2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün topiğimiz hareketli ve bereketli bir gün geçirsin inşallahhh
topiğimizde test günü olan bir arkadaşımız var kendisi heyeceandan uyuyamadığı için kan vermeye çoktaaannn gitmiş bulunmakta...SUDENAZZ2222 canımmm inşallah güzel haberle gelirsin
İKRAMAYA... kuzum yumoşlarının hepsi döllenmiştir inşallahhh...haberini bekliyorum...
SEHAH... canım bugün OPU da rabbim yardımcın olsun...
ALBİLDA... nihayet cuma geldi...kalbim dualarım seninle...inşallah bebeğinden güzel haberler alacaksın...

bi de pko mako çıkarma başımıza.. ne pkosu? pozitif düşün çağırma öle kötülüklerri bak hem ben hem bebüşüm bi kızarız sana görürsün sonra...

inşallahh canım ne biliyim aklıma o geldiii...ben geç yumurtlamışımdır diye dünüşünüyorum yinede...meleğinle bana kısmayınnnn

nehir kuzum nerelerdeydin merak ettim ya hu...hemen konuya gireyim...benimde değerlerim normal aralıklarda...hatta ben şüphelendiğim için bunun üzerine gitmiştim...aşılam zamanımda yükseğe yakın seyretmişti erkeklik hormonlarım ama tüp bebek öncesi normale düşmüştü...ama ben yüksek olduğunu düşünüyorum...doktorun çok doğru demiş aferin adama önceden önlemini almış mazallah sonun bana benzemesin...çok yumurta önemli değil az ama kaliteli yumoş lazım...yumurta sayısı arttıkça kalitede düşüyo...ama telaşlanma sen emin ellerdesin benim gibi olmazsın...

yok artık saate bak...namaz içindir deyip şaşkınlığımı uzatmıyorumm...topiği sırf erken açmak için yatmadığını düşünmeye başladım

ha ha ha uykucuymuşuz...

kızlar ben yarım saate kan vermeye gidiyorum..hiç uyuyamadım zaten...offf inşallah güzel haber alırım...dua edin lütfen.. tabi ben gelene kadar uyanırsanız

canımmmm heyecanla bekliyorum haberini ...

günaydınlarrrr hayırlı cumalar

kuzum sanada hayırlı cumalar...geç kalmışın karasu81 olayı abartıp yatmıyo diye düşünüyorum..fena hırs yapmış

Cnm bnce ikiz bnm deget 140 dr tek dedi 12.gun de hadi hyrlisi senin 200uzeri gorunce boyle dusundumm

kızlar ben yarım saate kan vermeye gidiyorum..hiç uyuyamadım zaten...offf inşallah güzel haber alırım...dua edin lütfen.. tabi ben gelene kadar uyanırsanız
Hayırlı haberlerle gel ıns cnm benımmmm

günaydın cnm duaların ıcın allah razı olsunnn bugun 5 te kalkmısın bu topık acma hırsı uyutmıycak sızı ben sıze dıyım :)))
günaydınlarrrr hayırlı cumalar

günaydın cnm hayırlı cumalarrrrr

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi sonucumu aldım herşey çok güzel ilerliyo değerim 1800 olmuş yupiiiiiiiii içim çok rahatladı bıdığım benimle anneinin yavrusu kuzusu herşeyii ayy sevinçten ölücem

Ayy ne mutlu sana.Tebrik ederim.Allah kucağına almayı nasib etsin inşallah.

nillaaaa cnm tebrıklerrrrr cok sevındımmmm rabbım umutlarını bosa cıkarmadı ne guzle haber bu sabah sabahhhhh hayırısı olsun canım benımmmmmmmmmmmmm

günaydın kuzularrr... bende sabah bir kanama ile uyandım .ama korkacak bişey yok dedi doktorum.yat dinlen ve bol su içmem gerekiyomş.içim rahatladı 1 saat içinde kafamda neler yazdım bi bilseniz şükür allahıma..ama ynede korku var içimde allahım korusun bizi şu mubarek günün hatırına dualarımız kabul olsun..

ikinizi de tebrik ediyorum.
allah kucağınıza almayı nasip etsin.
darısı başımıza

.

Cnm saka niryana ben namaz icin uyaniyorum cok zevk veriyor bana gecenin o vakti namz kilmk dua etmk heleki duyman lazim arka bahcemde bicir bicir oten kusu vok ilginc ilk fuygugumda sesini tuylerim dikn dikn oldu firladim yataktn okumustum cunku hercanli ve cansiz varlik kendi lisani hal ile rabbi zikreder ve sabh ezani okunduktn sonra kayboluyor gidiyr hepimiz ucin dua dua yalvariyorum rabbime bugun cok guzel birgun dua edelim benide unutmayin lutfen herkese hayrli cumalar sizleri seviyorummm himm yarin sbh su acsin topigi tamm. Mi ama soz veremucem haa haa

Cnm cimm hadi ama senii bekliyoruzzz rabbim insllh yuxunu gulfursun gusel hbr vericksin bizeee

taze annecik şimdi sakin ol sana bişi diycem tabi telden giremiyosun yaa bizim donmuş topiğede giremedin hemen:)))
sen artık annesin sevincin üzüntün normal yaşmalısın...
Ben hbr vereyim efeeylül görüsmüs sudenazla ve HAMİLEEEEEEEEEE
Sudecim dayanamadım yazdım
Allah'ım o kadar mutluyum ki, gözyaslarıma hakim olamıyorum
Cnm benim Allahım sabrının karsılığını verdi
ins kucağına aldığın günleri yine burdan hep birlikte kutlayacağız annecik

hadi kızlar bugün kutlama varrrrrrtobe arkdaşımızın ağzıyla oda tabi efeylülden almış haberi
ağlıyorum yaa tüyleirm diken diken sonunda almış pzoitfi daha kendi giremedi topiğe kimbilir nehalde....
inş.değerleri artar güzelce ve kucağın alıp kokusunu çekmekte nasip olur.....
kız topik başkamımızd ahamile artık bizim topik peşindne gider artıkkkk

Son düzenleme:

Cnmm allh razi olsunn cok sevindim gozlerm kendime bile goz yasi dokmedimm rabbim kucagina almyii nasip etsin insllh tamamina erdirsin ben hep inanmistim sude de hamis diyee tersi olsaydii kesin yikilirdim simfi sirada egunalim ve wishimm var hepimz anne olucaz insllh darisii herkesin badina insllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…