2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gün yeni test sonucumu aldım. değerim düşmüş. yani ben de hamile değilim. bir başka bahara inşallah.
test sonucunu bekleyen arkadaşlarım için ve hamile olan arkadaşlarım için dua etmeye devam edeceğim.

canım üzülme.yasadığını çok ii anlıom ama elden bişi gelmio.napalım bizimde sınavımız bu.kimi istemez hamile kalır kimide bizim gibi işte...ne diim hayırlısı artık başka bi denemeye...

bugün aklım sendeydi hatta sabah mesajımda da yazdım...ara ara topiğe girdim acaba haber varmı diyeee...bu kez haber var ama malesef kötü bi haber...canım benimm rabbim bir gün meleklerimizi gönderecek

bugün topiğin resmi tatil günü heralde...herkes nerde ya hu...benim ağrılarım var yatmam gerekiyor ama yinede topiği bıoş bırakmayayım diyorum ama kızlar tatile çıkmış...neyse hadi bugün izinli olun yarında yarım gün pazartesi tam gaz herkes mesaiye ona göreee....

canım rabbim tesellisini versin ve en kısa zamanda meleğine kavuştursun....

o kadar göbek attın adet oldum diye...tabi ağırır

çok geçmiş olsun canım..inşallah bebeğin hemen arkasından kendiliğinden gelir..bizim dualarımızda seninle...

kızlar sonuç NAGATİF.........aldım az önce .1.20 çıktı .çok moralim bozuk...

4 gün varmış testine..ayrıca değerinde sıfır değil...şimdi moralini bozmadan test gününü bekle..hiç belli olmaz bu işler...

Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..

tebrikler canım rabbim kucağına almayıda nasib etsin inşallah...

o kadar göbek attın adet oldum diye...tabi ağırır

ha ha ha hiçte bile ondan ağrımadı adet oldum diye ağrıdı...göbeğide attım çünkü adet ağrımı azaltır diye tam tersi yaniiii taammıııı kızııııımmmm
anneliğin ilk günü nasıl geçti??? bol bol tebrik tel almışsındır boş bırakmamışlardır...

canım bu gün misafirlerim vardı..nasıl geçti gün anlamadım zaten...şimdide heyecanla yarını bekliyorum...

canım bu gün misafirlerim vardı..nasıl geçti gün anlamadım zaten...şimdide heyecanla yarını bekliyorum...

evet yaaa şimdide değerin arttımı ona bakılacak hiç bitmiyor sürekli bişeyleri bekliyorsun...yarında güzel sonuç alacakasın rabbim ol demiş bi kere kim tutar bhcg yi uçmuştur değerinnn...sabahtan beri ağrım var yatacam diyorum bi türlü yatamadım...ama bu kez kaçıyorum artık...ilerleyen dakikalarda yine katılırım aranıza

evet az yumurta olduğu için kısa sürüyor ama fena halde grip olmuşum başım boğazım çok fena dahada strese girdim.Ben çok yumurta olunca kalitede azalma olduğunu duymamıştım ama tüpte 3kez negatif aldım o duyguyu çok iyi biliyorum hiç bir söz teselli etmiyor insanı ama zamanla tekrar denemek istiyor insan birde çok pahalı bir tedavi oda boynumuzu büküyor(canım birkezmi tüp yaptırdın çalıştığım için takip edemiyorum fazla.Hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıklı sıhhatlı bir şekilde kucaklarına almayı nasıp etsin o duyguyu bizim gibi bu yolda mücadele edenlere de yaşatsın inşallah amin :18:

herkese iyi dilekleri için cok tesekkur edıyorum cok saolun dua etmekten baska elımden bısey gelmıyor allahım kımseye yasatmasın cok zor

Kızlarr hepinize teşekkür ediyorum. Allahım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bugün anladım ki bu sürecin en zor kısmı sonuç öğrenme olayıymış kalbim duracaktı.Allahım sen isteyen herkese nasip et inşallahh.. Olmayan arkadaşlarada Allahım sabır versin. Güç versin.

Aral bey bugün baya bi pozitif haberi verdi. Aynı gün transfer olduğumuz Arkadaşlar da çok şükür güzel sonuçlar aldı. değerin çok güzel yükseliyor. sıra pıt pıtları duymada.

merhaba kizlarr nasilsiniz ben hic iyi deyilimm yaaa ölüyorum yaaa basim cok kötü agriyo migrenim varrr ilac aldim fayda etmedi ne yapabilirim sizin bi öneriniz varmiiiiii yardim edinnnn

MerhAbA dunaksam kanamam oldu dusuk riSkim var ama Bebegimi dun ultrasonda gorDum Kalp Atislarini gordum sirt Ustu yaticaz uc ay artik bize dua. Edin

fıstıgım dün benimde oldu ama korkma allah büyük bol bol su iç ve dinlen dedi doktorum bana. benimde perşembe kontrolüm bebegimle bizim ilk karşılazmamız olcak. çok heyecanlıyım..

inşallah canım çok sağol...dinlen sen biraz..dikkat et kendine..malum sen bu topice lazımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…