Himmm ohhh be cnm bak topigin lideri olarak arayi bulmssun ben de allh allh erken kalkanacar iste kisknc su hiiiAyyy cnm benmm yerum ben anahtarini senin film var yaaa bu kizcagizda ilk bolumden beri agliyor yuhhhhh yani Sana iiii seyirler vnm
Cnm
tebrikler biz de seni merak etmistik :)
teşekkürler canım...
merhaba eguanal..
kusura bakma, geciktim haber vermekte...2 gündür giremiyorum nete...ama güzel haberlerle geldim....
hamileyimmmmm bende......Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın....
2 gündür leylayımmmm sormaa..Eninde sonunda oluyor işte..Şimdi, keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diyorum.
Allahım hepimize peşimizden pıtır pıtır yürüyen bıcırıklar versin.....
merhaba eguanal..
kusura bakma, geciktim haber vermekte...2 gündür giremiyorum nete...ama güzel haberlerle geldim....
hamileyimmmmm bende......Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın....
2 gündür leylayımmmm sormaa..Eninde sonunda oluyor işte..Şimdi, keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diyorum.
Allahım hepimize peşimizden pıtır pıtır yürüyen bıcırıklar versin.....
slm cnm. aldım msjını saol cnm ilgin için. sancılarım bugün daha iyiydi ama karnım resmen 6 aylık hamile biri gibi. anneme bu bebk bu hızla 15 güne kadar doğar diyorum :)))) yarın yine gitcez dr a. böyle işte. sen nasılsın? gittinmi dr a? topikte sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım hepsini.
canıımm yaaa demek hamilesinnn bende kötü haber var heralde ondan yazmak istemedin diye düşündüm...
çoooook tebrik ediyorummm rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallahh...
:118::118: MAŞALLAHHHH
ayşe_gül seni daha önce başka gruptan biliyorum (klomenle olan) aynı tarihlerde aşılama yaptırmıştık burda görünce adını kaç gündür sonucunu merak ediyordum şimdi görünce kendim pozitif almış gibi sevindim allah salıcakla kucağına da almayı nasip etsin :)
sağol canım yaaa, dün iş arasında öğrendim sonucu.beni aramış ulaşamamışlar, nasıl ulaşamıyorlarsa ...gözüm hep telefonaydı.başıma bir ağrı girmiş...yine o haber geliyor diye çoktan sıkmıştım canımı.eşimi arayıp söylemişler.o da sevinçli bir sesle aradı değerin 71 dedi..bende yanii ne oluyor dedim.bunu bilmeme rağmen niye sordum bilmiyorum.o da hamilesinnnnn dedi...etrafım o kadar kalabalıkki birşey diyemedim,titrek bir sesle ben seni arayacağım diyebildim.o heyecanla telefonumu aldğım gibi işyeri dışına çıkacaktım kii....kızım sen hamilesin git paltonu al,üşümee....sonra bir telaşla geri dönüp paltomu aldım ,nefes alıp vermem bile değişti... Allahım,kapının önü de dolu,tam öğle saati olmuş..hızlı adımlarla karşımızdaki parka gittim.Eşimi aradım ama konuşamadım sadece hıçkıra hıçkıra ağladım..Nasıl tutmuşum kendimi. parkta bir bankta tamamen saldım kendimi......tek bir kelime söyleyebildim, 'baba oluyorsunnn' diyebildim...sonra annemi, kızkardeşimi, aradım,onlarla konuşurkende ağladım.sonra yavaş yavaş kendimi toparladım,Ağlamam bitti sonunda. gittim yemeğimi yedim.sonra işe devammm...
bugün testimi tekrar yaptırdım 209 olmuş.10 gün sonra gel dedi doktorum.İlaçlara devam......
sağol canım yaaa, dün iş arasında öğrendim sonucu.beni aramış ulaşamamışlar, nasıl ulaşamıyorlarsa ...gözüm hep telefonaydı.başıma bir ağrı girmiş...yine o haber geliyor diye çoktan sıkmıştım canımı.eşimi arayıp söylemişler.o da sevinçli bir sesle aradı değerin 71 dedi..bende yanii ne oluyor dedim.bunu bilmeme rağmen niye sordum bilmiyorum.o da hamilesinnnnn dedi...etrafım o kadar kalabalıkki birşey diyemedim,titrek bir sesle ben seni arayacağım diyebildim.o heyecanla telefonumu aldğım gibi işyeri dışına çıkacaktım kii....kızım sen hamilesin git paltonu al,üşümee....sonra bir telaşla geri dönüp paltomu aldım ,nefes alıp vermem bile değişti... Allahım,kapının önü de dolu,tam öğle saati olmuş..hızlı adımlarla karşımızdaki parka gittim.Eşimi aradım ama konuşamadım sadece hıçkıra hıçkıra ağladım..Nasıl tutmuşum kendimi. parkta bir bankta tamamen saldım kendimi......tek bir kelime söyleyebildim, 'baba oluyorsunnn' diyebildim...sonra annemi, kızkardeşimi, aradım,onlarla konuşurkende ağladım.sonra yavaş yavaş kendimi toparladım,Ağlamam bitti sonunda. gittim yemeğimi yedim.sonra işe devammm...
bugün testimi tekrar yaptırdım 209 olmuş.10 gün sonra gel dedi doktorum.İlaçlara devam......
hamile olan ama henüz keseyi görmeye gitmeyen arkadaslara bi sorum var. siz de kasıklarınızın üstünde baskı hissediyor musunuz? Ben iki gündür çok hissediyorum..bugun 20. gunum. 2 gündür işte yoruldum ondan mı diye düşünüyorum. bi de cok cabuk yoruluyorum. Sizin durumlar nasıl??
belirti aramaaaaa...ben dün adet gecikince kan verdim negatifi 1 aydır görmüyordum göresim gelmiş demekkiii...ismim gülden kuzum...
hoşgeldiinnn tedavin hayırlı sağlıklı ve bebekli olsun inşallah
amin inşallah cevap yazdığın içinde teşekkür ederim senden başka gören yok pazar opum var duaya ihtiyaçım var
cannlarr ben geldiiiimmm.
dün itibariyle ilk iğnemi oldm.ark hemşire idi ilk o yaptı dün baktım çok acımyo derin bir ohh çektim.bugünde eşim yaptı bakalım hayırlısı.
anam bi girmeye gör uçuyo sayfalar.var mı hamişş haberlerri.
egunalimmm gözüm sen nettin datluuumm.
amin inşallah cevap yazdığın içinde teşekkür ederim senden başka gören yok pazar opum var duaya ihtiyaçım var
hoşgeldiiinnn bebeğim...ilk iğnen hayırlı olsun cicimm...şimdiden kevgire dönecek vücuduna sağlık diliyorum...son tedavin olsun inşallah...ben daha regl olmadım niyemi henüz ergenlik dönemine girmediğim için daha tazecikim çocukum ben regl olamam kiiii
deneme yaptım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?