2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karasu seni bu topikten de tebrik ederim, Rabbim kucağına almayı nasip etsin.irenbe hamilelerine şükür bir kişi daha eklendi.darısı başıma, dualarını bekliyorum..

Cnmmm t ederumm darisu senin de basina insllh cnm evt irnbedn hamile kalmk gusel bana kyr umut olmustuu irenbe hamilesi olark insllh sendn de gusel hbr alucaz embriyalog zerrin hnm gelmsti yanima trasfer oncesi lutfen onu cok sev cook iste konus onlsrla hayal kur dedi gercktn cnm ben cok faydasini gordumm sende pozitf ol ok mi

kızlar benim 8.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı .yaa ben dayanamıyorum 9.gün kan tahlili yaptırsam çok mu erken olur.sizler kaçıncı gün yaptırdınız.

bende dayanamayıp yaptırmıştım 9. günü ve hamile çıkmıştım. ama erken yaptırmamak lazımmış aslında. düşük çıkınca da sterese giriyormuş insan.

evet canlarım dr gittim geldim ve benim bi haftadır migren agrısı sanıp,gece gündüz ölüp ölüp dirildigim agrının sebebi orta kulak iltihabı cıktı(bu yaşıma kadar kulaklarımdan hiç böyle bi sorun yaşamadım,aklıma bile gelmedi kulak...dr damla verdi,2 gün yap rahatlamazsan görüşelim dedi..inş.işe yarar.ecznede eşim damlattı hemen 2 damla.sizin bildiginiz bu iltihaba iyi gelen başka şeylerde varsa yazın lütfen.bu agrıdan kurtulmak için yaparım yani o kadar..cevaplarınızı bekliyorummmmm...

havuluyu buharla ısıt canım...
kulagına kapa .. canımm

geçmiş olsun...

çok hastayım ıhlamur içtim azıcık farkettı sanırım meyve felan yıyorum ama cok korkuyorum yardım edın

sorunun tesbit edilmesi çok iyi oldu...migren deyip ağrı çekmeye devam edeceksinnn...melikee nin dediğini uygula bende ondan başka bişi bilmiyorummm ama etkili olur rahatlarsınnn...pisss seniii kulağını temizlemessen içi kirle dolar o da iltihap olur işteeee

canımcımmm ben erken test karşıtı biri olarak tavsiye etmiyorummm...lütfen tut kendini...doktorun verdiği gün yaptır...eğer gününden önce yaptırırsan ve gebeysen değerin haliyle düşük çıkacaktır...bu kezde niye değerim düşük diye diğer hamilelerle kıyaslama yapıp canını sıkacaksın...test gününde normale ulaşacak değerini sen erken yaptırdığın için düşükmüş gibi göreceksinnn...strese girmene neden olur...ama eğer erken yaptırmak istiyorum dersen 9.gün kanda çıkabilir en azından bi fikir verir...

Son düzenleme:
sagol canım uyguluycam söyledigini..bakalım ne olcak,inş.iyi gelir

gecmiş olsun canım,sende grip mi oldun?:))ayy o da kötü..bol bol c vitamini al bari..

bugün opum yapıldı şimdi eve geldim
5 yumurtam toplandı 2 si bos cıkmıs 3 tanesını dollenmeye bıraktılar yarın arayacaklar bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun

ya ALLAH seni napmasın,bu kadar milletin içinde deme bari kulakların pis diye,,hem bakalım benimki pisliktenmi,virüsten,bogaz iltihabından,bakterilerden oluyomuş taammmı:))ben kulaklarımı genelde temiz tutarım,yazdım ya hayatımda ilk defa kulaklarım iltihaplandı,nasipte bu varmış..ayyyy iyikide gitmişim dr ben hala migrende migren diye dolaşcam ortalıkta..inş.su damla işe yarar yoksa bilemiyorum yani

inş.3 yumoşunda döllenir canım,gecmiş olsun..benimde 5 yumoşum vardı,biri gitti,4 ü döllendi ama lab.2 si daha gitti..kalan 2 de benim içimde şimdi kuzucuklarım..sayıya degil kaliteye bak,,inş.seninkilerde birinci sınıf kaliteli olup tutunurlar sana rabbimin izniyle:))

selam kızlar bugün pozitif olmak için 6 tane sebebim var

eveeeeeeeeeeeeeeeeetttt 10 tane yumurtamın 6 TANESİ DÖLLENMİŞ VE SAĞLIKLIYMIŞ ....ÇOOKK heyecanlıyımmm

6 tane bebişim var annelerini bekleyen...Egunal cimm teşekkür ederim beni unutmamışsın...yarın doktorumdan haber bekliyorum.. 6 yumoşum e kadar sağlıklı olduğuna bakıp transfer zamanının bildirecek.... inşaallah sağlıklıdır hepsi de 2 ay sonraya transfer günü veriri..şu durumda rahim kalınlığım yeterli olmadığı için tutunma şansı çok düşük o yüzden bebişlerimi biraz daha beklemeye razıyım yeter ki yaşasınlar...ne d,yorsunuz kızlar..s,zce de beklemeli miyim....transfe için ne diyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var...

gercektenmi canım yaa,iyide senin günün bugünmüydü,,coook üzüldüm inan,senden güzel haber almayı bekliyodum,demekki vakti gelmemiş,rabbimden hayırlısını iste,inş.bi daha ki sefere canım ya..rabbim güç versin,sabır versin tez toparlan inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…