kızlar bugün benim transferimin 7.günü bitti artık.ben transferden sonra sadece 2gün yatıp dinlenebildim.2gün sonra işe başladım ve biraz yoğun geçiyor.çok çabuk yoruluyorum.birde bu akşam biraz adet sancısı gibi sancı vardı.merak ediyorum sizler sürekli yattınızmı.ayrıca şu crinone beni mahfetti artık canımı acıtmaya başladı sizde de öyle oldumu.
saol nehircim allah razı olsun evde şimdi karanfil yok ama yarın sabah erkenden aldırcam kocişe ye yapcam offf nasıl agrıyor anlatamam resmen sızlıyor ince ince(
ayy çok heycanlıyım ya sanki 2.denemem değilde ilkmiş gibi uyuyamadım bakam bacılar neler yapıyo diyom ama maşallah çok hızlı ilerliyor sayfalr geleelim bana yarın opu var dr ister bayıltıyım diyo istersen o kısmı uyuşturuyum diyo karar vere:medim yemeyi kestim:18::18:
uyu gitsin ne gerek var gerilmeye... inşallah bissürü bissürü yumoşun çıkar ve hepsi kaliteli kaliteli döllenir...
inşallah uyumaya gidiyorum yarın görüşürüz
inşallah uyumaya gidiyorum yarın görüşürüz
canım öncelikle hoşgeldin çoktandır görüşemiyoruz seninle.... sperm sayısını artırmışsınız gözünüz aydın büyük ihtimalle sende daha önce konuştuğumuz yöntemleri kullandın arı sütü plen keçi boynuzu ve en önemlisi sigara içmeme inşallah senin değerlerindeki yükseklik önemli değildir ve en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun...
Cnmm super tebrik ederim senii ikiz geliyor galiba bnm 12.degerim 140 yakin dr ole dedi bn donucu gormedim insllh keseyi ve kalp atislarinida saglkla goruruz k d et
Allah seni ne yapmasın :)))))) bende çok güzldüm ama benimde ilk yapmam çok maceralıydı benim kocada aynını dedi nimetle ne işin olurki banyoda die :))) idrarımın içine dökücem haberi yok adamın :))) neyse bende konuya girip anlatmıyım ama benim çıktı valla hem eskiden büyüklerimiz yapıyolarmış neden çarpılalım biz kötü bişey için yapmıyoruzki demi amageçen gün forumda okudum karbonat testini başladım evde fellik fellik karbonat aramaya. benim adam gördü yana yakına bişey arıyorum noldu dedi. karbonat arıyorum dedim. niye dedi. test yapıcam dedim. ne testi dedi. hamilelik testi dedim. nasıl dedi bardağa çişimi yapıcam üstüne de karbonat dökücem kabarırsa hamileyim dedim. saçmalama nimetin üstüne mi işiyeceksin çarpılırsın vallahi dedi. tabi ben dinlemedim çekmecede bulduğum karbonatla tuvalatin yolunu tuttum.
neysem , bardağı tutturup içine biraz çiş yaptım. sonra karbonatı açıp azıcık döktüm , kabarmadı. biraz daha döktüm , kabarmadı. sontra tamamını boşalttım sonuç değişmedi kabaran bişey yok.
aaaaaaa bir de bakayım ne göreyim. karbonatın son kullanma tarihi geçmiş polyanna olup bundandır diye içimi rahatlattım.
mutfağa gittim . benim adam noldu dedi. karbonatın son kullanma tarihi geçmiş onun için test olmadı dedim. güldü çarpılacaksın haberin yok dedi, kafasını salladıııı salladıııı salladıı...
ama son kullanma tarihi geçmiş ondandır dimi :)
sağol cnm iileşmişsin bende sana sevindim o lanet ağrıları en ii ben bilirim emin ol bu arada dişine mutlaka başta baktır benimde ilk oğlumda tutmuştu ve deliriyodum 20 lik diş eğer ağrıyosa mutlaka başında baktır hamileliğin ilerleyen dönemlerinde yol su elektrik gibi sana geri dönücek çünki 20 lik diş vitamin açısından çıkarken zorluyo ve senin şu anda bütün vücudundaki vitamini bebeklerin alıyo o yüzden hamileyken işlem yapmak zor oluyo ben çok çektim en son doğurdum ve ilk kez dişçiye gittim bayılmışım dişçi koltuğunda düşün yani ve o zamanki içtiğim ilaçlar yüzünden hem midem sakatlandı hemde büyük oğlumu 10 ay emzirebildim kardeşimde bağıra bağıra hamileyken operasyon geçirdi hemen git bi dişçiye geçer falan die bekleme ilerleyen zamanlarda mutlaka ağrı yapar hamiellikte en çok 2 sorun yaşanır böbrek ağrısı ve 20 lik dişCok gecmiş olsun canım,,benimde başımda bi 20 lik diş var,operasyon dediler,korkuma gidemedim,şimdi hiç gidemem,kaldı öle..tez vakitte gecer inş.cok zor hamileyken agrı acı cekmek yaa..
bu gün çok midem bulandı heralde kendime nazarım değdiSagol canım,aynen dedigin gibi minoset fasa fiso gecirmiyo bile,ayy inş.seninki tutmaz,benimkide gecer bi daha bana ugramaz...ay gitsin gelmesin yaa yoruldum kac gündür agrı cekmekten..yazdıgın gibi canım insanın neresi hastaysa canı orda,,bi tedaviside yokki..bu hale geldim inan..aman sende kendine dikkat et,tansiyonu kontrol et,tuzlu ayran iç..tamammı canım..öptüm seni
Buse merci cnm.....gözün AYDIN...blast di sanırım benimde öle yarın 10. Gun habire idrar testi yaptım hep negatif çıktı....bekliyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?