2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen bende yaşıyorum o sancıları,sıkıntı ve streste var yanında tabiki

senin mesajından sonra ben özelden ceylinoya mesaj yazdım...detayları anlattım senin bilgilerini verdim hangi sayfada mesaj yazdıysan o sayfanın numarasını yazdımmm acilll olduğunuda ekledimmm...ama sana dönmemiş gerçi banada dönmedi...uzun zamandır topiğe girmiyo zaten...aklımdasın eğer kendisini online yakalarsam tekrar yazarımmm...yaniii ben ilgilendimmm

canım geçmiş olsun tekrar dişlerinede baktırmayı unutma çürük dişde baş ağrısını tetikliyor

Cnm bnm ben aral beye devam edocem birskmayi dusunmuyorum sanada tavsiye ederim birde ege uvrsite prf sermet bey varms alsnck zen kuymcunn ordsmis belki birara ugrarim bende 1298mtfr mutasyon testde heterozigot ciktim bu simdi icime sinmiyr belki bir dr daha gorudurumm ama nasip olursa arak bey yaptirck dogumu kent te yada medical parkta yaaa rabbim o gunleride gormeyii nadip etsn cnm dun bn dedim aral bey test tekrrlayalimmi gerek yok bosuna heyecn yapma 10.gun ve12.gun degr kstlama ok dedi ama belki bn pazartedi baktirrim evt senin dr cok yogun istersen aklinda bulunsun aral bey bizide 13 ockta cagirdi hayrlisi insllh birde duydukmi pit pit ohh sukur dicm insallh

ha ha ha eveeeettt nabza göre şerbet veriyoruuummm...topikte sen yokken karasu ya canım cicim karasu yokkende sana canım cicim yapıyorummm...ben ne kötüyüm dimiiiiiii..nanik nanik

ahhh gözlerim yaşardı duygulandımmm ...demek barıştınız haaa...bu topiğimiz için çok önemli bi adımmm hemen kutlamalıyımmm al sanada nanik

Canım cook gecmiş olsun..dikkat et kendine..topik aldı başını gidiyor merak etme..ama hamileler dökülüyor:))başta ben olmak üzere:))egunal artık dayanamıyo:))öptüm seni..iyi yolculuklar..

tüm gücümle dayanacammm....topiğimizi ayakta tutacammmm...bu göreve kendimi adadım falan filan....ne fedakarımmm dimiiii

Gözünaydınn gülümm tebbrikk ediyorumm..Rabbim kucağına almayı nasibb etsiin inşş.

anladım canım yani hemen üstüme alındım

Haaaa komiksunSeverim cnmm t ederiz sevgi yolladgn bizi guldurdugn icin erkn daha ama kizm olsa adini su dusunuyrm insallh ay ay bu insan oglu alem yaa tedavide ahh bir hamis olsam diyorfum simdi bir kesegosem kalbini duysam ahh birde vakti geldiginde dogursm diye hayl kuruyorumm komik bir ruh hali benm dr defi bana ama sen simdi hamilr kalicksin sonra aricksin ne zamn dogurucm diye istee boyle bebisiminde selami var teyzesu sana

ya biz küs değildikki birbirimizi ne kadar çok sevdiğimiz söyliyoduk dimi tatlım aşkım benim şimdide biz seni sattık

Huhuuu taze annecik napan bskimm sen nerlerdesin ayoll cnmm benim rabbim tamamina erdersin insllh ikiz geliyor ikizz inslkh ee hadi gel ama esin me yaptiii cok m ettim buyuk mutlu bir aile olun insllhTebrikler cnm

inşallah canım doğumunuda görürüz insan oğlu doyumsuz hadı ya kızın olursa adını su.mu koycan su beninmle eşimin baş harfleri rakamlarda bizim memleketler yanı tamammen bir karışm ama biz kendi karışımını yapıp sevemiyoruz malesef ayyyyy utandım:18::18::18::18::18::18:

karasu seni bu topikten de tebrik ederim, Rabbim kucağına almayı nasip etsin.irenbe hamilelerine şükür bir kişi daha eklendi.darısı başıma, dualarını bekliyorum..

Cnmm bnm bence sen hamilesinn ben 2tane kimygeblik gecirdimm fakat benim degrrim 14.gun dustu birden ama senin cikiyr degerin lutfn dua et stress yapma ozele git bekleme ama raht ol stress yapma bugun kacinci gunun cnm senin

sağol canım ama ağlamadan duramıyorum. rezil oldum herkese. bu gün 16. günüm. tamam artıyor ama güne göre değerim az

canım nasıl sevindim anlatamam.uzun süredir seni takip ediyordum.dua etmiştim senin için.hayırlı olsun değerinde çok güzel bu arada daha önceden idrar testi yapmışmıydın.çıkmışmıydı diye merak ettim.

kızlar benim 8.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı .yaa ben dayanamıyorum 9.gün kan tahlili yaptırsam çok mu erken olur.sizler kaçıncı gün yaptırdınız.

Cnm ben forum bornovaya cok yakin otryrum sen nerdesin cnm Yakinmiyz acaba evt yaa anca yeter bizE gun bir izmirli kislrgrubu kuralimm du ile egunal gelmesin amaaa onlar bendn anhtar almk istiyor hemde arkmdn kaynatiyrlar

aaaa bende çok yakın oturuyorum forum bornovaya hmmm nerdesin ankara asfaltı tarafımıııı yoksaaa başka bi yermi

Huhuuu taze annecik napan bskimm sen nerlerdesin ayoll cnmm benim rabbim tamamina erdersin insllh ikiz geliyor ikizz inslkh ee hadi gel ama esin me yaptiii cok m ettim buyuk mutlu bir aile olun insllhTebrikler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…