avukathb canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Çok sağol canım amin hepimize inşallah
maşallah maşallah çok sevindim canım tebrik ederim..
evet az yumurta olduğu için kısa sürüyor ama fena halde grip olmuşum başım boğazım çok fena dahada strese girdim.Ben çok yumurta olunca kalitede azalma olduğunu duymamıştım ama tüpte 3kez negatif aldım o duyguyu çok iyi biliyorum hiç bir söz teselli etmiyor insanı ama zamanla tekrar denemek istiyor insan birde çok pahalı bir tedavi oda boynumuzu büküyor(canım birkezmi tüp yaptırdın çalıştığım için takip edemiyorum fazla.Hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıklı sıhhatlı bir şekilde kucaklarına almayı nasıp etsin o duyguyu bizim gibi bu yolda mücadele edenlere de yaşatsın inşallah amin :18:
inşallah canım çok sağol...dinlen sen biraz..dikkat et kendine..malum sen bu topice lazımsın
EGUNALLL
Canım özel mesaj yazamadığım için burdan cevaplıyorum. çok teşekkür ediyorum. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Başta sen olmak üzere bekleyen tüm arkadaşlarımda en kısa zamanda muradlarına ersin inşallahh
ooo topik uçmuş yine hamile arkadaşları tebrik ediyorum rabbim devamını getirsin olumsuz sonuç alan arkadaşların rabbim yardımcısı olsun eminim hiçbir söz teselli etmez ama ne yapalım bizlerinde kaderi bu meleklerimize kavuşana kadar yola devam edeceğiz....
canım,senin kaçıncı gün emriyosuydu?? ve belirti yaşamışmıydın?
bende irenbe hastasıyım,zaman yaklaştı.telaşım arttı
kuzum sen nasılsın bakıyımmm...arada bi geliyosun topiğe merak ediyorum ya hu
Cnmmm t ederumm darisu senin de basina insllh cnm evt irnbedn hamile kalmk gusel bana kyr umut olmustuu irenbe hamilesi olark insllh sendn de gusel hbr alucaz embriyalog zerrin hnm gelmsti yanima trasfer oncesi lutfen onu cok sev cook iste konus onlsrla hayal kur dedi gercktn cnm ben cok faydasini gordumm sende pozitf ol ok mi
ay vallaaaa bende 0+0 oldummm
tamam canım pozitif olucam.ama işte maalesef önceki negatif deneyimler dur gerçekçi ol diyor bir taraftan.
Canım ben Aral beyin hastasıyım. Benim 16 yumoş toplandı 13 tanesi döllendi. 3. gün emriyosu transfer oldu. diğerleri donduruldu. Allahım inşallah seninde yüzünü güldürsün. Ben bugün merkezden dünyanın en mutlu insanı olarak çıktım merkezdeki herkesin tebrikleriyle ayrıldım. İnşallah sende aynı şekilde çıkarsın oradan canım.
Hamileyimmmmmmm. Arkadaslarr. Sukurler olsun Rabbime..
Cnmm buNu sakin kendine yapma raht ol poxitf dusun bnm 2kimyasal gebligim var busefer oldu sukur bn cok inanmistim dr uma ve tedavinme rsbbim sana nasip etsin insllh[/QUOTE
aminnnn.inşallah canımmmm.
saol canım sağlık olarak iyiyim... evet ara ara girebildim şehir dışından misafirler vardı hep gezdik bi yandan ii oldu çok streslenmedim ama onları dün yolcu ettik şimdi kaygılarımla başbaşa kaldım biliyorsun salı günü test günüm çok korkuyorum olmadıysa diye......hergün dua ediyorum kendim için hepimiz için önce çok umutsuzdum olmayacak gibi ama geçen gün var gibi hissettim çok mutlu oldum beklemek zor ama yine bi umut var testten sonra ise olumlu olursa tamam olumsuz olursa büyük bi yıkım biliyorum nasipte varsa olur yoksa yok ama içimde bir yere söz geçiremiyorum transferde gördüm bebişlerim küçücük bir yıldız gibi parlıyordu insan yıldızlarından vazgeçer mi ,,,
ben çok duygusalım galiba sen ne yaptın canım regl olmussun stresten kurtulmussun
cnm sana özelden msj attım. bir bakıp bana cvp yazabilirmisin? bekliyorum kuzum.
bugün doktorum aradı...0+ 0 1 kişi daha ekle
bebişlerimi donduruyorlar...ilaçlarını bırak dedi 10-15 gün sonra adet olacağım..peşinden de histereskopi yapılacak...peşinden bir müddet tedavi uygulayıp rahim duvarının kalınlaşıp kalınlaşmayacağına bakıp peşinden transferimi yapacak..anlayacağın benim transfer de şubat a kaldı..hemen hemen aynı zamanlarda alacağız inşaallah bebişleri göbüşümüze....
şekerim ben de anneyim hem de bugüne bugün 6 çocuk anasıyım...
benim annemin 15 senede total de yaptığı çocuğu bir ay da yaptım nabeeerrrrrrrrrrrr.....Bu arada ben 5 kardeşin en büyüğüyüm.benden küçük kardeşim rahmetli olmuş (aslında 6 kardeşmişiz)...
Aynı zamnda kaynanamın da 6 çocuğu varmış 2 sini kaybetmiş...kocişe diyorum kiii Anneni de solladım tamam mı ???
şaka bir yana gene beklemeye girdik....benim çocuklar 11 aylık doğacak var mı böle birşey yaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?