bu gün yeni test sonucumu aldım. değerim düşmüş. yani ben de hamile değilim. bir başka bahara inşallah.
test sonucunu bekleyen arkadaşlarım için ve hamile olan arkadaşlarım için dua etmeye devam edeceğim.
bu gün yeni test sonucumu aldım. değerim düşmüş. yani ben de hamile değilim. bir başka bahara inşallah.
test sonucunu bekleyen arkadaşlarım için ve hamile olan arkadaşlarım için dua etmeye devam edeceğim.
bugün topiğin resmi tatil günü heralde...herkes nerde ya hu...benim ağrılarım var yatmam gerekiyor ama yinede topiği bıoş bırakmayayım diyorum ama kızlar tatile çıkmış...neyse hadi bugün izinli olun yarında yarım gün pazartesi tam gaz herkes mesaiye ona göreee....
kızlar sonuç NAGATİF.........aldım az önce .1.20 çıktı .çok moralim bozuk...
Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..
o kadar göbek attın adet oldum diye...tabi ağırır
ha ha ha hiçte bile ondan ağrımadı adet oldum diye ağrıdı...göbeğide attım çünkü adet ağrımı azaltır diye tam tersi yaniiii taammıııı kızııııımmmm
anneliğin ilk günü nasıl geçti??? bol bol tebrik tel almışsındır boş bırakmamışlardır...
canım bu gün misafirlerim vardı..nasıl geçti gün anlamadım zaten...şimdide heyecanla yarını bekliyorum...
canım yaaa demek opu var yolu yarılamışsın sen...az sayıda olan yumurta daha kaliteli oluyor...bende 19 yumurta toplandı 12 embriyo oldu 1 tanesi transfer edildi 3. gün ama geriye dondurulacak kalmadı...tedavide negatif sonuçlandı...daha sonra öğreniyorum ki çok yumurta kalitede azalma yapıyormuşşş...o yüzden için rahat olsun kaliteli olurlar...zor bi işlem değil 19 yumurtamı 20 dk da toplamışlardı...senin ki daha kısa sürer...
cnm t ederimmmmm rabbm tamamına erdırsın inşallahhhhhhhhhh şimdi aral beyle konştum tebrik ederm bır hastanız daha hamilemiş dedim adı ne dediiiiiii ay rezil oldum adama walla artıkbilmem ki netten konuşuyrz dedim:2::2: bide bugun yine test yaptırdım aman allahım yaaa diye kızdı walla
MerhAbA dunaksam kanamam oldu dusuk riSkim var ama Bebegimi dun ultrasonda gorDum Kalp Atislarini gordum sirt Ustu yaticaz uc ay artik bize dua. Edin
Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..
evet yaaa şimdide değerin arttımı ona bakılacak hiç bitmiyor sürekli bişeyleri bekliyorsun...yarında güzel sonuç alacakasın rabbim ol demiş bi kere kim tutar bhcg yi uçmuştur değerinnn...sabahtan beri ağrım var yatacam diyorum bi türlü yatamadım...ama bu kez kaçıyorum artık...ilerleyen dakikalarda yine katılırım aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?