selam kanpıhtılaşması var sizdedevarsa faktörünüz ney...
kızlaarrr listeyle uğraştım biraz bi de özelden çok mesaj alıyorum cevap yazmaktan sizinle aktif halde yazışamadım...çok ta uykum var yatsam süpperrr olur...size iyi geceler rüyanızda bana yazmaya devam edin bende size cevap yazarım hatta uykuda bluetooth bağlantısı kuralım iletişimimiz daha hızlı olur...saçmalamamda anlaşılacağı üzere uyumam gerekiyor kısa devre yapcam yoksa
hemşehrim ocak ayına gireli 4 kişi sebepsizlerden hamile kalmışinş. bizde 2.denemede kalırızda kurtuluruz sebebimimizden..rabbim ol desin tez zamanda inş... yani sorun yoksa kalalım artıkkkk
iğnenin sayısı kişiye göre değişir cicim...dedimya sen bana yumoşlarının kaç mm olduğunu söyle ben sana tahmini opu gününü iğne sayını söyleyim...opu dan sonra yok ama transferden sonra bazı doktorlar iğne veriyorlar bunun yerine jel yada hap ta verilebiliyor bebiş düşmesin diyeee
ay hala çıkamadım topikten
oooo daha başındayım deseneee.sağlık olsun bakalım cannn.
bu arada bebişim kan sulndırıcı için tahlilmi gerekli yani herkesmi yapıyo.çok duydum.ben düşük yapmıştm acaba bbundanmı diyorum...
ay hala çıkamadım topikten
keşke sorsaydım yaaaa kaç mm diye.sonuç isttediğim gibi deyince sevindirikmi oldum ne.keşkm bana jel yada hap verse eşimin elini itiyorum iğneyi yaparken huyluyum işte..
yav egunal bacım maşallhsana herkese yetişiyorsun liste enfesssss.Allahta sana bebişşlleeer versin ikizzzzz
kızlaarrr listeyle uğraştım biraz bi de özelden çok mesaj alıyorum cevap yazmaktan sizinle aktif halde yazışamadım...çok ta uykum var yatsam süpperrr olur...size iyi geceler rüyanızda bana yazmaya devam edin bende size cevap yazarım hatta uykuda bluetooth bağlantısı kuralım iletişimimiz daha hızlı olur...saçmalamamdanda anlaşılacağı üzere uyumam gerekiyor kısa devre yapcam yoksa
keşke sorsaydım yaaaa kaç mm diye.sonuç isttediğim gibi deyince sevindirikmi oldum ne.keşkm bana jel yada hap verse eşimin elini itiyorum iğneyi yaparken huyluyum işte..
yav egunal bacım maşallhsana herkese yetişiyorsun liste enfesssss.Allahta sana bebişşlleeer versin ikizzzzz
bu gece hamişler yok biz kalmışız garibanlaree mid ebulantıları uykuları başladııı
muhteşem yüzyılda hatice sultan bayılınca hemen dedim ahanda gebe
hatice sultanda dedi ya"halsizim başım dönüyor ykındada midem bulanmaya başlarr"":2:
hep dizilerde aynı konu ya bayılırlar yada başka hastalık için giderler gebe çıkarlar....
bende herseferinde bende böyle öğreneyim diye içlenir hayal kurarımm
bu gece hamişler yok biz kalmışız garibanlaree mid ebulantıları uykuları başladııı
muhteşem yüzyılda hatice sultan bayılınca hemen dedim ahanda gebe
hatice sultanda dedi ya"halsizim başım dönüyor ykındada midem bulanmaya başlarr"":2:
hep dizilerde aynı konu ya bayılırlar yada başka hastalık için giderler gebe çıkarlar....
bende herseferinde bende böyle öğreneyim diye içlenir hayal kurarımm
kız senin mesai saatin bile belli değil haa çok yoğunsun valla..
doktorlar bile senden çok dinleniyorlar
körolasıcalar nerde bize bukadar bilgi vermekkk:26:ama adet bitince artık eşinle vakit geçrisen iyi olurr
ama yinede belli olmaz canım senin yumoşlar hızlıda gelişebilir salı günü mutlaka kaç mm olduklarını kaç tane olduklarını sor o zaman daha net belli olur egunalciğimin dediği gibi ... kan sulandırıcı iğne için test falan yaptırmadık ama sanki önlem olarak verdi insan bilemiyor canım ben ilk denememde kullanmadım bunları sadece jel oda günde bir kere faydalı olmasa niye verecek diye düşünüyorum o yüzden gönül rahatlığı ile kullanıyorum bide diğer tedavimde ben çok şişmiştim nefes almakta zorlanıyordum ama allaha çok şükür bu daha rahat geçti kalçadan yapılan iğnelerin yerlerini saymazsak tabii :))......... düşük sebebinde olabilir çünkü bu sorunu yaşayan çok kişi var
ahh canım onlar yine ii bende hani bi kere yatıyorlar hemen hamile kalıyorlar yaa ona sinir olurum bi yandanda keşke böyle olsa diyoruuum
salı günü sor şekerimmm...kaç tane kaç mm diye...sanane ne soruyon derse benim adımı ver yeter... ay bende kendime maşallah deyim bi tarafımı kaşıyımda nazar olmayım ay yetmez bi de nazarlık kondurayımmm ...bak çok şımardım yineeee
ahh canımm o iğnelerin acısını hemn unutcaz inşallah bebişlerimizz bigelsin.Allah hepimize kolaylk versin.
cannn bu arada sen ilk denemeni nerde yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?