hayıııırrrr idrar testi yapmaaaa... kan testi yaptır...bu topikte genelde 10.gün kan testiyle öğrendi arkadaşlar...
sıızn ne zaman sonuc ben yenı oldugumıcın hıc bı sey bılmıyorum yanı herseyde yenı hayatımdaılk defa daha once bılmedıgım herseyı yavas yavas ogrenıyorum allah kımseye dert vermesınn inşş hepnız hayırlı guzel sonuclar alırsınız.
hepinize iyi pazarlar...
sanada iyi pazarlar cicim...karasu81 hatun 2012 eylül -ekim aylarında anne olacaklar topiği açmış...ben orayada bi el atcam teklif geldide...sen ne zaman doğurcan bakıyım... yeni topiğede gel
ay ben o topiğe dahil olamıyom agustos 22 de doğum yaparım arabbim izin verir o günleri gösterirse. zaten bizim topikteki kızların bi kısmı ağustosta doğum yapcak.
ay ben o topiğe dahil olamıyom agustos 22 de doğum yaparım arabbim izin verir o günleri gösterirse. zaten bizim topikteki kızların bi kısmı ağustosta doğum yapcak.
bacılar nasılsınız embryolağı aradım durumlar iyi:dediler bebişlerim beni bekliyor transferim ya yarın yada salı kısmetse Allah izin verirse bol bol meyve yiyomkızlar benim jetakain ampül diye: iğne verdi ama bilgi vermdi transfer günü getr dedi kullanan varmı
aaaa ne demek dahil olmuyosun...bu topikte kasım aralık topiği ama ocak şubat vs.. devam ediyoruz..buradaki amaç beraber olmak..aylara takılmayalım cicim...
şekerim bi de sen en azından doğuracan bende şu an öyle bişeyde yok o zaman benim ne işim var o topikte...hamile bizim kızların muhabbetleri orda olabilir..
MAŞALLAH canımcım...ben yarın transfer olacaksın diye biliyordum ve durumunu pazartesi diye güncelledim...kesinleşince bildir şekerim
allah hayırlı etsın ınş tutarlar...cnm bıde 2 trassferde 2 embırıyo verıle bılıyo mu?
ben de bu konuyu cok arastırdım.kullanılan aletlerle ilgiliymiş. ben de anestezili yapacaktım. canım cok tatlıdır. yaptıracagım merkez biz anestezili onermiyoruz dedi ki anestezili daha pahalı olmasına ragmen.hic cnm acımadı. 6 ay gec yaptırmıstım bi de korkudan.
2 saat degil 5 dk bile yatmadım ben.
benim rahim kalınlığım çok az olduğu için yumurtalarım toplandı transferimi yapmadı doktor histereskopi den sonra yapacak transferi...
sen nerde yaptırıyorsun ki
hangi hastanede?yoo ben gelemem anestezisiz aman canım çok tatlı benim...gelemem öle...
aslında yasalara göre 35 yaş altına 1 embriyo koyulmasına izin var...35 yaş üstü 2 embriyo...ama bu hastane ve doktora göre değişiyor...bu topikte bi çok arkadaşımıza 35 yaş altı olmalarına rağmen 2 embriyo koyuldu...mesela ben ısrar etmeme rağmen 2 embriyo koymadılar yasal değilmiş...değişiyor yaniii...
Cnm sana ozldn msj attim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?