2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonucum negatif 3,49

canııım çok üzüldüm, sabahtan beri ağlıyordum şimdi senin için de ağlıyacağım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
her şerde bir hayır vardır derler. öyle düşüneceğiz aslında.

bugün opum yapıldı şimdi eve geldim
5 yumurtam toplandı 2 si bos cıkmıs 3 tanesını dollenmeye bıraktılar yarın arayacaklar bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun

benim de opum dün yapıldı doktor kötü giidyor derken 10 tane çıkmasına hepimiz çok şaşırdık....benim de 2 tane boş çıkmıştı 7 tanesini döllenmeye bırakmışlar 6 tanesi tutmuş bugün arayıp haber verdiler 6 tane emriyo oluşmuş...canım benim inşallah senin de 3 tane mercimeğin olur ve annelerinin göbüşüne yerleşir...
yarın sana hber verecekelr değil mi?...BOL BOL DİNLEN BEN 2 GÜNDÜR İLAÇ İÇİP EVDE DOLANIP BOL BOL UYUYORUM MEĞER NE UYKUCUYMUŞUM....bebişlerinin rahat etmesi için kendini yormadan bekle güzelim..

Ancak ben hemen kavuşamayacağım bebişlerime doktorum tutunma riski taşıdığı için tarnsferi erteleme taraftarı ben de hak veriyorum tabii kii bile bile bebişlerimin canına kıymak gibi geliyor düşününce....o yüzden bekleyip tedavi sonrası transfere gideceğim..

Cnmmm cok gecmid olsun dikkt et kendineee insllh damlada ise yarar k d et

tesekkürler canım
inşallahhhhh

tesekkurler canım
evet yarın arayacaklar bakalım durum ne olacak
hakkımızda hayırlısı nyse o olsun

canım peki idrar testi yapmışmıydın.öncesinde

Cnmnbn 9.gun aksm yaptim hic bisey cikmadi ki predektor vardi hanii cook hassas diyrlar yaa yaln 10.gun kan berdim degerim 72cikti dun ikiye katladi bence yarin kan ver yafa enguzeli bekle vaktinii daha heyecnli bence hylu oldun

2 haftadır doktora git işe git telef oldum bir kuaföre gidip kaşıma gözüme çeki düzen vereyim diyorum...Adam suratıma bakmayacak yakında ...akşama da misafirim var Rize den
arkadaşım geliyor onu karşılayacağım biraz alışveriş yapacağız sabaha kadar da otururuz herhalde..çok özlemişim kociş kıskanacak ama ona da hep söylediğim gibi (senden önce o vardı diyorum fitil oluyor)onunla dostluğumuz ve bağımız daha güçlü ...
hadi kızlar kendinize çok iyi bakın ...Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..

bugün merkezde test yaptık sonuç malesef aynı yani negatif...0,01 geçen yaptırdığımız testle aynı....umutlar bir başka bahara kaldı anlayacağınız....hamiş olan arkadaşları tebrik ederim...yaza kadar bekleyeceğiz....

biliyorum tabiki canım ama insan dayanamıyor.zaman geçmek bilmiyor.birde ne normal hayatını yaşayabiliyorsun nede hamile hayatını:)arada kalıyor insan

Cnmnbn 9.gun aksm yaptim hic bisey cikmadi ki predektor vardi hanii cook hassas diyrlar yaa yaln 10.gun kan berdim degerim 72cikti dun ikiye katladi bence yarin kan ver yafa enguzeli bekle vaktinii daha heyecnli bence hylu oldun

çok sevindim valla.içim rahatladı biraz.benimde normal ozamn 8.gün çıkmaması.bir de ben ucuz olanını aldım yaptım.karasu sanırım sen de çalışıyorsun.transferden sonra çok dinlendinmi.çok hareket ettin mi?birde başka belirti oldumu hisettin mi hamile olduğunu.ben bişey hisettemiyorum hatta bazen ümitsiz oluyorum.sen nasıldın çok merak ediyorum.

canım ben ibrahim saraçoğlunun sitesinde okumuştum. 1-2 damla soğan suyu damlatın diyordu. ama öncelikle sen siteye yaz onlar sana cevap yazıyor. çokk geçmiş olsun....

arkadaşlar bugün transferimin 8.günü ve karnımda ağrı vs hiç birşey hissetmiyorum..
benim gibi olup pozitif sonuç alan olmuşmuydu???

arkadaşlar bugün transferimin 8.günü ve karnımda ağrı vs hiç birşey hissetmiyorum..
benim gibi olup pozitif sonuç alan olmuşmuydu???

canım ben de seninle aynı durumdayım pek birşey hisetmiyorum.sadece dün biraz adet olacakmışım gibi sancı vardı.şu an oda yok.

karasuu izmirli arkadaşımm gözün aydınnn çokk sevindimm... hayırlısı olsun..

kızlarrrr millistone de hamile mi????öyle ise çokk sevindim. tebrikler..

sonucum negatif 3,49

canım üzülme ya hayırlıs böyleymiş bundada vardır bir hayır de rabbim sabır versin

Aaaa cok kus oldum sana ben senideee coook seviyorummm gicik olan sensinnnn derdimm ama demicemm

canım bak biz demiyoz o bize neler diyo gıcık filan birde hiç yakışıyomu hamile bir bayana gıcık demek ya ayıp ya ayıp

üzülme canım ya hep bir umut var bizde

canım ben de seninle aynı durumdayım pek birşey hisetmiyorum.sadece dün biraz adet olacakmışım gibi sancı vardı.şu an oda yok.

aynen canım,ara sıra özellikle işteyken biraz yorulunca adet ağrısı gibi bişeyler hissediyorum.ama eve gelip dinlenince geçiyor..
senin transferinde 30 aralıkta oldu sanırım.belki erkendir belirtiler için
umudumuzu kaybetmeyelim değilmi

bugün opum yapıldı şimdi eve geldim
5 yumurtam toplandı 2 si bos cıkmıs 3 tanesını dollenmeye bıraktılar yarın arayacaklar bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun

hayırlısı olsun cnm inş. 3 memelgınde senın olur rabbım yuzune gulsun ıns....

sonucum negatif 3,49

kısmet degılmıs cnm hayırlısı buymus uzme canını ....

oncelıkle hayırlı olsun cnm ıns 6 sıda 1. kalıte embırıyo olur ama bence bekle cunku allah korusun tutmaz bır aksılık olur bu seferde bekelseydım dersın ... beklemen daha ıyı

cnm hayırlıs olsunnn .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…