tebrikler.rabbim tamamına erdirsin.darısı da başıma inşallah.ben de irenbedeyim.
Cnmmm nasilsin nasil gidiyr annelik
ohh maşşallah canım.tekrar gözünaydın.pıt pıt ları duymayada az kaldı onuda duycan allah izin werirse.
bu gün yeni test sonucumu aldım. değerim düşmüş. yani ben de hamile değilim. bir başka bahara inşallah.
test sonucunu bekleyen arkadaşlarım için ve hamile olan arkadaşlarım için dua etmeye devam edeceğim.
bugün topiğin resmi tatil günü heralde...herkes nerde ya hu...benim ağrılarım var yatmam gerekiyor ama yinede topiği bıoş bırakmayayım diyorum ama kızlar tatile çıkmış...neyse hadi bugün izinli olun yarında yarım gün pazartesi tam gaz herkes mesaiye ona göreee....
tebrikler.rabbim tamamına erdirsin.darısı da başıma inşallah.ben de irenbedeyim.
kızlar pozitifi görenleri rabbiim tamamına erdirsin..negatifi görenler tedavisi uzayanlar....takılsın bize hayatınızı yaşayınn...
ben bugün gittim 200 milyonluk makyaj malzemesi aldım..rujundan rimeline farından fondötenine..hem de kocişin kredi kartına 3 taksite böldümm ohhhh sefam olsun dedim..battı balık yan going....
kociş de napsın canın sağolsun dedi garibim hasta olmuş zaten bir hapşırmaya peşpeşe 5-6 kere hapşırıyor..salya sümük karıştı garibim de....
ben aldım kiloları yusyuvarlak bişey oldum yahuuuuu.....diyetisyene gideceğim ama bu iştaha bir çare bulamıyorlar kiii....saçımı boyamanın bir zararı olu mu şu dönemde acaba ne diyorsunuz beyazlar çıktı iyice ortaya....
ayy kafayı yicem ben boşluğa düştüm o kadar yoğun bi tedaviden iğneden ilaçtan çıkınca kime neye saldıracağımı şaşırdımm..bişeyler yapmam lazımmm histereskopi de ağrılı mıdır acaba..?...yaptıran var mı içinizde..:18::18::18::18:
ben geldiimm.
hoş geldin canımm tedavi nasıl gidiyorr
cook üzüldüm canlarım..rabbim bebeklerinizi kendiliginden göndersin inş,sabır ve güç diliyorum..
Valla canım hala şoktayım. Pazartesi testi tekrarlayınca biraz daha rahatlıycam sanırım sonrada kese sonra pıt pıt derkenn beklemek bitmeyecek.:18:
Canım histereskopi anestezi altında yapılıyor kısa bi işlem zaten. Ağrı sızı duymadım ben işlemden sonra.
kızlar pozitifi görenleri rabbiim tamamına erdirsin..negatifi görenler tedavisi uzayanlar....takılsın bize hayatınızı yaşayınn...
ben bugün gittim 200 milyonluk makyaj malzemesi aldım..rujundan rimeline farından fondötenine..hem de kocişin kredi kartına 3 taksite böldümm ohhhh sefam olsun dedim..battı balık yan going....
kociş de napsın canın sağolsun dedi garibim hasta olmuş zaten bir hapşırmaya peşpeşe 5-6 kere hapşırıyor..salya sümük karıştı garibim de....
ben aldım kiloları yusyuvarlak bişey oldum yahuuuuu.....diyetisyene gideceğim ama bu iştaha bir çare bulamıyorlar kiii....saçımı boyamanın bir zararı olu mu şu dönemde acaba ne diyorsunuz beyazlar çıktı iyice ortaya....
ayy kafayı yicem ben boşluğa düştüm o kadar yoğun bi tedaviden iğneden ilaçtan çıkınca kime neye saldıracağımı şaşırdımm..bişeyler yapmam lazımmm histereskopi de ağrılı mıdır acaba..?...yaptıran var mı içinizde..:18::18::18::18:
Cnmmm degern kac ciktii insllh katlr degerin yaaa bnde ilk gun soktaydimm azck gozum dildu o kadar zipladimm nide soktayim halen aslinda bugun test yaptim cunku inanamiyrfum hamile olduguma sukur 313oldu insllh haftaya pit pit duydummu oh dicm ah cnmm rabbim herkese nasip etsin insllh darisi herkese rsbbim kucagimiza almayi nasip etsin is hamile kalmk ta degil kucagimiza almkta
gerçekten mi ben ağustosta laporoskopi +histereskopi oldum ama benim 3 ayrı yerden dikişim vardı....bu işlem için nerden giriş yapacaklar göbekten mi rahimden mi? dikiş atılacak mı onu merak ediyorum....bir de kaç gün dinlendin rapor falan aldın mı canım sonrasında...
kızlar sonuç NAGATİF.........aldım az önce .1.20 çıktı .çok moralim bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?