iyi olmana sevindim canımmm...dün o kadar aklıma takıldın ki annem neyin var diyo bana bende seni anlattımm...kadıncağız çok üzüldü...kendisi ohss den hastaneye yatınca refakatcı olarak yanımdaydı tabi daha sonrasında da evde yanımdaydı neler çektiğimi gördü o yüzden seni anlatınca dua etti bir an önce kurtulman için...ben doktora gitmedim belki geç yumurtalmışımdır diye biraz daha bekleyecem...
hoşgeldiiinnn bebeğim...ilk iğnen hayırlı olsun cicimm...şimdiden kevgire dönecek vücuduna sağlık diliyorum...son tedavin olsun inşallah...ben daha regl olmadım niyemi henüz ergenlik dönemine girmediğim için daha tazecikim çocukum ben regl olamam kiiii
karasuuu.. tebrik ederim degerin cok güzel artmıs..
hamile olan ama henüz keseyi görmeye gitmeyen arkadaslara bi sorum var. siz de kasıklarınızın üstünde baskı hissediyor musunuz? Ben iki gündür çok hissediyorum.. 2 gündür işte yoruldum ondan mı diye düşünüyorum. bi de cok cabuk yoruluyorum. Sizin durumlar nasıl??
canım annene de çok teşekkürler. cidden zor geçiyor bu hastalık. bir arkadaş yazmış forumlardan birinde ohss olmaktansa 10 kez doğum yapmayı tercih ederim diye. doğum yapmadım hiç ama haklı gibi görünüyor. ne zaman geçeceği de belli değil. tek iyi yanı 6 aylık hamileyken nasıl görüneceğimi biliyorum şimdiden :)))[/QU
Cnm ozeldn msj attum himmm ileride catlamzsun simdiden hazirlik yaptin insllh iyi hbr ver nize sen ikiz annesi olucksin himmm super cnmm bn kactimm i gecelr bol su ic ok optummm seniii
valla bende bu gün diş etlerim çekildi ve çok agrıyor ağzımı açmaya korkuyorum bunun gebelikle bi alakası varmı bilemiycem inşallah geçici bişeydir hayatımda ilk defa diş eti problemi yaşadım çünkü oooofffffff çok agrıyooooo(((
Allh senicook yastsin insllh yaa cok degil uzun yasatsin derlrGuldurdun beni valla kabalarim suzgec gibi oldu korkuyrm enjekte edunce diger taraftan fiskiricak diye ilac Kucuk hnm seni yanklarndn opuyrum ben dukkani kapttim sabh gelir acarimm suzler pirelenirkn yatakta ben gelir acarimm topigii huzur icinde uyuyun canlarimm su cm raht ol donedone uyu cnm Canlarimmm icgeceler bol bebisli ruyalarrr tedavide oln kardslerimm rabbim son tedavi olmasi nasip etsin insllh
canım annene de çok teşekkürler. cidden zor geçiyor bu hastalık. bir arkadaş yazmış forumlardan birinde ohss olmaktansa 10 kez doğum yapmayı tercih ederim diye. doğum yapmadım hiç ama haklı gibi görünüyor. ne zaman geçeceği de belli değil. tek iyi yanı 6 aylık hamileyken nasıl görüneceğimi biliyorum şimdiden :)))
canim bir miktar karanfili 5 dakika kaynat ilidikdan sonra o suyla dis etlerine gargara yap cok iyi gelir
ülen yerriimmm senii ülennnnnnnnn.
cannıımm geç yumurtlamamı diye de geçiyo benim içimden.hayırlsı bebişimm inşalllahhh.:26::26:
canım tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun....
fredy kruger - GuineaPig.gen.tr Guinea Pig Forumu
eğer çıkarsa işte ben ve yumak ım
benim içimden de dışımdan da öyle geçiyo vallaaa...ama ya pko olduysam...yumurtalıklarım pko ya yatkınmış benim ama düzenli adet olduğum için önemli değilmiş...artık düzenimide bozdular yoksa ben pko lumuyum artık:26:
yyyyook olmazsııın bebişimmm sen.ennn kötü ihtimal biraz gecikmiştir benm gibi.benimde aynıı durum yatkınlık var ama adet düzenli.
hadi hayırlı haberlerini bkliyom kuzuuummm
ahh canımmm çok çok sağol kuzuuuummm.Allah bu zor yolda hepimize sabır ve hayırlı evlatlar versin inşallah.sen nettin bebişim ne alemdesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?