kızlar 14.gun degerim 313 olmuş ohhhh şükür artık kurcalanmıyrm hamdolsun rabbime bırde keseyle pıt pıtları duydukmu içim daha çok raht edicek dualarınzda benı de unutmayoın rabbim herkese nasip etsin inşallahhh
kızlar 14.gun degerim 313 olmuş ohhhh şükür artık kurcalanmıyrm hamdolsun rabbime bırde keseyle pıt pıtları duydukmu içim daha çok raht edicek dualarınzda benı de unutmayoın rabbim herkese nasip etsin inşallahhh
millistonnnnnçok korkuyorum.valla gidemiyorum.daha erken benim biliyosun bugün 8.gün ama dayanamadım yaptırdım saat 1de çıkmıştır sonuç ama gidemiyorum.
ben tarnsferden sonra 9. gün öğrenmiştim ilk değerim 73 dü. inşallah darısı başına
kızlar hemile arkadaşları tebrik ediyorum
ben dün geceden beri ağlıyorum bugün transferin 5.günü ve hiç bir belirtim yok hiç umudum kalmadı
Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..
nihaye regl oldunmu. hayırlı olsun cnm. başlıyormusun artık tedaviye?
cnmmmm gozumuz aydın diyrm inşallah başlıyrsun dimi buay tedaviye inşllah cnm ben kan verdim 15 dk ya gelir sonuçç bakalım yaa hayrlısı rabbim bilir ben yeni açtım geçmişe bakamadım avukathb dn hbr varmı canlarımmm
millistonnnnnçok korkuyorum.valla gidemiyorum.daha erken benim biliyosun bugün 8.gün ama dayanamadım yaptırdım saat 1de çıkmıştır sonuç ama gidemiyorum.
ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hangi merkez?kızlar merhaba Aralık ayında tüp bebek yaptırdım ve hamileyim hatta perşembe günü keseleri gördük. hem de bebeklerim ikiz :)
ayy ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hangi merkez?
bencede artık kurcalama hamileliğin keyfini çıkar....
Amin canım darısı başına inşallah... Anatolia tüp bebek merkesinde yaptırdım
sağol canım çok şükür hamileyim ben 7+2 oldum:)))) bende ankaradyım onun için merak ettim
sağol kuzum mesajını aldımmm...başkent hastanesi fobimi sayende yendim...eğer tüp gaz kaçırıp patlamazsa bi de bebeğim olursa adını 1978 koycam...
ben de 5+3 oldum. sen nerede yaptırmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?