2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldiimm.
avukat arkdaşımmm tebriklrrrrr.inşallah allah tamamına erdirir canımmmm
Eguallll 0+0 demek hııı.bayıldım yaaaaaa

ohh maşşallah canım.tekrar gözünaydın.pıt pıt ları duymayada az kaldı onuda duycan allah izin werirse.

İnsallh cnm evt azkaldi rabbim sana da nadipetsin insllh ee senin bebe istnbullu olmk istedi annesi demssin bnm neden olmadi irenbe senin pitircik gezenti olucak bnce

Cnmm bnm uzme kendini rabbim kenfiligndn versin tez saatte bebegini insllh dinln guselce bol su ic kimyasl gebelik bnde yasadim istirht et

Cnnn bnm nasilsin bkimm hic yazmamisdin bsna hi hiOzlemedin sen beni neyse bnnseni ozledimm k d et ben kactimm esim tlfnu elimden alip duruyor gicikVurucam terligi kafasina ama bebelrim kizar diye yapmiyorum gicik oldumm bn ciktim optumm hepinizi
tebrikler.rabbim tamamına erdirsin.darısı da başıma inşallah.ben de irenbedeyim.

kızlar pozitifi görenleri rabbiim tamamına erdirsin..negatifi görenler tedavisi uzayanlar....takılsın bize hayatınızı yaşayınn...
ben bugün gittim 200 milyonluk makyaj malzemesi aldım..rujundan rimeline farından fondötenine..hem de kocişin kredi kartına 3 taksite böldümm ohhhh sefam olsun dedim..battı balık yan going....
kociş de napsın canın sağolsun dedi garibim hasta olmuş zaten bir hapşırmaya peşpeşe 5-6 kere hapşırıyor..salya sümük karıştı garibim de....

ben aldım kiloları yusyuvarlak bişey oldum yahuuuuu.....diyetisyene gideceğim ama bu iştaha bir çare bulamıyorlar kiii....saçımı boyamanın bir zararı olu mu şu dönemde acaba ne diyorsunuz beyazlar çıktı iyice ortaya....
ayy kafayı yicem ben boşluğa düştüm o kadar yoğun bi tedaviden iğneden ilaçtan çıkınca kime neye saldıracağımı şaşırdımm..bişeyler yapmam lazımmm histereskopi de ağrılı mıdır acaba..?...yaptıran var mı içinizde..:18::18::18::18:

egunal
haklısın canım inşallah rabbim yüzümüzü güldürür yarın sabah idrar testi yapmayı düşünüyorum gerçi olsa bile çıkmaya bilir.... haklısın üzülme dengelerimiz bile değişiyor ama bi mis kokusu ile bebiş herşeye bedel bence

Canım histereskopi anestezi altında yapılıyor kısa bi işlem zaten. Ağrı sızı duymadım ben işlemden sonra.

cook üzüldüm canlarım..rabbim bebeklerinizi kendiliginden göndersin inş,sabır ve güç diliyorum..

valla şekerım artık canı ısterse gelsın artık eşimide kendimide yıpratmak ıstemiyorum.Gelmezse de dondurulmuşlarımız bızım keyfimizi beklicek:)

Valla canım hala şoktayım. Pazartesi testi tekrarlayınca biraz daha rahatlıycam sanırım sonrada kese sonra pıt pıt derkenn beklemek bitmeyecek.:18:

Cnmmm degern kac ciktii insllh katlr degerin yaaa bnde ilk gun soktaydimm azck gozum dildu o kadar zipladimm nide soktayim halen aslinda bugun test yaptim cunku inanamiyrfum hamile olduguma sukur 313oldu insllh haftaya pit pit duydummu oh dicm ah cnmm rabbim herkese nasip etsin insllh darisi herkese rsbbim kucagimiza almayi nasip etsin is hamile kalmk ta degil kucagimiza almkta

Canım histereskopi anestezi altında yapılıyor kısa bi işlem zaten. Ağrı sızı duymadım ben işlemden sonra.

gerçekten mi ben ağustosta laporoskopi +histereskopi oldum ama benim 3 ayrı yerden dikişim vardı....bu işlem için nerden giriş yapacaklar göbekten mi rahimden mi? dikiş atılacak mı onu merak ediyorum....bir de kaç gün dinlendin rapor falan aldın mı canım sonrasında...

ii yapmışsın önemli olan kendini ii hissetmen evt canım iğnelerden insan şişiyorda benim aldığım bir kaç kilo ama sanki 8 kilo almış gibi duruyorum. bende histereskopi oldum bilmediğim içinde çook korkmuştum ama sen korkma bi kere anestezi alıyorsun yani işlem boyunca uyuyorsun sonrasında öyle ağrı falan olmuyor korktuğuma değmezmiş sonrasında ağrıkesici bile almadım rahat ol yaniii

Aynen canım kucağa almak esas iş.Amin canım nerde varsa isteyen Allah nasip etsin benim 12. gün 109 değerim.Aminnn inşallah katlanacak...Bugün Aral bey sonucu söyleyince eşimle beraber baya ağladık yazık adam ne yapacağını bilemedi:)

Valla laporoskopiyi bilmiyorum ama benim tüp bebek tedavisine başlamadan hemen önce yapıldı.Rahimden yapılıyor. Öyle dinlenmeni gerektiren bi olay değil merkezde 2 saat yattım sonra hayata devam benim zaten kendi işim olduğu için rapor falan almadım.

karasu canım istikrarlı artış devam ediyor çok sevindim..çok akıllı çok istikrarlı zaten snein kuzuların canım
ee seherlerde anneleir yatmaıd hep duadaydı tabiki olsunlar
yine seni gıdıklıyolarmı komiklerr

slm cnm sen niçin histereskopi yapdırıcan ? bende yapdırıcam ama anestesiz yapıyolar benim gittiğim hastanede( canlı canlı kazıyolar dediler yaptıranlar

mrhba bende kasım ayında laparoskopi ve histereskopi oldum öncesinde çok paniklemiştim bi gün öncesinde hastanaye yatırıyolar gece 12 den sonra yemek hiçbişey yemiyosun ertesi gün anestesi altında yapılan kapalı ameliyat tabi sonrasında kocaman bi şişlik bol bol gaz çıkarman gerekiyo:))benim öyleydi çok ağrılı geçmiyo ama gaz sanncısı birazcık yıpratıyo 1 hafta içerisinde şişliğin geçiyo zaten sonrasında toparlıyosun ama şunu demeden geçmicem bi anda balon gibi şişiyosun beni görenler inanamadı bana şimdiden geçmş oolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…