kızlarrr nasılsınız???? :109:
Manen beklemedeyim sen nasılsın iyisinde İns listemiz bu arada harika olmuş hamislerimiz çuvalıma maşallah
kocaeli üniverstiseinde yaptırıcam 1 hafta sonra cnm, sordum anestesiz dediler yaptırmaktan başka çarem yok benimde cnm tatlıdırda bian önce tüp bebek tedavisine başlamam için şart acıların kadını olucam)))
ha ha ha manen beklemedesin demek...canım yaaa senin bu rapor olayın beni daralttı kimbilir sana neler yaptı...dimiii yaa listemiz süper gidiyoooo...şubatta seninle berabar inşallah aktif tedavi sürecine gireriz:109:
Kız benim rapor olayım yok ben yurtdışından gelecem aktif süreci yazmama az kaldı he norek yaaaa Şubat'ı bekliyor bı aksilik çıkmazsa ins
banane küstüm bi kere.... hem ben karasuya kaç kere cevap yazdım hiçbirine cevap yazmadı... hamileyim ya alınganım:)))))
slm arkadaslarrr nasilsinizzzz hamis arkadaslari kutlulyorummmmmm ne mutlu sizee Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallahhhhh
iyiyiz kuzum sen nasılsınnn??? hamilelerimizin maşallahı var sayımız artıyorrrr....
evt bu cok güzel yaaaa insallah bigün listedeee herkes hamileeeeeeee diye yazarrrr bende migrenimle ugrasiyorum benim eskinden 1-2 ayda bi tutat bir iki gün sürer giderdi simdi hormon haplari yüzünden basimin agrisi hic gitmiyo hap kulaniyorum agrim icin ama transfer gününe kadar ondan sonra ne yapacam bilmiyorum Allah yardimcim olur insallah bu da son olur insallahhhhhh
geçmişşş olsun canımcım...valla bu ara migrenden erva64 de şikayet ediyodu...migrenim var diye günlerce çektiii...sonra doktora gitti orta kulak iltihabı çıktı ve damla vermiş doktoru..sende de başka bişey olmasınnn...
valla bilmiyorumki ben doktora gittim doktor önce igne yapalim dedi sonra vazgecti migren yapi yazdi daha etkili olur dedi 4 tane yap yazdi dün bitane bugün bitane aldim kafam simdi kazan gibi ya simdi benim asil korktugum hamile kalirsam bu migren beni mahfeder diye korkuyorum cünkü öyle böyle agirmiyo beni komaya sokuyo hap kulanmassam isim fena yaniii
sana kendi kardeşimden örnek veriyim...migren ağrısı çektiği esnada çok ilaç kullandı meğer o ay hamileymiş kimyasal gebelik geçirdi...doktor çok ilaç kullanmışsın ondan dedi...sonra ikinciye hamile kaldı migrenden çok korkuyordu ki korktuğu başına geldi aralıklarla migreni tuttu o gebeliği çoookk sorunlu geçmişti zaten..kanama bulantı kusma bi de üstüne migren...neyseki paşası sağlıklı oldu...migreni tutunca hamile diye doktoru sadece minoset diye bi hap verebildi o kadar...sonra 3.hamileliğinde migren ağrısı bir kere bile tutmadı...merak etme 4.ye hamile kalmadııı...2 paşası var şimdi...uzun lafın kısası hiiiççç belli olmaz hamileliğin sırasında migrenin tutadabilir tutmayadabilir..şimdiden bunu düşünme...
cnm hyrlı olsun hakkın da kansulandırıcı iğne demişsin dikkatimi çektiii ben de 1298 mtfr heterezigot çıktımm transfr sonrası 9 gun kullandım iğne sonra dr az kanama olunca hem iğnemi hem coraspirin bıraktırdı senın pıhtlaşman varda ne oldugunu yazarmısın cnm m ettim çünkü benm pıhtılşmayı 1 dr önemsemiyor ama 1 dr da 3 ay enazındn iğnekullanıcaksın dedi kafam karıştı
saol canım seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına albana pıhtılaşma testi yapmadılar canım iğneyi doktorum önlem olarak yazdı galiba 1 kutuyu bitirdim 2 alırken eczanedeki kadın 9 ay kullanacaksın yazık pahalı bir iğne git aile hekimine yazdır 3 kutuya kadar devlet karşılıyor dedi herkeste farklı demekki ama bence doktorunla açıkça konuş aklındaki soru işaretleri gitsin
Anladimm cnm peki ne kadar sureyle kullanicaksin bnimnlekelnme olunca hemn kesti dr um heterezigot mutsnt var bende onemsiz diyor dr um tip kitabmzda bunu onemsememiz yaziyor diyor badka bi dr a daha sormak lazimm himm anladm cnm eger gerekirse bende aile hekimine yaxdirayim bari insllh sende hyrli hbr verirsin bizi rabbim hepimize yardim etsin hic birsey kesin degil uzun bir yol var 9ay kadar onumzde hersry gonlumzve oldun rabbim tamamina erdirsin insallh
dimi insallah ya bide bu hormon haplarini bide jel ne zamana kadar kullaniliyo hamile kalininca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?