2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm hyrlı olsun hakkın da kansulandırıcı iğne demişsin dikkatimi çektiii ben de 1298 mtfr heterezigot çıktımm transfr sonrası 9 gun kullandım iğne sonra dr az kanama olunca hem iğnemi hem coraspirin bıraktırdı senın pıhtlaşman varda ne oldugunu yazarmısın cnm m ettim çünkü benm pıhtılşmayı 1 dr önemsemiyor ama 1 dr da 3 ay enazındn iğnekullanıcaksın dedi kafam karıştı

evet kuzum okudum kocişinin sana ve bize yaptıklarını...kıskandı bizi karısı başkalarıyla yazışıyo diyeee hıhhhhh kısdım iştee...

canım Allah tamamına erdirsin maşallah

herkese merhaba
iyi pazarlarrr
ben biraz sonra işe gidicem buarada çok az kasık ağrısı vargöğüslerim dün enteresan bi şekilde şişti ve ağrıya bide afedersiziz ama altıma yapıyormuşcasına akıntım var jel den sanırım dualarınızı eksik etmeyin
bu arada dünkü bunalımdan tesbih çekerek kurtuldum Rabbime şükürler olsun olmasa üzülmicempes etmicem çünkü :)
kendinize iyi bakın akşam görüşürüz:)

hahahhhh cnm ya ne komiksin evet hep seher vakti beni ayağa diktiler inşallah rabbm onları saliha salih evlat olarak yaratsın tekduam sağlıklı olmaları rabbime hyrlı kulefendimizedehayrlı ümmed olsunlar yeter hımmm evet yaa bunlar ilk benmle buluştukları andan itibaren beni cimcikliyorlar şakacı olucaklar
cnmm yaaa sen neden ıstırahat etmedin kiii hem kimseye birşey söylemek zorunda değilsin yatmasan da istiraht etseydın kolay değilki misafir ağırlamak rabbim inşallah yüzünü güldürsünnn

offffffffff o dizilirde bayıyor walla kedi gibiler adam ceketini atsa hamile kalıyorar walla cnm ben de ne bulantı ne uyku var ama başımda eşim var kızıyr tlfnu elimdn çekiyr taktı adam iphone çok zararlı bebişlere diye gıcık,yoksaaa ben ayrılmam ki aranızdan walla aklım sizde

sanada iyi pazarlar canımmm...pazar günü herkes uyurken sen işemi gidiyorsunnn...bu arada iyi olmana çok sevindim...akşam takıl bizeee canımmm:109:

bugün opum yapıldı şimdi eve geldim
5 yumurtam toplandı 2 si bos cıkmıs 3 tanesını dollenmeye bıraktılar yarın arayacaklar bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun

günaydıınnn
dün merkezden aradılar 2 tane ıyı durumda emrıyom olusmus
yarın saat 13.00 de transferım var

günaydıınnn
dün merkezden aradılar 2 tane ıyı durumda emrıyom olusmus
yarın saat 13.00 de transferım var

oh oh maşallahhh canım... yarın bebeklerini alıyorsun demek... sonra hepberaber geri saymaya başlayalım:109:

kuzum son durumun ne??? nasılsın???

kuzucuğum evde dinleniyorum..ufak tefek lekeler oluyor yine...kan değerim çok az arttı biliyorsun, 209 dan 249 a...protestan iğne çok zor..çok ağrı yapıyor , ateşte yaptı akşam.yarın kan tahlili yaptıracağım yine, bakalım inşallah artar..Artarsa şimdilik yırttık diyebiliriz...ama tedirginim canım..yıllar sonra bir mutluluk yaşadım,,şimdi pamuk ipliğinde olup olmayacağı....bitmiyor sıkıntı....

geçmiş olsun canım...rabbimin izniyle bişey olmayacak inşallahhh...tedirgin olman çok normal ne zorluklarla bebeğine kavuştun şimdi de lekenme ve değer yüzünden huzursuz olyorsun...inşallah yarın değerin arttığında hamileliğinin sadece keyfini çıkarmaya başlarsın...içini ferah tut annesi bebeğin seninle kalmak için uğraşıyor sende ona yardımcı ol :109:

Son düzenleme:

merhaba bende aranızayenı katıldım ama ben kımseye bı sey yazamıyorum galıbaguncellenmedım benımde trasfeırmın 9.gunu bugun cok meraktayım ama esım zızn vermıyo test yapmama bekle dıo carsmaba test gunum 4.gun 8 hucrelı embırıyom ama benım oyle kanama lekelenme falan yok sadecenormal adet belırtılerım sanırım tutmadı galıba.. amayınede allah tan umıdımı kesmıyorum hersey onun ıznıyle hepınızın rabbım aklbındekını versınn..inşşş.

merhaba adım elıf kacıncı gun test yaptırdınız tam gunundemı yoksa daha erken mı benım 9.gun bugun adım elıf .

Kislar boyle bir topigimizde var artik bilginiz oldun orayada gelin insallh sude bize yeni listeler yapsin nasip olursa dogum yaklasana kadar rabbim hepimize nasip etsin egunlimm sende i topige mudur olarak gel sensiz olan topic is yapmaz:18:Bende seni ozledimmm

merhaba adım elıf kacıncı gun test yaptırdınız tam gunundemı yoksa daha erken mı benım 9.gun bugun adım elıf .

canım hoşgeldin aramıza...tedavin pozitif sonuçlansın inşallahhh...bilgilerini yaz senide listemize ekleyim...yaş,merkez,kaçıncı deneme,sebep,test tarihi bunları yaz cicim... ben erken test yapma karşıtı biri olarak eşine hak veriyorum...ama yarın kan testi yaptırırsan sonuç belli olur...ayrıca adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzerdir umutsuzluğa kapılma lütfen...

aaaa demek yeni bi topik kurdunuz hemen geliyim bi bakıyım

inş bende yarın bı ıdrar yapayım mı ? kızlar ne dersınız? allah hayırlı etsın kardes belırtılerın nelerdı?

hayıııırrrr idrar testi yapmaaaa... kan testi yaptır...bu topikte genelde 10.gün kan testiyle öğrendi arkadaşlar...

adım elif yas 28 merkez euro fertıl 1.deneme sebeb sperm sorunu test tarıhı 10 01 2012 tesekkur ederım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…