biliyorum bana kızacaksınız ama benim umudum bitti galiba.
herkesin gün ve değerlerini gördükçe benimkinin bir gebelik olmadığını düşünüyorum artık ben.
yarın başka bir doktora gideceğim özel de . bakalım orada da test yaptıracağım gel dedi bhcg ne bajarız progeston için de test yaparız dedi ama benimle konuşan herkes ümitsiz konuşuyor sadece bana belli etmemeye çalışıyor.
çok canım sıkkın sinirden ağlamak üzereyim.
istanbuldaki doktor nasıl bende bilmiom mustafa bahçeciden randevu aldım 27 ocakta gitcem.israel beye 1 kere gittim kontrole tüp bebeğe başlamadan önce tüplerde sıvı birikimi vardı diğer doktorm bağlamamız lazım demişti bide ona kontrol olayım demiştm oda aynı şeyi söledi.sonra bida gitmedim.burda bi arkadaş yazmıştı mini tüp bebek yapılıo bana die kentte senmiydin o başkasımıydı?seninde bebeğin hayırlı olsun ALLAH kucağında göstersin işşallah.yani kafamı karıştı benimde napcam bilmiom ya.artık 4. deneme olcak o yüzden araştırıom böle...
Selam kızlar bugün testimizi tekrarladık hcg değerimiz 1200 olmuş haftaya cuma ultrason için gideceğiz inş.keseyide görürüz hayırlısıyla
bende sana yazıyordum şimdi cnm. evet yeni geldim dr dan. herşey iyiye gidiyor nihayet. bugünkü değerim 315 çıktı. ağrılarım da geçiyor yavaş yavaş. sadece şişkinlik kaldı. sen nasılsın?
Nasılsınız?öncelikle herkese hayırlı cumalar..maşallah bugünde keyfimiz yerinde 2 hamile haberimiz var..süper..bana gelince artık bu agrının bi migren agrısı olmadıgına karar verdim,gece 1 den sabah 6 30 a kadar agrıdan kıvrandım durdum,ne uyku kaldı ne bişey.tek taraflı ve kulagımda agrıyo..eşimde sonunda dayanamadı,birazdan cıkıp dr görüncem,kulaklarıma bakcaklarmış,iltihap falan varsa o da yapabilirmiş..bakalım gidip göstercem yoruldum artık bu agrıdan hamileligimin keyfini bile cıkaramıyorum..ögleden sonra gelirim..öptüm sizi..
inşallahh canım ne biliyim aklıma o geldiii...ben geç yumurtlamışımdır diye dünüşünüyorum yinede...meleğinle bana kısmayınnnn
nehir kuzum nerelerdeydin merak ettim ya hu...hemen konuya gireyim...benimde değerlerim normal aralıklarda...hatta ben şüphelendiğim için bunun üzerine gitmiştim...aşılam zamanımda yükseğe yakın seyretmişti erkeklik hormonlarım ama tüp bebek öncesi normale düşmüştü...ama ben yüksek olduğunu düşünüyorum...doktorun çok doğru demiş aferin adama önceden önlemini almış mazallah sonun bana benzemesin...çok yumurta önemli değil az ama kaliteli yumoş lazım...yumurta sayısı arttıkça kalitede düşüyo...ama telaşlanma sen emin ellerdesin benim gibi olmazsın...
yok artık saate bak...namaz içindir deyip şaşkınlığımı uzatmıyorumm...topiği sırf erken açmak için yatmadığını düşünmeye başladım
ha ha ha uykucuymuşuz...
canımmmm heyecanla bekliyorum haberini ...
kuzum sanada hayırlı cumalar...geç kalmışın karasu81 olayı abartıp yatmıyo diye düşünüyorum..fena hırs yapmış
Benimmm cnm arkdslarimmmm gunsydinn bugun 1saat kadar erkn yaxim dedim ayol hirs yaptumm yaaa ben acicam diyeneyse simdi ben sizlere esime ve bebislerime dya etmeye gidiyorummm hade bakemmm canlarimmm si birazcin dahaa uyuyun ben 1saate gelir kaldiririm sizi
Gercekten sizzz ne kadandaa uyukucusnuz ayollEgunalim su cum ben gorevimi yaptim tukkani actim temizledim simdi sira sizde Sudemm hayrli hbr ver bize insallh rabbim yuzunu gulduruck bu sefer oldu insallh bugun opu su oln tedaviye baslyn butun kader kardeslerim rabbim bunlwri son tedavinz olmasini nasip etsin hepimiz anne olalimm bugun hayirli birgun herkese hayrli cumalar ve hayrli hbrler alucagimz bir gun olsun insallh hadiii ben kacar Eee cook calistim bebimm acikti biz biseylet yiyelimm sisko bir kadin olucamm kocacim sen almzsin sisko olmazsn diye gaz vetiyor amaa ben o uyurkn yerimm
kızlar ben yarım saate kan vermeye gidiyorum..hiç uyuyamadım zaten...offf inşallah güzel haber alırım...dua edin lütfen.. tabi ben gelene kadar uyanırsanız
.
Cnm saka niryana ben namaz icin uyaniyorum cok zevk veriyor bana gecenin o vakti namz kilmk dua etmk heleki duyman lazim arka bahcemde bicir bicir oten kusu vok ilginc ilk fuygugumda sesini tuylerim dikn dikn oldu firladim yataktn okumustum cunku hercanli ve cansiz varlik kendi lisani hal ile rabbi zikreder ve sabh ezani okunduktn sonra kayboluyor gidiyr hepimiz ucin dua dua yalvariyorum rabbime bugun cok guzel birgun dua edelim benide unutmayin lutfen herkese hayrli cumalar sizleri seviyorummm himm yarin sbh su acsin topigi tamm. Mi ama soz veremucemhaa haa
kızlar inanamıyorum yaaaaaaaaa bende hamileyim diyebiliyorummmmmmmmm...hala şoku üstümden atamadım..telefon trafiğim susmadı hiç...
çok şükür bugünleride gördüm..rabbim isteyen herkesede göstersin inşallah..
benim 11. gün değerim 398.8 çıktı..pazar günü tekrar edicem...
5. denememdi buda ilk pozitifim oldu..rabbim kucağıma almayıda nasib eder inşallah....
hepinizden Allah razı olsun..dualarınızla oldu...
Selam kızlar bugün testimizi tekrarladık hcg değerimiz 1200 olmuş haftaya cuma ultrason için gideceğiz inş.keseyide görürüz hayırlısıyla
Cnm gozn aydun bnce degerin super bnm 12.degerim 140yakin senin super gifiyr cnm masllhhEn kisa zamnda ohss azalsin sende tadini cikar insllh bebeginin bilmm ki senin deger bana ikiz gibi geliyor rabbim bilir ne zamn bakicak cnm kalp atisi ve keseye ben daha iyiyim sukur cnm iyiyim yatyirumm tv izliyorumm kansulndirici igneyi kesti dr m bende dusunuyrm dua ediyrm insllh bebisleri saglikla kucagimiza alalimm daridi butun kardslerimizn basinaa insllh
Cnmmm benimmm bende seni seviyrmm ondn takiliyorumm kisim iste hepumize dua ediyorum dua bn hem pc acmiyrm ceptn baglaniyorumm koly yani ben hic sevmm ugrastiran isleri tembelim ben tembellHimm yarin seve seve acarim tamm tamm sen uxulme hafta basi sana nirakiyorumm anhtarii
Cnmmm benimmm bende seni seviyrmm ondn takiliyorumm kisim iste hepumize dua ediyorum dua bn hem pc acmiyrm ceptn baglaniyorumm koly yani ben hic sevmm ugrastiran isleri tembelim ben tembellHimm yarin seve seve acarim tamm tamm sen uxulme hafta basi sana nirakiyorumm anhtarii
anladım canım yani hemen üstüme alındımSuuu sana yazdim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?