Aynen canım kucağa almak esas iş.Amin canım nerde varsa isteyen Allah nasip etsin benim 12. gün 109 değerim.Aminnn inşallah katlanacak...Bugün Aral bey sonucu söyleyince eşimle beraber baya ağladık yazık adam ne yapacağını bilemedi:)
Valla laporoskopiyi bilmiyorum ama benim tüp bebek tedavisine başlamadan hemen önce yapıldı.Rahimden yapılıyor. Öyle dinlenmeni gerektiren bi olay değil merkezde 2 saat yattım sonra hayata devam benim zaten kendi işim olduğu için rapor falan almadım.
slm cnm sen niçin histereskopi yapdırıcan ? bende yapdırıcam ama anestesiz yapıyolar benim gittiğim hastanede( canlı canlı kazıyolar dediler yaptıranlar
zuzzuu gelmiişş.nbr gülüm nasıl gidiyor.belirtii falan vamııı?
slm cnm sen niçin histereskopi yapdırıcan ? bende yapdırıcam ama anestesiz yapıyolar benim gittiğim hastanede( canlı canlı kazıyolar dediler yaptıranlar
ohh be rahatladım peki ne faydası oldu sana sorunun neydi bacımmm.... benim rahim kalınlığım az olduğu için gerek duyuyor doktorum....adetin kaçıncı günü geçirdin bu işlemi
ve o ay hamile mi kaldın?.. hadi bakalım benim 6 yumoşum bekleyin anneniz yatağınızı yorganınızı kuştüyüne çevirmek için ne fedakarlıklar yapıyor....Ahh aaaahhh
evet canımm bende burdayımmm ilk iki gün dinlendim sonra hayata karıştım bir oraya bir buraya üstüne misafirde ağırladım (çünkü kimse durumumu bilmiyor ) yetmedi aptalca sözlerede katlandımm sadece ağır kaldırmamaya özen gösterdim okadar şimdi ise olmadıysa diye üzülmeye başladım yavaş yavaş kafayı yiyorum galibabelirtilere gelince öyle belirtim yok bazen karnımda hafif bir ağrı oluyor özellikle kuran ve dua okurken bu arada transferin ilk gününden beri her gün yasin-meryem suresi-kenzülarş-tefriciye-esmaülhüsna-ameneresulu-fatiha-...... okuyorum bol bol dua ediyorum arada konuşuyorum benimle kalsınlar diye hatta rüşvet bile teklif ettim foruma gittim çok güzel bebek mağazaları var tabi çoğu pahalıda ama ben onlara söz verdim gelsinler alişverişleri oralardan çook güzel şeyler var eğer hamile olsaydım birşeyler alırdımm kesin... sen nöördün :) tedavin nasıl gidiyor turgut beyden memnun musun
nöörüym be kuzum iğnelere devam.salı tekrar kontrol.bebişlerin seninle inşallahhh.turgutbey iyi ya seviyorum.gayette kibar.
:)) iğnelere alış canım çünkü bayağı bi iğne olacak rabbim emeklerini boşa çıkarmasın yani hepimizinkini inşallah, teyzesi benim de en büyük dileğim bu, evet çok kibar bi insan inşallah ikimizede uğurlu gelir
ben geldiimm.
avukat arkdaşımmm tebriklrrrrr.inşallah allah tamamına erdirir canımmmm
Eguallll 0+0 demek hııı.bayıldım yaaaaaa
0+0 tabiii inşallah artacak o rakamlar...ay napıyım bi anda hamileler bastı topiği yalnız kaldım herkes hamileliğin gününden bahsediyordu sohbete bende katılayım dedim...ne yani benim kide 0+0 işteeee...
zuzu canımm kaçıncı iğneden snra opu oldu.opudan sonrada iğne varmı:44:
zuzu canımm kaçıncı iğneden snra opu oldu.opudan sonrada iğne varmı:44:
10. günden sonra çatlatma iğnemi yaptım canım. opudan sonra antibiyotik ağrı kesici(ben hiç kullanmadım yalnız merkezde bir ağrı kesici iğne yaptırdım)bi tanede antibiyotik benzeri bir ilaç tabiki crirone jel kullandım transfer den sonra ise sabahları jel akşamları iğne (bu iğne 5 tane bittikten sönra jeli bir sabah bir akşam yapıyorum)folik asit estrafem ilaç bide yine karından kan sulandırıcı iğne yapıyorum.
10. günden sonra çatlatma iğnemi yaptım canım. opudan sonra antibiyotik ağrı kesici(ben hiç kullanmadım yalnız merkezde bir ağrı kesici iğne yaptırdım)bi tanede antibiyotik benzeri bir ilaç tabiki crirone jel kullandım transfer den sonra ise sabahları jel akşamları iğne (bu iğne 5 tane bittikten sönra jeli bir sabah bir akşam yapıyorum)folik asit estrafem ilaç bide yine karından kan sulandırıcı iğne yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?