2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..

Ahh canımm tebrikk ederimmmmm..Çokkk mutlu oldumm Rabbimm 9 ayın sonunda sağlıkla eline almak nasibb etsinn.Egunal yokk ben kurayım sana halay ekibini..:124::124::124::124::124:

46:46:46:46:46:46:46:46:46:46:46:

için rahat edecekse yaptır canım...bebeğini korusun rabbimm...ben de sonunda 11 gün gecikmeyle regl oldum...siz yokken kendime kutlama bile yaptım şekerimmm...

cnmmmm gozumuz aydın diyrm inşallah başlıyrsun dimi buay tedaviye inşllah cnm ben kan verdim 15 dk ya gelir sonuçç bakalım yaa hayrlısı rabbim bilir ben yeni açtım geçmişe bakamadım avukathb dn hbr varmı canlarımmm

Yaaaa koskoca halay ekibi kurrdummmmmm karasuuuuuuuuuu...

Ne mutlu güzelim sana tebrik ederimm..Peki sorun neydi hangii şehirdesinn??

Ankaradayım ben canım. sebebsiz infertilite dediler 2,5 yıldır istiyorduk 3 kez aşılama denedik olmadı ardından tup bebeğe karar verdik ve ilk denemede tuttu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..

cnm t ederimmmmm rabbm tamamına erdırsın inşallahhhhhhhhhh şimdi aral beyle konştum tebrik ederm bır hastanız daha hamilemiş dedim adı ne dediiiiiii ay rezil oldum adama walla artık bilmem ki netten konuşuyrz dedim:2::2: bide bugun yine test yaptırdım aman allahım yaaa diye kızdı walla

efendim cnmmmmmmmmmmmmm ne oldu anlamadım ki ben nasılsın buarada

Nasıl anlamadın yaaa sen sormuşsun avukat ne oldu diyee bende dedimm aynı sayfada koskoca halay ekibi kurrdumm görrmüyorrmusunn dedimm..Nasıl olayım canım iyi olmaya çalışıyorumm işteee..

kızlar 14.gun degerim 313 olmuş ohhhh şükür artık kurcalanmıyrm hamdolsun rabbime bırde keseyle pıt pıtları duydukmu içim daha çok raht edicek dualarınzda benı de unutmayoın rabbim herkese nasip etsin inşallahhh

Asasasli canımmmmm hadii giitt all sonucunuuu hayırlısıylaaaa..Korkmaaaaaaa bebişinn seninledirr inşş.

millistonnnnnçok korkuyorum.valla gidemiyorum.daha erken benim biliyosun bugün 8.gün ama dayanamadım yaptırdım saat 1de çıkmıştır sonuç ama gidemiyorum.

Nasıl anlamadın yaaa sen sormuşsun avukat ne oldu diyee bende dedimm aynı sayfada koskoca halay ekibi kurrdumm görrmüyorrmusunn dedimm..Nasıl olayım canım iyi olmaya çalışıyorumm işteee..

hımmm pardon cnm yaaa farketmedim sonradn gördüm bizin kızın hamiş hbrini saflık varda bugun üzerim de aman havada kapalı insan mutsuz oluyr iştee iyi ol iyiii cnm benm stress yok herşey çok güsel olucak hepimz için inşallahhhh

cnmmm çok geçmiş olsun k d et güzelce dinlen bakalım rabbime emanet olun hiç iş yapma bak keyfine cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…