Hamile kalınca bile gidilmesii iyiymiş..Paramız yettiği sürece gidicemm inşş.Sponsor annemii eşimi bakalımm nereye kadarr takk derseler...Yarında z.kamile gidipp hormonlara ve ultrasona giricemm..Bugünde birazdann sigara bırakktırma polikliniğinde randevum var oraya gidicemm..2012 no smoking diyorummm..Akuda da kulaklarıma sigara içinn iğneler koyduu.Oda İyi gelldi şükür..
evett valla dedimm ayrann içtik ayrımı düşştükk neeMsn de olmuyorsunn pekk..yoksa benimi engelledinn Napıyim gülümm çok şükürr dün kırmızlar gelldii..Bugünn karnım ağğrıyoo açıldı bayağıı..Aku iyi gidiyorr bitmicekk akuu..Hamile kalınca bile gidilmesii iyiymiş..Paramız yettiği sürece gidicemm inşş.Sponsor annemii eşimi bakalımm nereye kadarr takk derseler...Yarında z.kamile gidipp hormonlara ve ultrasona giricemm..Bugünde birazdann sigara bırakktırma polikliniğinde randevum var oraya gidicemm..2012 no smoking diyorummm..Akuda da kulaklarıma sigara içinn iğneler koyduu.Oda İyi gelldi şükür..
kızlar yaaa dün gece çok kötü oldum(( saat 2.30 da birden tansiyonum düştü heryerim uyuştu midem felaketti hemen gidip yattım gözlerim karardı uyumuşum tam yeni daldım heralde uykuyaki bi ara uyandım burnum ellerim ayaklarım kollarım buz gibi (( ne oldu böle anlamadım ölücem sandım
Kizlar degerim 140 a yukselmiss 13 ocakta kese ve kalp atisi icin cagirdi dr umuz hersey sukur gusel rabbim insllh tamamina erdirsin hepimizun hamileligini darisi butun arkadslarimn basina insallh super simdi icimm rahat etti rabbime hamdolsun hamileyimmm artik
Kizlar degerim 140 a yukselmiss 13 ocakta kese ve kalp atisi icin cagirdi dr umuz hersey sukur gusel rabbim insllh tamamina erdirsin hepimizun hamileligini darisi butun arkadslarimn basina insallh super simdi icimm rahat etti rabbime hamdolsun hamileyimmm artik
ya aslında korkmuycam ilaca veya hamileliğe bağlıycam ama biliyosun öncedende kötü şeyler yaşadığım için korktum demin bahçeciden aradılar pazartesi 9 daydı randevum 11.30 aldılar dr. ameliyatta olucakmış sabahçok geçmiş olsun kuzum...yat dinlen biraz bünyen zayıf senin...dikkat et kendine lütfen
ohhh mşlh darısı artık bekliyenlerin başına tbrkler yeni anne adıyımız :))Kizlar degerim 140 a yukselmiss 13 ocakta kese ve kalp atisi icin cagirdi dr umuz hersey sukur gusel rabbim insllh tamamina erdirsin hepimizun hamileligini darisi butun arkadslarimn basina insallh super simdi icimm rahat etti rabbime hamdolsun hamileyimmm artik
ya benim nazlı beni çok sinirlendirmeye başladı.
11. gün test sonucu 24,8
13. gün test sonucu 44
15. gün 61.30
pazartesi test tekrar
deliricem
inşallah sabrının sonu selamettir canım seni çok iyi anlıyorum bugün transferimin 3.günü ve nasıl ayın 13 olacak bilmiyorum bütün duygular içiçe giriyor rabbim yarın hayatının en mutlu günü olur ve pozitifle dönersin aminkızlarrrr yarın benim için büyük gün,artık yolun sonuna geldim çok şükür,sonucumu öğrenicem...
çok korkuyorum..... ya 5. negatifimi alıcam tokat gibi yada ilk pozitifi alıcam... :26:
herkesin dualarını bekliyorum..
rabbim yar ve yardımcımız olsun..
rabim kimseyi evlat hasreti,evlat acısıyla sınamasın...herkese anne baba olmayı nasib etsin...kucaklarımızı boş bırakmasın..AMİN..
gözün aydın maşallah
Selam rahatsız ettiysem kusura bakmayın lütfen bende aynı sizin gibi tüp bebek tedavisi görüyordum ve sizin sayenizde burda çok fazla şey öğrendim hepinize teker teker çok tşk ederim benim ilk denemem yaş 35 İzmir smryna tüp bebek merkezi 19 Aralık 2 tane yumurta toplandı ve ikiside dölledi 21 Aralıkta ta transfer oldu yani 2. gün embriyosu 04 Ocakta yani dünde test günümdü şükür pozitifi gördüm hcg değeride baya iyi dedi doktorum 547 imiş sanırım ikiside tuttu gibi yarın testim tekrarlanacak hikayem böyle burda hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim , negatif sonuç alan arkadaşlara allah sabır diliyorum en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını diliyorum
MAŞALLAHHHHH canııımmmm tekrar tebrik ediyorum...
aynen öle ya,cumartesiden beri ben yazıyorum zaten..sizde bi care bulamadınız,bende..minoset içtim biliyosun banamısın demiyo,az geliyo,yatıyom olmuyo,kalkıyom olmuyo kafayı yicem sonunda..duaların için sagol canım şu agrıdan bi kurtulsam kuzucuklarımın bana bi eziyeti yok şimdilik:))hamile kalan başlıyo yokoram agrıyo yok buram agrıyo sonunda tedavide olan arkadaşlar imdat diye bagırcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?