bi de pko mako çıkarma başımıza.. ne pkosu? pozitif düşün çağırma öle kötülüklerri bak hem ben hem bebüşüm bi kızarız sana görürsün sonra...
EGUNAL canim bana dr dediki eger ilaci dikkatli vermezsek sana dedi cok yumurta olustururuz seni hastanelik ederiz dedi allah korusun dedi aklima sen geldin acaba senin erkeklik hormon degerlerinde bir problem varmiydi yada yüksege yakinmi seyrediyordu bana bilgi verirsen sevinirim
AAYRICA dr dediki bu dhea yüksekligi icin dedi geceleri yatmadan önce kortizol alman gerekiyor dedi bunun tek tedavsi buymus 2 gündür netten arastiriyorum kafayi yedim iyice, ben genetik testleri istemistim binbir israr temkinli olmak icin dr simdi bana bu testlerin sonucunu bekliyelim dedi ama ben bu arada kortizola baslama korktum carsamba 1 dr fikrini daha alicam bakalim o nediyecek ama ben bu arada hayit otuna basladim nette baya birseyler okumusdum hormon degerlerini dengeler diye benimkiler dengeli adetimde düzenli ama ne yapim umut iste ....
Benimmm cnm arkdslarimmmm gunsydinn bugun 1saat kadar erkn yaxim dedim ayol hirs yaptumm yaaa ben acicam diyeneyse simdi ben sizlere esime ve bebislerime dya etmeye gidiyorummm hade bakemmm canlarimmm si birazcin dahaa uyuyun ben 1saate gelir kaldiririm sizi
Gercekten sizzz ne kadandaa uyukucusnuz ayollEgunalim su cum ben gorevimi yaptim tukkani actim temizledim simdi sira sizde Sudemm hayrli hbr ver bize insallh rabbim yuzunu gulduruck bu sefer oldu insallh bugun opu su oln tedaviye baslyn butun kader kardeslerim rabbim bunlwri son tedavinz olmasini nasip etsin hepimiz anne olalimm bugun hayirli birgun herkese hayrli cumalar ve hayrli hbrler alucagimz bir gun olsun insallh hadiii ben kacar Eee cook calistim bebimm acikti biz biseylet yiyelimm sisko bir kadin olucamm kocacim sen almzsin sisko olmazsn diye gaz vetiyor amaa ben o uyurkn yerimm
kızlar ben yarım saate kan vermeye gidiyorum..hiç uyuyamadım zaten...offf inşallah güzel haber alırım...dua edin lütfen.. tabi ben gelene kadar uyanırsanız
günaydınlarrrr hayırlı cumalar
fredy kruger - GuineaPig.gen.tr Guinea Pig Forumu
eğer çıkarsa işte ben ve yumak ım
Canım sence ikiz için iyi bir deger mı? Ben tek olabilir diye düşünüyordum. Hayırlısı olsun inşallah tamamına erdirsin Allahım hepimizsole bir kucagimiza alalım kokularını duyalım. O zaman inanacağım iste...
Hayırlı haberlerle gel ıns cnm benımmmmkızlar ben yarım saate kan vermeye gidiyorum..hiç uyuyamadım zaten...offf inşallah güzel haber alırım...dua edin lütfen.. tabi ben gelene kadar uyanırsanız
Benimmm cnm arkdslarimmmm gunsydinn bugun 1saat kadar erkn yaxim dedim ayol hirs yaptumm yaaa ben acicam diyeneyse simdi ben sizlere esime ve bebislerime dya etmeye gidiyorummm hade bakemmm canlarimmm si birazcin dahaa uyuyun ben 1saate gelir kaldiririm sizi
günaydınlarrrr hayırlı cumalar
GÜNAYDIN HATUNLAR...
gunaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar....nasılsınız
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzum linkini yanlış kopyalamışsın...
kızlarrrrrrr ben bugün meraktan dayanamayıp test yaptırdım. 9. gün değerim 73.8 :)))))))
kızlarrrrrrrrrrrrr şimdi sonucumu aldım herşey çok güzel ilerliyo değerim 1800 olmuş yupiiiiiiiii içim çok rahatladı bıdığım benimleanneinin yavrusu kuzusu herşeyii ayy sevinçten ölücem
.bugün topiğimiz hareketli ve bereketli bir gün geçirsin inşallahhh
topiğimizde test günü olan bir arkadaşımız var kendisi heyeceandan uyuyamadığı için kan vermeye çoktaaannn gitmiş bulunmakta...SUDENAZZ2222 canımmm inşallah güzel haberle gelirsin
İKRAMAYA... kuzum yumoşlarının hepsi döllenmiştir inşallahhh...haberini bekliyorum...
SEHAH... canım bugün OPU da rabbim yardımcın olsun...
ALBİLDA... nihayet cuma geldi...kalbim dualarım seninle...inşallah bebeğinden güzel haberler alacaksın...
Cnm cimm hadi ama senii bekliyoruzzz rabbim insllh yuxunu gulfursun gusel hbr vericksin bizeee
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
taze annecik şimdi sakin olsana bişi diycem tabi telden giremiyosun yaa bizim donmuş topiğede giremedin hemen:)))
sen artık annesin sevincin üzüntün normal yaşmalısın...
Ben hbr vereyim efeeylül görüsmüs sudenazla ve HAMİLEEEEEEEEEE
Sudecim dayanamadım yazdım
Allah'ım o kadar mutluyum ki, gözyaslarıma hakim olamıyorum
Cnm benim Allahım sabrının karsılığını verdi
ins kucağına aldığın günleri yine burdan hep birlikte kutlayacağız annecik
hadi kızlar bugün kutlama varrrrrrtobe arkdaşımızın ağzıyla oda tabi efeylülden almış haberi
ağlıyorum yaa tüyleirm diken diken sonunda almış pzoitfi daha kendi giremedi topiğe kimbilir nehalde....
inş.değerleri artar güzelce ve kucağın alıp kokusunu çekmekte nasip olur.....
kız topik başkamımızd ahamile artık bizim topik peşindne gider artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?