2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
​SUDENZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ COK SEVINDIM CNM SABRIN SONU SELAMETTIR YAAAA AYNEN CNM RABBIM KUCAGINA ALMAYIDA NASIP ETSIN INS CNM BENIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

günaydın kızlar..bugün günaydınn biraz geç oldu ama ewi falan topladım anca.herkes için güzel bi gün olsun.sonuç alcak arkadaşlar işşallah güzel sonuçlar alırlar...hamişleride tebrik ediyorum.darısı başımıza ne diimm

biliyorum bana kızacaksınız ama benim umudum bitti galiba.
herkesin gün ve değerlerini gördükçe benimkinin bir gebelik olmadığını düşünüyorum artık ben.
yarın başka bir doktora gideceğim özel de . bakalım orada da test yaptıracağım gel dedi bhcg ne bajarız progeston için de test yaparız dedi ama benimle konuşan herkes ümitsiz konuşuyor sadece bana belli etmemeye çalışıyor.
çok canım sıkkın sinirden ağlamak üzereyim.

canım moralini bozma yaa.ne yasadığını anlıom benimde 11. gün değerim çok düşük çıkmıştı doktor gözün aydın hamilesin falan demişti ama ben sewinememiştim.burda herkesin değerleri çok yüksekti çünkü.ama senin yükselio hergün bu iyiye işaret.benim 2 gün sonra tekrar test yaptırdığımda düşmüştü değerim.eğer değerin düşmez yükselirse korkma.içini ferah tut.herşey güzel olur işşallah..

Sudenaz , Nilla

Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin,tebrik ederim.

senin değerin kaçtıki 11. gün.
ben 11. gün 13. gün ve 15. gün yaptırdım düşmedi hiç ama 2 katı da yükselmedi. 15. günde hala 61 değerim. elimde değil bu gün çok kötüyüm. habire ağlıyorum ve engel olamıyorum buna

ya kıyamam sana ağlama...benim 11. gün 40 çıkmıştı 13. gün birden 10 a düştü.anladık ki kimyasal gebelikilaçlarımı kesince bi kaç gün sonra adet oldum zaten.ama senin yükselio bak benim birden düştü.dualarım seninle..bida ne zaman test yaptırcan?

kızlar inanamıyorum yaaaaaaaaa bende hamileyim diyebiliyorummmmmmmmm...hala şoku üstümden atamadım..telefon trafiğim susmadı hiç...
çok şükür bugünleride gördüm..rabbim isteyen herkesede göstersin inşallah..

benim 11. gün değerim 398.8 çıktı..pazar günü tekrar edicem...
5. denememdi buda ilk pozitifim oldu..rabbim kucağıma almayıda nasib eder inşallah....
hepinizden Allah razı olsun..dualarınızla oldu...

canımmmm çok sevindim... heryerde kutlama yapıyorum...
degerınde çok guzell...
hayırlı olsun :118::118:

SUDENAZZZZ...Kuzum sen gelmeden güzel haberin geldiiii....çoooookkk tebrik ediyorummm...rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde yaşatsın inşallahhh......çoookk sevindimmm çok...:118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119:MAŞALLAHHHH

Son düzenleme:

canım benimmmmmmmmmmmmm gözünaydın tebrik ederimmm MAŞALLAHHHHHHHHHHHH Allah ım daim etsinn sağlıkla inşalalhhh

Bu harika bir haber.Çooooookkkkkk tebrik ederim.

kutlama mesajımı senin yazı renginle yazıyım dedimmm...tekrar tebrikler canımmm...inan çok sevindimmm 5.denemede rabbim yüzünü güldürdü...umut oldun hepimize...

yarın özele gidicem. vallahi dayanamıyorum salya sümük ağlıyorum

gözün aydın Allah ım kucağına almayı nasip etsin inşallah.

çok tebrik ederimm ALLAH kucağında göstersin.benimde 4. denemm olucak umutsuzluğa kapılıom bazen ama sen 5. deneme deyince umut oldun bana.nazar değmasın sana canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…