sonucum negatif 3,49
gecmiş olsun canım,sende grip mi oldun?:))ayy o da kötü..bol bol c vitamini al bari..
bugün opum yapıldı şimdi eve geldim
5 yumurtam toplandı 2 si bos cıkmıs 3 tanesını dollenmeye bıraktılar yarın arayacaklar bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
ya ALLAH seni napmasın,bu kadar milletin içinde deme bari kulakların pis diye,,hem bakalım benimki pisliktenmi,virüsten,bogaz iltihabından,bakterilerden oluyomuş taammmı:))ben kulaklarımı genelde temiz tutarım,yazdım ya hayatımda ilk defa kulaklarım iltihaplandı,nasipte bu varmış..ayyyy iyikide gitmişim dr ben hala migrende migren diye dolaşcam ortalıkta..inş.su damla işe yarar yoksa bilemiyorum yani
inş.3 yumoşunda döllenir canım,gecmiş olsun..benimde 5 yumoşum vardı,biri gitti,4 ü döllendi ama lab.2 si daha gitti..kalan 2 de benim içimde şimdi kuzucuklarım..sayıya degil kaliteye bak,,inş.seninkilerde birinci sınıf kaliteli olup tutunurlar sana rabbimin izniyle:))
benim de opum dün yapıldı doktor kötü giidyor derken 10 tane çıkmasına hepimiz çok şaşırdık....benim de 2 tane boş çıkmıştı 7 tanesini döllenmeye bırakmışlar 6 tanesi tutmuş bugün arayıp haber verdiler 6 tane emriyo oluşmuş...canım benim inşallah senin de 3 tane mercimeğin olur ve annelerinin göbüşüne yerleşir...
yarın sana hber verecekelr değil mi?...BOL BOL DİNLEN BEN 2 GÜNDÜR İLAÇ İÇİP EVDE DOLANIP BOL BOL UYUYORUM MEĞER NE UYKUCUYMUŞUM....bebişlerinin rahat etmesi için kendini yormadan bekle güzelim..
Ancak ben hemen kavuşamayacağım bebişlerime doktorum tutunma riski taşıdığı için tarnsferi erteleme taraftarı ben de hak veriyorum tabii kii bile bile bebişlerimin canına kıymak gibi geliyor düşününce....o yüzden bekleyip tedavi sonrası transfere gideceğim..
canım peki idrar testi yapmışmıydın.öncesinde
sonucum negatif 3,49
canımcımmm ben erken test karşıtı biri olarak tavsiye etmiyorummm...lütfen tut kendini...doktorun verdiği gün yaptır...eğer gününden önce yaptırırsan ve gebeysen değerin haliyle düşük çıkacaktır...bu kezde niye değerim düşük diye diğer hamilelerle kıyaslama yapıp canını sıkacaksın...test gününde normale ulaşacak değerini sen erken yaptırdığın için düşükmüş gibi göreceksinnn...strese girmene neden olur...ama eğer erken yaptırmak istiyorum dersen 9.gün kanda çıkabilir en azından bi fikir verir...
Cnmnbn 9.gun aksm yaptim hic bisey cikmadi ki predektor vardi hanii cook hassas diyrlar yaa yaln 10.gun kan berdim degerim 72cikti dun ikiye katladi bence yarin kan ver yafa enguzeli bekle vaktinii daha heyecnli bence hylu oldun
evet canlarım dr gittim geldim ve benim bi haftadır migren agrısı sanıp,gece gündüz ölüp ölüp dirildigim agrının sebebi orta kulak iltihabı cıktı(bu yaşıma kadar kulaklarımdan hiç böyle bi sorun yaşamadım,aklıma bile gelmedi kulak...dr damla verdi,2 gün yap rahatlamazsan görüşelim dedi..inş.işe yarar.ecznede eşim damlattı hemen 2 damla.sizin bildiginiz bu iltihaba iyi gelen başka şeylerde varsa yazın lütfen.bu agrıdan kurtulmak için yaparım yani o kadar..cevaplarınızı bekliyorummmmm...
arkadaşlar bugün transferimin 8.günü ve karnımda ağrı vs hiç birşey hissetmiyorum..
benim gibi olup pozitif sonuç alan olmuşmuydu???
sonucum negatif 3,49
Aaaa cok kus oldum sana ben senideee coook seviyorummm gicik olan sensinnnn derdimm ama demicemm
bugün merkezde test yaptık sonuç malesef aynı yani negatif...0,01 geçen yaptırdığımız testle aynı....umutlar bir başka bahara kaldı anlayacağınız....hamiş olan arkadaşları tebrik ederim...yaza kadar bekleyeceğiz....
canım ben de seninle aynı durumdayım pek birşey hisetmiyorum.sadece dün biraz adet olacakmışım gibi sancı vardı.şu an oda yok.
bugün opum yapıldı şimdi eve geldim
5 yumurtam toplandı 2 si bos cıkmıs 3 tanesını dollenmeye bıraktılar yarın arayacaklar bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
sonucum negatif 3,49
selam kızlar bugün pozitif olmak için 6 tane sebebim var
eveeeeeeeeeeeeeeeeetttt 10 tane yumurtamın 6 TANESİ DÖLLENMİŞ VE SAĞLIKLIYMIŞ ....ÇOOKK heyecanlıyımmm
6 tane bebişim var annelerini bekleyen...Egunal cimm teşekkür ederim beni unutmamışsın...yarın doktorumdan haber bekliyorum.. 6 yumoşum e kadar sağlıklı olduğuna bakıp transfer zamanının bildirecek.... inşaallah sağlıklıdır hepsi de 2 ay sonraya transfer günü veriri..şu durumda rahim kalınlığım yeterli olmadığı için tutunma şansı çok düşük o yüzden bebişlerimi biraz daha beklemeye razıyım yeter ki yaşasınlar...ne d,yorsunuz kızlar..s,zce de beklemeli miyim....transfe için ne diyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var...
bugün merkezde test yaptık sonuç malesef aynı yani negatif...0,01 geçen yaptırdığımız testle aynı....umutlar bir başka bahara kaldı anlayacağınız....hamiş olan arkadaşları tebrik ederim...yaza kadar bekleyeceğiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?