10. günden sonra çatlatma iğnemi yaptım canım. opudan sonra antibiyotik ağrı kesici(ben hiç kullanmadım yalnız merkezde bir ağrı kesici iğne yaptırdım)bi tanede antibiyotik benzeri bir ilaç tabiki crirone jel kullandım transfer den sonra ise sabahları jel akşamları iğne (bu iğne 5 tane bittikten sönra jeli bir sabah bir akşam yapıyorum)folik asit estrafem ilaç bide yine karından kan sulandırıcı iğne yapıyorum.
cnmmm gunaydınnnn tabiki sen de bizim arkamızdn hemen geliyrsun artıkkk rabbim darısını sana ve butun kardşlerimize nasip etsin rabbime hamdolsun ki biz tedavi olabildik rabbm maddi imkanları olmayan kardşlerimize de nasip etsin inşallahhh eee nasılsınbakalımmm dun yazmaadım size çünkü eşim tlfnu elimdn alıp duruyr şimdi uyuyor hemen yazım dedim
canım Allah tamamına erdirsin maşallahtopici güzel haberlerle açılış yapayımmmmmmmmmmm...
ben tabi herzamanki gibi sabahın köründe kan vermeye gittim...
11. gün 398.8 çıkmıştı
13. gün 894.7 çıktı
rabbime şükürler olsun bugünleride gördüm....
darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhhhhhh..........
hahahhhh cnm ya ne komiksin evet hep seher vakti beni ayağa diktiler inşallah rabbm onları saliha salih evlat olarak yaratsın tekduam sağlıklı olmaları rabbime hyrlı kulefendimizedehayrlı ümmed olsunlar yeter hımmm evet yaa bunlar ilk benmle buluştukları andan itibaren beni cimcikliyorlar şakacı olucaklarkarasu canım istikrarlı artış devam ediyor çok sevindim..çok akıllı çok istikrarlı zaten snein kuzuların canım
ee seherlerde anneleir yatmaıd hep duadaydı tabiki olsunlar
yine seni gıdıklıyolarmı komiklerr
cnmm yaaa sen neden ıstırahat etmedin kiii hem kimseye birşey söylemek zorunda değilsin yatmasan da istiraht etseydın kolay değilki misafir ağırlamak rabbim inşallah yüzünü güldürsünnnevet canımm bende burdayımmm ilk iki gün dinlendim sonra hayata karıştım bir oraya bir buraya üstüne misafirde ağırladım (çünkü kimse durumumu bilmiyor ) yetmedi aptalca sözlerede katlandımm sadece ağır kaldırmamaya özen gösterdim okadar şimdi ise olmadıysa diye üzülmeye başladım yavaş yavaş kafayı yiyorum galibabelirtilere gelince öyle belirtim yok bazen karnımda hafif bir ağrı oluyor özellikle kuran ve dua okurken bu arada transferin ilk gününden beri her gün yasin-meryem suresi-kenzülarş-tefriciye-esmaülhüsna-ameneresulu-fatiha-...... okuyorum bol bol dua ediyorum arada konuşuyorum benimle kalsınlar diye hatta rüşvet bile teklif ettim foruma gittim çok güzel bebek mağazaları var tabi çoğu pahalıda ama ben onlara söz verdim gelsinler alişverişleri oralardan çook güzel şeyler var eğer hamile olsaydım birşeyler alırdımm kesin... sen nöördün :) tedavin nasıl gidiyor turgut beyden memnun musun
bu gece hamişler yok biz kalmışız garibanlaree mid ebulantıları uykuları başladııı
muhteşem yüzyılda hatice sultan bayılınca hemen dedim ahanda gebe
hatice sultanda dedi ya"halsizim başım dönüyor ykındada midem bulanmaya başlarr"":2:
hep dizilerde aynı konu ya bayılırlar yada başka hastalık için giderler gebe çıkarlar....
bende herseferinde bende böyle öğreneyim diye içlenir hayal kurarımm
herkese merhaba
iyi pazarlarrr
ben biraz sonra işe gidicem buarada çok az kasık ağrısı vargöğüslerim dün enteresan bi şekilde şişti ve ağrıya bide afedersiziz ama altıma yapıyormuşcasına akıntım var jel den sanırım dualarınızı eksik etmeyin
bu arada dünkü bunalımdan tesbih çekerek kurtuldum Rabbime şükürler olsun olmasa üzülmicempes etmicem çünkü :)
kendinize iyi bakın akşam görüşürüz:)
bugün opum yapıldı şimdi eve geldim
5 yumurtam toplandı 2 si bos cıkmıs 3 tanesını dollenmeye bıraktılar yarın arayacaklar bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun
günaydıınnn
dün merkezden aradılar 2 tane ıyı durumda emrıyom olusmus
yarın saat 13.00 de transferım var
kuzum son durumun ne??? nasılsın???
kuzucuğum evde dinleniyorum..ufak tefek lekeler oluyor yine...kan değerim çok az arttı biliyorsun, 209 dan 249 a...protestan iğne çok zor..çok ağrı yapıyor , ateşte yaptı akşam.yarın kan tahlili yaptıracağım yine, bakalım inşallah artar..Artarsa şimdilik yırttık diyebiliriz...ama tedirginim canım..yıllar sonra bir mutluluk yaşadım,,şimdi pamuk ipliğinde olup olmayacağı....bitmiyor sıkıntı....
kuzum sen hala listemizdesin sadece durumunun güncellenmesi gerekiyor...yukarıda listeyi yayınladım bak eksik ve değimşesi gereken bilgileri yaz bana...hayırlı olsun bu arada tedavin...artık aktif olarak dön aramızaaa:109:
geçmiş olsun canım...rabbimin izniyle bişey olmayacak inşallahhh...tedirgin olman çok normal ne zorluklarla bebeğine kavuştun şimdi de lekenme ve değer yüzünden huzursuz olyorsun...inşallah yarın değerin arttığında hamileliğinin sadece keyfini çıkarmaya başlarsın...içini ferah tut annesi bebeğin seninle kalmak için uğraşıyor sende ona yardımcı ol :109:
merhaba bende aranızayenı katıldım ama ben kımseye bı sey yazamıyorum galıbaguncellenmedım benımde trasfeırmın 9.gunu bugun cok meraktayım ama esım zızn vermıyo test yapmama bekle dıo carsmaba test gunum 4.gun 8 hucrelı embırıyom ama benım oyle kanama lekelenme falan yok sadecenormal adet belırtılerım sanırım tutmadı galıba.. amayınede allah tan umıdımı kesmıyorum hersey onun ıznıyle hepınızın rabbım aklbındekını versınn..inşşş.
merhaba adım elıf kacıncı gun test yaptırdınız tam gunundemı yoksa daha erken mı benım 9.gun bugun adım elıf .
Kislar boyle bir topigimizde var artik bilginiz oldun orayada gelin insallh sude bize yeni listeler yapsin nasip olursa dogum yaklasana kadar rabbim hepimize nasip etsin egunlimm sende i topige mudur olarak gel sensiz olan topic is yapmaz:18:Bende seni ozledimmm
Slm cnm bn 10.gun yatrfim cikti bazi arkdslarim 9.baktirdi hyrli olsun insllh sende poxitf alirsin
inş bende yarın bı ıdrar yapayım mı ? kızlar ne dersınız? allah hayırlı etsın kardes belırtılerın nelerdı?
canım hoşgeldin aramıza...tedavin pozitif sonuçlansın inşallahhh...bilgilerini yaz senide listemize ekleyim...yaş,merkez,kaçıncı deneme,sebep,test tarihi bunları yaz cicim... ben erken test yapma karşıtı biri olarak eşine hak veriyorum...ama yarın kan testi yaptırırsan sonuç belli olur...ayrıca adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzerdir umutsuzluğa kapılma lütfen...
aaaa demek yeni bi topik kurdunuz hemen geliyim bi bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?