2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Himmm ohhh be cnm bak topigin lideri olarak arayi bulmssun ben de allh allh erken kalkanacar iste kisknc su hiii Ayyy cnm benmm yerum ben anahtarini senin film var yaaa bu kizcagizda ilk bolumden beri agliyor yuhhhhh yani Sana iiii seyirler vnm
Cnm

bence fatmagülcüğümün sürekli ağlamasının sebebi infertilite ihtimali...filmlerde genelde tecavüz sahnelerinden sonra kız hamile kalır ama o kadar kişi kızdan makas aldılar ve hamile kalmadı...şimdi içten içe acaba benim çocuğum olmayacakmı yoksa infertilitemiyim diye ağlayıp duruyo...kerime çocuk verememe ihtimalinden yaniiii...nasıl ama filmin ana fikrini çok güzel anlamışım dimi

canıımm yaaa demek hamilesinnn bende kötü haber var heralde ondan yazmak istemedin diye düşündüm...
çoooook tebrik ediyorummm rabbim kucağına aldığın günüde göstersin inşallahh...
:118::118:MAŞALLAHHHH

ayşe_gül seni daha önce başka gruptan biliyorum (klomenle olan) aynı tarihlerde aşılama yaptırmıştık burda görünce adını kaç gündür sonucunu merak ediyordum şimdi görünce kendim pozitif almış gibi sevindim allah salıcakla kucağına da almayı nasip etsin :)

iyi olmana sevindim canımmm...dün o kadar aklıma takıldın ki annem neyin var diyo bana bende seni anlattımm...kadıncağız çok üzüldü...kendisi ohss den hastaneye yatınca refakatcı olarak yanımdaydı tabi daha sonrasında da evde yanımdaydı neler çektiğimi gördü o yüzden seni anlatınca dua etti bir an önce kurtulman için...ben doktora gitmedim belki geç yumurtalmışımdır diye biraz daha bekleyecem...

hamile olan ama henüz keseyi görmeye gitmeyen arkadaslara bi sorum var. siz de kasıklarınızın üstünde baskı hissediyor musunuz? Ben iki gündür çok hissediyorum..bugun 20. gunum. 2 gündür işte yoruldum ondan mı diye düşünüyorum. bi de cok cabuk yoruluyorum. Sizin durumlar nasıl??

sağol canım yaaa, dün iş arasında öğrendim sonucu.beni aramış ulaşamamışlar, nasıl ulaşamıyorlarsa ...gözüm hep telefonaydı.başıma bir ağrı girmiş...yine o haber geliyor diye çoktan sıkmıştım canımı.eşimi arayıp söylemişler.o da sevinçli bir sesle aradı değerin 71 dedi..bende yanii ne oluyor dedim.bunu bilmeme rağmen niye sordum bilmiyorum.o da hamilesinnnnn dedi...etrafım o kadar kalabalıkki birşey diyemedim,titrek bir sesle ben seni arayacağım diyebildim.o heyecanla telefonumu aldğım gibi işyeri dışına çıkacaktım kii....kızım sen hamilesin git paltonu al,üşümee....sonra bir telaşla geri dönüp paltomu aldım ,nefes alıp vermem bile değişti... Allahım,kapının önü de dolu,tam öğle saati olmuş..hızlı adımlarla karşımızdaki parka gittim.Eşimi aradım ama konuşamadım sadece hıçkıra hıçkıra ağladım..Nasıl tutmuşum kendimi. parkta bir bankta tamamen saldım kendimi......tek bir kelime söyleyebildim, 'baba oluyorsunnn' diyebildim...sonra annemi, kızkardeşimi, aradım,onlarla konuşurkende ağladım.sonra yavaş yavaş kendimi toparladım,Ağlamam bitti sonunda. gittim yemeğimi yedim.sonra işe devammm...
bugün testimi tekrar yaptırdım 209 olmuş.10 gün sonra gel dedi doktorum.İlaçlara devam......

sağol canım, bende seni takip ediyorum...İnşaallah bu mutlluluğu en kısa zamanda , yani önümüzdeki ay sende yaşarsın..ama şunu söyleyeyim şu haberi aldıktan sonra üzüldüğün günlere üzülüyorsun.. eninde sonunda Allahım nasip ediyor...Sana da nasip edecek.

Canim cooooooook sevindim masallah masallah kendine cooook Iyi bak Tekrar tebrikler Ben Daha beklemedeyim postif dusun selooo positif

ne güzel anlatmışsın maşallah size
allah kucağına almayı nasip etsin

Aynen canım hissediyorum bende ayakta çok kalırsam artıyor.

cannlarr ben geldiiiimmm.
dün itibariyle ilk iğnemi oldm.ark hemşire idi ilk o yaptı dün baktım çok acımyo derin bir ohh çektim.bugünde eşim yaptı bakalım hayırlısı.
anam bi girmeye gör uçuyo sayfalar.var mı hamişş haberlerri.
egunalimmm gözüm sen nettin datluuumm.

nasıl güzel anlatmışsın içime öyle işlediki sanki kendim yaşamış gibi oldum...çooook duygulandım çok...gözyaşların hep böyle sevinçten olsun...rabbim bebeğini ve seni korusun canımmm...maşallah değerinde çok güzel artmış...arada yazmaya çalış lütfen...merak ettik seni...

hoşgeldiiinnn bebeğim...ilk iğnen hayırlı olsun cicimm...şimdiden kevgire dönecek vücuduna sağlık diliyorum...son tedavin olsun inşallah...ben daha regl olmadım niyemi henüz ergenlik dönemine girmediğim için daha tazecikim çocukum ben regl olamam kiiii

amin inşallah cevap yazdığın içinde teşekkür ederim senden başka gören yok pazar opum var duaya ihtiyaçım var

canım bilgilerini yaz seni listemize ekleyim...yaş,kaçıncı deneme,hangi merkez,sebep...rabbim yardımcın olsun canım...en fazla 30 dk süren bi işlem daha önce tecrübe ettinmi bilmiyorum ama endişe etmene gerek canım...

Son düzenleme:

ülen yerriimmm senii ülennnnnnnnn.
cannıımm geç yumurtlamamı diye de geçiyo benim içimden.hayırlsı bebişimm inşalllahhh.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…