merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Herkese hayırlı cumalar, bol bebişli günler olsun.
Kızlar heray adet döngüsü yaklaştığında adet sancısı olur mu? heray yaşadığım sancıları yaşıyorum.
arkadaşlar merhaba ben aslında ocak topiğindeyim daha öncede bu topiğe yazdım ama bana dönen olmadı hamile listenizdeki ceylino arkadaşa ulaşmak istiyorum çünkü bende bu ay ktüde 1. tüp bebeğimi yaptırıyorum o arkadaşla iletişim kurmak istiyorum şimdiden yardım ederseniz çook teşekkür ederim
Evet egunalim degil artık böyle migren mi olur ya..haftası geldi agrı gecmedi,,bebeklerimle ilgili bi sorun olmasında ondan korkuyorum..gelince yazarım hemen..şimdi hazırlandım cıkıyorum..bende seni öptüm kuzummm
ptesi yine gidicem cnm. tekrar bakılacak değere. keseyi görmeye daha var dedi. 1 hafta falan sonra dedi. sen ne zaman gideceksin bir daha? bu arada doğum dr una karar verdinmi? ben israel beye devam edicem gibi ama belli de olmaz çünkü israel bey çok yoğun. belki başka bi dr olur. inşallah dediğin gibi bütün kardeşlerimiz en kısa zamanda yaşarlar bu duyguyu.
maşallahhhhhh
degerin cok güzel cıkmış maşallah size canım
cnmmdegerin supermiss bugun senin kacinci gunun m ettim senin bu degerde keseyi gormus olmn lazim galiba ikiz gblik senin rabbm kusagina almyi nasip etsin saglukla
bencede hırs yaptııısende benimmi arkamdasın onunmı anlamış değilim sanki bana nabza göre şerbet veriyomuşun gibi geliyo
canım bir normal olan uyku saaatimizi dolduruyoz senin gibi gece yarıları kalkıp evin içinde gezinmiyoruz birde erinmeden bilgisarı açıyosun yasırf anahtar uğruna yarın açmıyom ben uyacam zaten hafta içi 6:30 kalkıyom yeter daaaaaaaaaaaaaaaa ama seni çok sevdiğmine söylemek istiyorum
Cnmmm benimmm bende seni seviyrmm ondn takiliyorumm kisim iste hepumize dua ediyorum dua bn hem pc acmiyrm ceptn baglaniyorumm koly yani ben hic sevmm ugrastiran isleri tembelim ben tembellHimm yarin seve seve acarim tamm tamm sen uxulme hafta basi sana nirakiyorumm anhtarii
Canım cook gecmiş olsun..dikkat et kendine..topik aldı başını gidiyor merak etme..ama hamileler dökülüyor:))başta ben olmak üzere:))egunal artık dayanamıyo:))öptüm seni..iyi yolculuklar..
kızlar inanamıyorum yaaaaaaaaa bende hamileyim diyebiliyorummmmmmmmm...hala şoku üstümden atamadım..telefon trafiğim susmadı hiç...
çok şükür bugünleride gördüm..rabbim isteyen herkesede göstersin inşallah..
benim 11. gün değerim 398.8 çıktı..pazar günü tekrar edicem...
5. denememdi buda ilk pozitifim oldu..rabbim kucağıma almayıda nasib eder inşallah....
hepinizden Allah razı olsun..dualarınızla oldu...
anladım canım yani hemen üstüme alındım
ha ha ha eveeeettt nabza göre şerbet veriyoruuummm...topikte sen yokken karasu ya canım cicim karasu yokkende sana canım cicim yapıyorummm...ben ne kötüyüm dimiiiiiii..nanik nanik
ahhh gözlerim yaşardı duygulandımmm...demek barıştınız haaa...bu topiğimiz için çok önemli bi adımmm hemen kutlamalıyımmm al sanada nanik
tüm gücümle dayanacammm....topiğimizi ayakta tutacammmm...bu göreve kendimi adadım falan filan....ne fedakarımmm dimiiii
Haaaa komiksunSeverim cnmm t ederiz sevgi yolladgn bizi guldurdugn icin erkn daha ama kizm olsa adini su dusunuyrm insallh ay ay bu insan oglu alem yaa tedavide ahh bir hamis olsam diyorfum simdi bir kesegosem kalbini duysam ahh birde vakti geldiginde dogursm diye hayl kuruyorumm komik bir ruh hali benm dr defi bana ama sen simdi hamilr kalicksin sonra aricksin ne zamn dogurucm diye istee boyle bebisiminde selami var teyzesu sana
Cnm bnm ben aral beye devam edocem birskmayi dusunmuyorum sanada tavsiye ederim birde ege uvrsite prf sermet bey varms alsnck zen kuymcunn ordsmis belki birara ugrarim bende 1298mtfr mutasyon testde heterozigot ciktim bu simdi icime sinmiyr belki bir dr daha gorudurumm ama nasip olursa arak bey yaptirck dogumu kent te yada medical parkta yaaa rabbim o gunleride gormeyii nadip etsn cnm dun bn dedim aral bey test tekrrlayalimmi gerek yok bosuna heyecn yapma 10.gun ve12.gun degr kstlama ok dedi ama belki bn pazartedi baktirrim evt senin dr cok yogun istersen aklinda bulunsun aral bey bizide 13 ockta cagirdi hayrlisi insllh birde duydukmi pit pit ohh sukur dicm insallh
Cnmm bnm bence sen hamilesinn ben 2tane kimygeblik gecirdimm fakat benim degrrim 14.gun dustu birden ama senin cikiyr degerin lutfn dua et stress yapma ozele git bekleme ama raht ol stress yapma bugun kacinci gunun cnm senin
kızlar inanamıyorum yaaaaaaaaa bende hamileyim diyebiliyorummmmmmmmm...hala şoku üstümden atamadım..telefon trafiğim susmadı hiç...
çok şükür bugünleride gördüm..rabbim isteyen herkesede göstersin inşallah..
benim 11. gün değerim 398.8 çıktı..pazar günü tekrar edicem...
5. denememdi buda ilk pozitifim oldu..rabbim kucağıma almayıda nasib eder inşallah....
hepinizden Allah razı olsun..dualarınızla oldu...
Cnm ben forum bornovaya cok yakin otryrum sen nerdesin cnm Yakinmiyz acaba evt yaa anca yeter bizE gun bir izmirli kislrgrubu kuralimm du ile egunal gelmesin amaaa onlar bendn anhtar almk istiyor hemde arkmdn kaynatiyrlar
ya biz küs değildikkibirbirimizi ne kadar çok sevdiğimiz söyliyoduk dimi tatlım aşkım benim şimdide biz seni sattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?