2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yumurtalarım toplandı çok şükür, 8 tane önemli olan kaçı döllenecek tabi Allah tüm isteyenlere hayırlısını versin opu en sıkıntılı süreç geliyor bana inşallah birdahaya gerek kalmaz

Canım merhaba nasılsın?

Geçmiş sayfaları okuyamadım,en son regl olmustun,gittinmi doktora ?

iyiyim canım sağol...regl oldum tedavi için şubatı bekliyorummm..iki tedavi arasında 3 ay olmalıymış...bu ay rapor işleriyle uğraşacam merkezi değiştiriyorum yeni hastanemden randevu alacam vs...sonrada şubatta 2.tedavi start alacak...sen nasılsın???

yumurtalarım toplandı çok şükür, 8 tane önemli olan kaçı döllenecek tabi Allah tüm isteyenlere hayırlısını versin opu en sıkıntılı süreç geliyor bana inşallah birdahaya gerek kalmaz

çoookk geçmiş olsun canıımm..yarında inşallahh döllenme haberlerini alırsın...yolu yarıladın çok şükür dediğin gibi bu son olsun artık...ay demek kocişininkilerle seninkiler aşk yaşıyorlar bu gece sağlıklı 1.kalite embriyo olsunlar inşallaaahhh:109:

çoook sağol canım olaya ne güzel yaklaşmışsın hiç öyle düşünmemiştim koçişimede söyleyim beklemek ne zor yumoşlar büyüsün bekle opuyu bekle transferi bekle testi bekle belirti bekle inşallah daha fazla beklemez bu yolda mücadele verenler:18::18::18:

Canım haydi hayırlısı inşallah.

Benimde 2. Şubat ayında yapılacak,heyecanımızı birlikte paylaşır,hayırlısıyla sonuca birlikte seviniriz inşallah.

Şimdi merakla şu kromozom testinin sonucunu bekliyor,histeroskopi işine doktoru ikna etmeye calışıyorum.

Hıı birde sevgili kayınvalidemin inceden inceye dokundurmalarını üstesinden gelmeye calışıyorum.Bugünkü görüşmemiz cok stratejikti.

opu gecesiii kocişime bizim 6 yıldır yapamadığımızı bakalım onlar yapabileceklermi demiştim çok tuhaf bir histi benim için bi de ilk tüp bebekti ve o gece çoook dua etmiştimm...ertesi gün 12 tanesi döllendi dediler nasıl mutlu olmuştum anlatamam...sonra o günün gecesinde utanalım kocacım soğuk hastane köşelerini sıcacık yapmış bizimkiler hemde 12 taneler... biz sıcacık yatağımızda bi tane yapamadık dedimmm... o da her defasında güldü boş boş...işte erkek milleti bu kadar duygusuz oluyo odunsun demiştimmm...ay şekerim maziye gittim sayendee..

ne güzelll beraber göbüşlerimiz bebişlerle dolacak...testin sonucuda güzell gelirse tadından yenmezzz..ay bi kayınvaliden eksikti...ne uğraşıyo seninle be...

Negatif olduğunu duyan eşimin ilk yorumu; "Laboratuvar ortamında 5 gün yaşayabilen embriyo,içinde 1 gün bile yaşayamamış mı yani?"Direkt git at kendini yani,yaraya tuz basmak bu olsa gerek.

Negatif olduğunu duyan eşimin ilk yorumu; "Laboratuvar ortamında 5 gün yaşayabilen embriyo,içinde 1 gün bile yaşayamamış mı yani?"Direkt git at kendini yani,yaraya tuz basmak bu olsa gerek.

yuhhh yaniii:113:...senden çok kim üzülebilir ki...kendini niye atıyorsun kuzum onu at bence bu laf üzerine...neyse o da şok geçirip şuurunu kaybetmiş o yüzden de ağzından çıkanı kulağı duymamış diyelimmm...şimdi bunu yapan benim kocam olsaydı çok başka şeyler yazardım ama senin eşin diye nazikçe geçiştirdimm

ne güzelll beraber göbüşlerimiz bebişlerle dolacak...testin sonucuda güzell gelirse tadından yenmezzz..ay bi kayınvaliden eksikti...ne uğraşıyo seninle be...

İnşallah canım inşallah...

Her görüşmemizde "tedavi ve çocuk" konusuna değinmeden,kendini benimle görüşmüş,hissedemiyor kanımca.

Allah nasip ederse,çocuğumuz olursa,muhabbetimizde epey konu sıkıntısı yaşanacak.

Son düzenleme:

Ay cnmm yaa takilma bunlara benim ksyinvalidm anneme daha 4aylik evliyken bu kizi dr a goturun cocugu ilmuyor gsluba demisti bsna hep diyordu ki yuzume sen cook sigara ve kola iciyorsun bebegin olmick diyorduCehalet istee ilk tedavim sonradi negatf olunva esime yanimda bu keci gibi dolandi ondan tutmadi Ehh defim rabbim yardim et bana tskilma kimseye zafer yakindir insllh rsbbim busefer ol dicek insllh bu hayattaku en buyuk mutluluk cehalet bizde takilsak iyi olcak cahilce herseyi cook kafaya tskiyruzz

:113uruma daha uygun bir sarı kafa bulunamazdı süpersin canım ya

Erkekler (çoğu zaman) duygusuz ve bencildir gerceği en olmadık anlarda cereyan edebiliyor ne yazık ki :113:

Her gecen gün farklı gezegenlerden olduğumuza dair inancım artıyo

benim kaynatörüm uzun bi süre uğraştı benimle öyle ince ince göndermeler yaparak falanda değil direk söylerdi senin çocuğun olmuyor belini çektirelim bi hoca var baksın vs...tam kocakarı yöntemlerini dinledim yıllarca kaç kez bizim sorunumuz yok tıp bize sebepsiz açıklanamayan durum teşhisi koydu dedim ikna edemedim...bütün komşuları beni kısır biliyodu en sonunda dayanamadımm...sayın kaynanacım sen üzülmeyesin diye sakladık ama senin anlamayınca söylemek durumundayım senin oğlun kısır onun çocuğu olmuyo dedim kadın renk attı...o gün bugündür ALLAH verir inşallah hayırlısı olsun cümlesinden başka bişey duymadım...kendi böyle istedi elin kızını rencide etmek nasılmış anladı oğluna yakıştırsın bana söylediklerinide görelim dimi amaaaa

Canım aynen dediğin gibi cehalet...

Eşlerimizi tamamen olayın dışında tutarak,adeta bölünerek çoğalmamızı bekliyorlar.

İnsan evladının hatrına destek olmaya,destek olamıyorsa köstek olmamaya calışır.

Zaten süreç,sabrıyla,stresiyle,ilacıyla,karmakarışık oluveren duygularıyla yeterince zorlu.

erkekler daha düz bakıyorlar detaylarla ince düşüncelerle ilgileri yok...çok nadir öyle düşünceli davranan erkek vardır...seni en yükseğe çıkarıp bir anda aşağı bırakırlar...çok seviyorum bu adamı derken bir anda öyle bişey olur ki nesini sevmişim dedittirirler...ne onlar bizi ne biz onları gerçekten anlayabiliriz...aynı gezegende farklı genetikteyiz...tıp bize x onlara y demişşşş..

Agzina saglikkk dedimm bravi walla bnm aylarca demk istefigim laf buyduu bnm benide hep cevresi hattahalen kardsleri bnm hamis oldugumu bilmiyr ve bana sende subyanmi var acaba dediler kumyasl gebluk gecirdim 2tane yaa bide cocugum olmuy diyee sebbsiz diye birsey olmazmis ayyy tebrk ediyrm senii agzinaa saglikkk bebisimmm rabbim yuzunu guldursun insallh

çok atıp tuttuk adamlar hakkında korkuyorum her an bize karşı birleşip erkekler klubü kurabilirler...

Ayneeen altına imzamı atarım,eline sağlık.

Yaşamın dengesimidir,iki bilinmeyenli denklemimidir anlaması zor olsada,onlarsız olmadığı kesin

İyi ki varsınız,sizi seviyorum canım x'lerim

Hepinize iyi geceler.

napıyım şekerim mecbur kaldım kafam rahat etti...sonra eşimede sakın bozma durumu annene ben böyle böyle dedim diye anlattım...kocacım ayı dır falan ama dediğimide yapar neyseki...hiçç bozmadı sağolsun...durum öylece kaldı dahada konuşulmadı...

tek başına y leri sevmiyom ben içinde x olan yani xy leri seviyom o da bebiş xx de olur amaaaa...iyi geceler cicimmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…