2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım annene de çok teşekkürler. cidden zor geçiyor bu hastalık. bir arkadaş yazmış forumlardan birinde ohss olmaktansa 10 kez doğum yapmayı tercih ederim diye. doğum yapmadım hiç ama haklı gibi görünüyor. ne zaman geçeceği de belli değil. tek iyi yanı 6 aylık hamileyken nasıl görüneceğimi biliyorum şimdiden :)))

Allh senicook yastsin insllh yaa cok degil uzun yasatsin derlr Guldurdun beni valla kabalarim suzgec gibi oldu korkuyrm enjekte edunce diger taraftan fiskiricak diye ilacKucuk hnm seni yanklarndn opuyrum ben dukkani kapttim sabh gelir acarimm suzler pirelenirkn yatakta ben gelir acarimm topigii huzur icinde uyuyun canlarimm su cm raht ol donedone uyu cnm Canlarimmm icgeceler bol bebisli ruyalarrr tedavide oln kardslerimm rabbim son tedavi olmasi nasip etsin insllh

ben de aynıyım...biraz fazla ayakta durursam kasıklarım ve belime ağrı giriyor, ayrıca bıraksalar bütün gün uyuyabilirim :)

al bebüşünü yat sabahın köründe kaldırıyon zaten sabiyi.... ikininizede tatlı huzurlu uykular canımcım....

canim bir miktar karanfili 5 dakika kaynat ilidikdan sonra o suyla dis etlerine gargara yap cok iyi gelir

iyi geceler kuzummm...sabah mesai erkenden başlar yat ki dinlenesin...sahur saatinde kalkıp abartma ama olurmu cicimm

ben şişmiş haldeyken hadi transfer yapıyoruz dediler zaten hastanede olduğum içinde hemen indim ameliyathaneye 6.katta yatıyordum 2.katta transferim oldu...sonra biraz daha şiştim...gebe kalamama rağmen benim şişliğim 20 günde indi kademeli olarak...gebe kalıncada senin yaşadıklarını yaşayacaktım hemde daha ağır bir halde...sen hafif seviyedesin bunun orta ve ağır seviyeleri var...hafif aşamada neler çekiyorsun orta ve ağır seviyeleri düşün artık...o kız da doğru söylemiş...

canim bir miktar karanfili 5 dakika kaynat ilidikdan sonra o suyla dis etlerine gargara yap cok iyi gelir

saol nehircim allah razı olsun evde şimdi karanfil yok ama yarın sabah erkenden aldırcam kocişe ye yapcam offf nasıl agrıyor anlatamam resmen sızlıyor ince ince (

ülen yerriimmm senii ülennnnnnnnn.
cannıımm geç yumurtlamamı diye de geçiyo benim içimden.hayırlsı bebişimm inşalllahhh.:26::26:

benim içimden de dışımdan da öyle geçiyo vallaaa...ama ya pko olduysam...yumurtalıklarım pko ya yatkınmış benim ama düzenli adet olduğum için önemli değilmiş...artık düzenimide bozdular yoksa ben pko lumuyum artık:26:

kızlar bugün benim transferimin 7.günü bitti artık.ben transferden sonra sadece 2gün yatıp dinlenebildim.2gün sonra işe başladım ve biraz yoğun geçiyor.çok çabuk yoruluyorum.birde bu akşam biraz adet sancısı gibi sancı vardı.merak ediyorum sizler sürekli yattınızmı.ayrıca şu crinone beni mahfetti artık canımı acıtmaya başladı sizde de öyle oldumu.

geçmiş olsun canımcım.... benim diş etlerim sigarayı bırakınca problem olmuştu, ağız gargara sı kullanabilirsin birde tavsiyem sensodinf f kullan diş etlerine en iyi gelen diş macunudur.

yyyyook olmazsııın bebişimmm sen.ennn kötü ihtimal biraz gecikmiştir benm gibi.benimde aynıı durum yatkınlık var ama adet düzenli.
hadi hayırlı haberlerini bkliyom kuzuuummm

çooook geçmiş olsun kuzummm...rabbim şifa versin hemencecik....

yyyyook olmazsııın bebişimmm sen.ennn kötü ihtimal biraz gecikmiştir benm gibi.benimde aynıı durum yatkınlık var ama adet düzenli.
hadi hayırlı haberlerini bkliyom kuzuuummm

bende bekliyom hayırlı bebeklerimi bende istiyom bende bende bende...banane banane banane işteeee
şımardım yineeee

ahh canımmm çok çok sağol kuzuuuummm.Allah bu zor yolda hepimize sabır ve hayırlı evlatlar versin inşallah.sen nettin bebişim ne alemdesinnnn

iyiyiz çok şükür... biraz ağrımız sızımız var ama olsun en azından şiddetli değil... ben ve bebüşüm temmellik rekorları kırıyoz nereye kadar sürcek bu merak ediyom:)))))) ama şimdilik keyfini sürüyoz rabbim önce kocamdan sonrada anneciğimden razı olsun kırılcak eşyaymışım muamelesi yapıyolar bana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…