2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnmm bnm bence sen hamilesinn ben 2tane kimygeblik gecirdimm fakat benim degrrim 14.gun dustu birden ama senin cikiyr degerin lutfn dua et stress yapma ozele git bekleme ama raht ol stress yapma bugun kacinci gunun cnm senin

anladım cnm. ben değilim mini tüp bebek yapılan. bana normal tedavi uygulandı. teşekkür ederim. inşallah send bu kez bebeğini kucağına alırsın. zor bir süreç. allah isteyen herkese nasip etsin.

arkadaşlar bir- iki gündür topiği takip edemiyorum rahatsız olduğum için. sayfalar da baya ilerlemiş. beni tebrik eden herkese çok teşekkürler. yeni hamişlerimizi kutluyorum. olumsuz sonuç alanlara da inşallah bir dahaki sefere deyip hepiniz için dua ediyorum.

Selam kızlar bugün testimizi tekrarladık hcg değerimiz 1200 olmuş haftaya cuma ultrason için gideceğiz inş.keseyide görürüz hayırlısıyla

Nasılsınız?öncelikle herkese hayırlı cumalar..maşallah bugünde keyfimiz yerinde 2 hamile haberimiz var..süper..bana gelince artık bu agrının bi migren agrısı olmadıgına karar verdim,gece 1 den sabah 6 30 a kadar agrıdan kıvrandım durdum,ne uyku kaldı ne bişey.tek taraflı ve kulagımda agrıyo..eşimde sonunda dayanamadı,birazdan cıkıp dr görüncem,kulaklarıma bakcaklarmış,iltihap falan varsa o da yapabilirmiş..bakalım gidip göstercem yoruldum artık bu agrıdan hamileligimin keyfini bile cıkaramıyorum..ögleden sonra gelirim..öptüm sizi..

CANIM COK TEBRİK EDERİM,SAGLIKLA KUCAGINA AL İNŞ.MAŞALLAH SİZE

bende sana yazıyordum şimdi cnm. evet yeni geldim dr dan. herşey iyiye gidiyor nihayet. bugünkü değerim 315 çıktı. ağrılarım da geçiyor yavaş yavaş. sadece şişkinlik kaldı. sen nasılsın?

Cnm gozn aydun bnce degerin super bnm 12.degerim 140yakin senin super gifiyr cnm masllhh En kisa zamnda ohss azalsin sende tadini cikar insllh bebeginin bilmm ki senin deger bana ikiz gibi geliyor rabbim bilir ne zamn bakicak cnm kalp atisi ve keseye ben daha iyiyim sukur cnm iyiyim yatyirumm tv izliyorumm kansulndirici igneyi kesti dr m bende dusunuyrm dua ediyrm insllh bebisleri saglikla kucagimiza alalimm daridi butun kardslerimizn basinaa insllh

tabii yaa belkide migrenden değildir.daktıra görünmen iyi olacakk.haber ver kuzum bidenem taammııı...dur bi de kıpkırmızı dolgun dudaklarımla yanaklarından öpeyim seniii

Son düzenleme:

bencede hırs yaptııı sende benimmi arkamdasın onunmı anlamış değilim sanki bana nabza göre şerbet veriyomuşun gibi geliyo

canım bir normal olan uyku saaatimizi dolduruyoz senin gibi gece yarıları kalkıp evin içinde gezinmiyoruz birde erinmeden bilgisarı açıyosun ya sırf anahtar uğruna yarın açmıyom ben uyacam zaten hafta içi 6:30 kalkıyom yeter daaaaaaaaaaaaaaaa ama seni çok sevdiğmine söylemek istiyorum

kızlar ben yarım saate kan vermeye gidiyorum..hiç uyuyamadım zaten...offf inşallah güzel haber alırım...dua edin lütfen.. tabi ben gelene kadar uyanırsanız

canım çok ama çok tebrik ederim sonunda muradına erdin çok şükür sen gerçekten hak ediyodun çok çabaladın burdaki herkes anlında çok çapa harçıyorlar rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlsıyla kucağınada almayı nasıp etsin

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün testimizi tekrarladık hcg değerimiz 1200 olmuş haftaya cuma ultrason için gideceğiz inş.keseyide görürüz hayırlısıyla

Cnmm Degerin supermiss bugun senin kacinci gunun m ettim senin bu degerde keseyi gormus olmn lazim galiba ikiz gblik senin rabbm kusagina almyi nasip etsin saglukla

arkadaşlar merhaba ben aslında ocak topiğindeyim daha öncede bu topiğe yazdım ama bana dönen olmadı hamile listenizdeki ceylino arkadaşa ulaşmak istiyorum çünkü bende bu ay ktüde 1. tüp bebeğimi yaptırıyorum o arkadaşla iletişim kurmak istiyorum şimdiden yardım ederseniz çook teşekkür ederim

ptesi yine gidicem cnm. tekrar bakılacak değere. keseyi görmeye daha var dedi. 1 hafta falan sonra dedi. sen ne zaman gideceksin bir daha? bu arada doğum dr una karar verdinmi? ben israel beye devam edicem gibi ama belli de olmaz çünkü israel bey çok yoğun. belki başka bi dr olur. inşallah dediğin gibi bütün kardeşlerimiz en kısa zamanda yaşarlar bu duyguyu.

Cnmmm benimmm bende seni seviyrmm ondn takiliyorumm kisim iste hepumize dua ediyorum dua bn hem pc acmiyrm ceptn baglaniyorumm koly yani ben hic sevmm ugrastiran isleri tembelim ben tembellHimm yarin seve seve acarim tamm tamm sen uxulme hafta basi sana nirakiyorumm anhtarii

Canım cook gecmiş olsun..dikkat et kendine..topik aldı başını gidiyor merak etme..ama hamileler dökülüyor:))başta ben olmak üzere:))egunal artık dayanamıyo:))öptüm seni..iyi yolculuklar..

Suuu sana yazdim cnm

Evet egunalim degil artık böyle migren mi olur ya..haftası geldi agrı gecmedi,,bebeklerimle ilgili bi sorun olmasında ondan korkuyorum..gelince yazarım hemen..şimdi hazırlandım cıkıyorum..bende seni öptüm kuzummm

allah razı olsun canım rabbim dualarını kabul etsin hı ceptense okadar uğraşmazsın bu arada bebeşine benim için okşa tammı su teyzen seni çok seviyomuş de olurmu...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…