2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaarrr listeyle uğraştım biraz bi de özelden çok mesaj alıyorum cevap yazmaktan sizinle aktif halde yazışamadım...çok ta uykum var yatsam süpperrr olur...size iyi geceler rüyanızda bana yazmaya devam edin bende size cevap yazarım hatta uykuda bluetooth bağlantısı kuralım iletişimimiz daha hızlı olur ...saçmalamamdanda anlaşılacağı üzere uyumam gerekiyor kısa devre yapcam yoksa

Son düzenleme:
selam kanpıhtılaşması var sizdedevarsa faktörünüz ney...

aleykum selam canım pıhtılaşma sorunum varmı bilmiyorum buna yönelik bir test yaptırmadım ama doktorum önlemini almak istedi galiba sorun bende canım tüplerim kapalı

e senin durumunda kolay değil be gulum sen yaat dinlen güzelce hepimizin yardımcı umut meleğisin topiğimizin sana ihtiyacı vaaar hadi iii geceler tadlu rüyalaaarr.....

hemşehrim ocak ayına gireli 4 kişi sebepsizlerden hamile kalmış inş. bizde 2.denemede kalırızda kurtuluruz sebebimimizden..rabbim ol desin tez zamanda inş...yani sorun yoksa kalalım artıkkkk

inşallahhh hemşerim...olacak bu kez ben buna yürekten inanıyorumm...4 kişi hamile kaldı biz de 5 ve 6 oluruz inşallah maşallahh

ay hala çıkamadım topikten

Son düzenleme:

keşke sorsaydım yaaaa kaç mm diye.sonuç isttediğim gibi deyince sevindirikmi oldum ne.keşkm bana jel yada hap verse eşimin elini itiyorum iğneyi yaparken huyluyum işte..
yav egunal bacım maşallh sana herkese yetişiyorsun liste enfesssss.Allahta sana bebişşlleeer versin ikizzzzz

oooo daha başındayım deseneee.sağlık olsun bakalım cannn.
bu arada bebişim kan sulndırıcı için tahlilmi gerekli yani herkesmi yapıyo.çok duydum.ben düşük yapmıştm acaba bbundanmı diyorum...

ama yinede belli olmaz canım senin yumoşlar hızlıda gelişebilir salı günü mutlaka kaç mm olduklarını kaç tane olduklarını sor o zaman daha net belli olur egunalciğimin dediği gibi ... kan sulandırıcı iğne için test falan yaptırmadık ama sanki önlem olarak verdi insan bilemiyor canım ben ilk denememde kullanmadım bunları sadece jel oda günde bir kere faydalı olmasa niye verecek diye düşünüyorum o yüzden gönül rahatlığı ile kullanıyorum bide diğer tedavimde ben çok şişmiştim nefes almakta zorlanıyordum ama allaha çok şükür bu daha rahat geçti kalçadan yapılan iğnelerin yerlerini saymazsak tabii :))......... düşük sebebinde olabilir çünkü bu sorunu yaşayan çok kişi var

bu gece hamişler yok biz kalmışız garibanlaree mid ebulantıları uykuları başladııı
muhteşem yüzyılda hatice sultan bayılınca hemen dedim ahanda gebe
hatice sultanda dedi ya"halsizim başım dönüyor ykındada midem bulanmaya başlarr"":2:
hep dizilerde aynı konu ya bayılırlar yada başka hastalık için giderler gebe çıkarlar....
bende herseferinde bende böyle öğreneyim diye içlenir hayal kurarımm

salı günü sor şekerimmm...kaç tane kaç mm diye...sanane ne soruyon derse benim adımı ver yeter ... ay bende kendime maşallah deyim bi tarafımı kaşıyımda nazar olmayım ay yetmez bi de nazarlık kondurayımmm...bak çok şımardım yineeee

kız senin mesai saatin bile belli değil haa çok yoğunsun valla..
doktorlar bile senden çok dinleniyorlar
körolasıcalar nerde bize bukadar bilgi vermekkk:26:ama adet bitince artık eşinle vakit geçrisen iyi olurr

canımm jelin iğnesi kalçadan sağlık ocağında yaptırıyorsun yaaa ..... amin egunalede sanada banada çifter çifter versin allahımmmm

ahh canım onlar yine ii bende hani bi kere yatıyorlar hemen hamile kalıyorlar yaa ona sinir olurum bi yandanda keşke böyle olsa diyoruuum

eveeettt bu gece hamilelerden tık yokkk...hatice sultan uyuzun teki o bile 2.yi doğuracak ya hu...yakında bi öpücükle fatmagül de doğurur...

kız senin mesai saatin bile belli değil haa çok yoğunsun valla..
doktorlar bile senden çok dinleniyorlar
körolasıcalar nerde bize bukadar bilgi vermekkk:26:ama adet bitince artık eşinle vakit geçrisen iyi olurr

heryere yetişiyorum kuzum...çok planlı bi hatunumdur..az uyurum ben oldum olası...aaaa bak eşime her daim zaman ayırırım onu asla ihmal etmem...adet bitince durmak yok ya tutarsa

ahh canımm o iğnelerin acısını hemn unutcaz inşallah bebişlerimizz bigelsin.Allah hepimize kolaylk versin.
cannn bu arada sen ilk denemeni nerde yaptırdın?

ahh canım onlar yine ii bende hani bi kere yatıyorlar hemen hamile kalıyorlar yaa ona sinir olurum bi yandanda keşke böyle olsa diyoruuum

zaten ona deli oluyorum uleeyynnnnnnnbiz geçtik bikere yatmaları artık 10.yıl olmadan kalsak diyoruzz:18:

sorsun demeeeez turgut bey bende sordum hem ultrasonda yumurtalarımı da gösterdiii o diğer doktorlar gibi değil ne sorsan ilgi ile seni dinleyip cevap veriyor en güzeli pozitif bir insan...

bi mesaj daha yazarsam iki olsun a ha çıktım bu sefer

ahh canımm o iğnelerin acısını hemn unutcaz inşallah bebişlerimizz bigelsin.Allah hepimize kolaylk versin.
cannn bu arada sen ilk denemeni nerde yaptırdın?

evet canım kaç iğne yaptığım canımın ne kadar yandığı hiç umrumda değil ben bebişlerimi istiyoruum onlar bi gelsin bi tekme atsın bi koklayım herşeyi unuturuuum..... ilk denememi fakültede yaptırdım ama ercan aygene özelden gittim yani herşeyimle o ilgilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…