karasu seni bu topikten de tebrik ederim, Rabbim kucağına almayı nasip etsin.irenbe hamilelerine şükür bir kişi daha eklendi.darısı başıma, dualarını bekliyorum..
kızlar benim 8.günüm dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.yaa ben dayanamıyorum 9.gün kan tahlili yaptırsam çok mu erken olur.sizler kaçıncı gün yaptırdınız.
evet canlarım dr gittim geldim ve benim bi haftadır migren agrısı sanıp,gece gündüz ölüp ölüp dirildigim agrının sebebi orta kulak iltihabı cıktı(bu yaşıma kadar kulaklarımdan hiç böyle bi sorun yaşamadım,aklıma bile gelmedi kulak...dr damla verdi,2 gün yap rahatlamazsan görüşelim dedi..inş.işe yarar.ecznede eşim damlattı hemen 2 damla.sizin bildiginiz bu iltihaba iyi gelen başka şeylerde varsa yazın lütfen.bu agrıdan kurtulmak için yaparım yani o kadar..cevaplarınızı bekliyorummmmm...
bende dayanamayıp yaptırmıştım 9. günü ve hamile çıkmıştım. ama erken yaptırmamak lazımmış aslında. düşük çıkınca da sterese giriyormuş insan.
canım peki idrar testi yapmışmıydın.öncesinde
evet canlarım dr gittim geldim ve benim bi haftadır migren agrısı sanıp,gece gündüz ölüp ölüp dirildigim agrının sebebi orta kulak iltihabı cıktı(bu yaşıma kadar kulaklarımdan hiç böyle bi sorun yaşamadım,aklıma bile gelmedi kulak...dr damla verdi,2 gün yap rahatlamazsan görüşelim dedi..inş.işe yarar.ecznede eşim damlattı hemen 2 damla.sizin bildiginiz bu iltihaba iyi gelen başka şeylerde varsa yazın lütfen.bu agrıdan kurtulmak için yaparım yani o kadar..cevaplarınızı bekliyorummmmm...
Gözünaydınn gülümm tebbrikk ediyorumm..Rabbim kucağına almayı nasibb etsiin inşş.
hıhhhhhh gıcıklarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?