2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Manen beklemedeyim sen nasılsın iyisinde İns listemiz bu arada harika olmuş hamislerimiz çuvalıma maşallah

ha ha ha manen beklemedesin demek...canım yaaa senin bu rapor olayın beni daralttı kimbilir sana neler yaptı...dimiii yaa listemiz süper gidiyoooo...şubatta seninle berabar inşallah aktif tedavi sürecine gireriz:109:

yumurta toplamaya anestesısız nasıl olur ya yoksa trasfer ıcın zaten anestezı yapmıyolar kı sanırım. sımdı benım ılk basta yumurta rezerven ıı dedler sonra sadce 4 yumurta toplandı dedıler cok uzuldum ama allahtan dolenndı hepsı 3 tane 1. kalıte 1 tane 12 hucrelı 2 .kalıte dedıler.1. tane verdıler.dondurduk.ya bakalım carsambaya 3 gun kaldı....

ha ha ha manen beklemedesin demek...canım yaaa senin bu rapor olayın beni daralttı kimbilir sana neler yaptı...dimiii yaa listemiz süper gidiyoooo...şubatta seninle berabar inşallah aktif tedavi sürecine gireriz:109:

Kız benim rapor olayım yok ben yurtdışından gelecem aktif süreci yazmama az kaldı he norek yaaaa Şubat'ı bekliyor bı aksilik çıkmazsa ins

Kız benim rapor olayım yok ben yurtdışından gelecem aktif süreci yazmama az kaldı he norek yaaaa Şubat'ı bekliyor bı aksilik çıkmazsa ins

ay ben çoook geride mi kaldımmm kısa devre yaptım resmen...biliyorum ya hu...niye böle bişi dedim bende anlamadımmm...
gel canım gel de başlayalım dimi amaaa

slm arkadaslarrr nasilsinizzzz hamis arkadaslari kutlulyorummmmmm ne mutlu sizee Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh

Son düzenleme:
beni topikte niye yanlız bıraktıııınnn baktım bi ben kalmışım in cin top oynuyo korktum kendi topiğime kaçtımmm:83::83::83:

banane küstüm bi kere.... hem ben karasuya kaç kere cevap yazdım hiçbirine cevap yazmadı... hamileyim ya alınganım:)))))

Cnmm walla haklisn olabilur yazmmis olabilirm ceptn giriyrm ya atliyorum kimi arkadslari hem amac o sayfaya tasunmak degil ben baktim herkesin var hadi bende acayimmm biz zaten burdn da yaziyruz ki zaten ne olucagimz belli degil yazdim adlinda belki hersey icin cok erkn bunlari konusmk icin bilee rabbin bilir nasip olurmu olmazmi insllh kucagimiza almk nasip olsun hihihiii istersen gelAma gelsen iyi olur o dilerim atladiysan msjini

iyiyiz kuzum sen nasılsınnn??? hamilelerimizin maşallahı var sayımız artıyorrrr....

evt bu cok güzel yaaaa insallah bigün listedeee herkes hamileeeeeeee diye yazarrrr bende migrenimle ugrasiyorum benim eskinden 1-2 ayda bi tutat bir iki gün sürer giderdi simdi hormon haplari yüzünden basimin agrisi hic gitmiyo hap kulaniyorum agrim icin ama transfer gününe kadar ondan sonra ne yapacam bilmiyorum Allah yardimcim olur insallah bu da son olur insallahhhhhh

geçmişşş olsun canımcım...valla bu ara migrenden erva64 de şikayet ediyodu...migrenim var diye günlerce çektiii...sonra doktora gitti orta kulak iltihabı çıktı ve damla vermiş doktoru..sende de başka bişey olmasınnn...

Son düzenleme:

valla bilmiyorumki ben doktora gittim doktor önce igne yapalim dedi sonra vazgecti migren yapi yazdi daha etkili olur dedi 4 tane yap yazdi dün bitane bugün bitane aldim kafam simdi kazan gibi ya simdi benim asil korktugum hamile kalirsam bu migren beni mahfeder diye korkuyorum cünkü öyle böyle agirmiyo beni komaya sokuyo hap kulanmassam isim fena yaniii

sana kendi kardeşimden örnek veriyim...migren ağrısı çektiği esnada çok ilaç kullandı meğer o ay hamileymiş kimyasal gebelik geçirdi...doktor çok ilaç kullanmışsın ondan dedi...sonra ikinciye hamile kaldı migrenden çok korkuyordu ki korktuğu başına geldi aralıklarla migreni tuttu o gebeliği çoookk sorunlu geçmişti zaten..kanama bulantı kusma bi de üstüne migren...neyseki paşası sağlıklı oldu...migreni tutunca hamile diye doktoru sadece minoset diye bi hap verebildi o kadar...sonra 3.hamileliğinde migren ağrısı bir kere bile tutmadı...merak etme 4.ye hamile kalmadııı...2 paşası var şimdi...uzun lafın kısası hiiiççç belli olmaz hamileliğin sırasında migrenin tutadabilir tutmayadabilir..şimdiden bunu düşünme...

dimi insallah ya bide bu hormon haplarini bide jel ne zamana kadar kullaniliyo hamile kalininca...

saol canım seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bana pıhtılaşma testi yapmadılar canım iğneyi doktorum önlem olarak yazdı galiba 1 kutuyu bitirdim 2 alırken eczanedeki kadın 9 ay kullanacaksın yazık pahalı bir iğne git aile hekimine yazdır 3 kutuya kadar devlet karşılıyor dedi herkeste farklı demekki ama bence doktorunla açıkça konuş aklındaki soru işaretleri gitsin

Anladimm cnm peki ne kadar sureyle kullanicaksin bnimnlekelnme olunca hemn kesti dr um heterezigot mutsnt var bende onemsiz diyor dr um tip kitabmzda bunu onemsememiz yaziyor diyor badka bi dr a daha sormak lazimm himm anladm cnm eger gerekirse bende aile hekimine yaxdirayim bari insllh sende hyrli hbr verirsin bizi rabbim hepimize yardim etsin hic birsey kesin degil uzun bir yol var 9ay kadar onumzde hersry gonlumzve oldun rabbim tamamina erdirsin insallh

ne kadar kullanacağımı bilmiyorum canım salı günü test günüm gebelik olursa inşallah olur o zaman doktorumla görüşürüz sende bir iki doktordan fikir al için rahat eder en azından binbir emekle bebek sahibi olmaya çalışıyoruz hem madden hem manen zorlanıyoruz şimdi sen bebeğine kavuşmuşken hiçbirşeyi göz ardı etme ............ amin canım inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz

Canım merhaba nasılsın?

Geçmiş sayfaları okuyamadım,en son regl olmustun,gittinmi doktora ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…