ay nihayet..... şükür gelmiş kırmızılar.... canım ben sana hulisi beyin no sunu özelden atarım.
kızlaaaaaarrrrrrr regl olduuuuuuuuuuuuuuuummm...çok mutluyum...ALLAH ım ne tuhaf bi ruh halidir regl oldum ve buna seviniyoruuummmm:118::118:
Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..
için rahat edecekse yaptır canım...bebeğini korusun rabbimm...ben de sonunda 11 gün gecikmeyle regl oldum...siz yokken kendime kutlama bile yaptım şekerimmm...
cnmmmm gozumuz aydın diyrm inşallah başlıyrsun dimi buay tedaviye inşllah cnm ben kan verdim 15 dk ya gelir sonuçç bakalım yaa hayrlısı rabbim bilir ben yeni açtım geçmişe bakamadım avukathb dn hbr varmı canlarımmm
kızlar merhaba Aralık ayında tüp bebek yaptırdım ve hamileyim hatta perşembe günü keseleri gördük. hem de bebeklerim ikiz :)
Ne mutlu güzelim sana tebrik ederimm..Peki sorun neydi hangii şehirdesinn??
Yaaaa koskoca halay ekibi kurrdummmmmm karasuuuuuuuuuu...
efendim cnmmmmmmmmmmmmm ne oldu anlamadım ki ben nasılsın buarada
canım tebrik ediyorum çok.hayırlı olsun darısı başıma.ben de yaptırdım tahlil ama almaya gitmedim henüz.
Asasasli canımmmmm hadii giitt all sonucunuuu hayırlısıylaaaa..Korkmaaaaaaa bebişinn seninledirr inşş.
Nasıl anlamadın yaaa sen sormuşsun avukat ne oldu diyee bende dedimm aynı sayfada koskoca halay ekibi kurrdumm görrmüyorrmusunn dedimm..Nasıl olayım canım iyi olmaya çalışıyorumm işteee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?