Yok be cnm saka takildim canim cekmefuu benm cnm ot istiyor eksili bol bol ot hadliyorum brokoli turp otu gibi ay icime keci kacti galibaben simdi hadtanedym kan vericem homosistein diye birdeger galuba kan basinci ile ilgili ayyy coook karnimmm acikti ac olmm lazimmista himmm birde hemsire dedi ki istersen keseyi gorebiliriz dedi ben hep bu hadtaneye geliyorum hemsirem coook sevindi hamile oldugumu duyunca oyiyyy bu derdimi bilmiyen kalmamisti sukur rabbim diyorumm insallh kucagimizada almk nasip olur rabbim sizede nasip etsin insllg eee sen nadilsin bakalimm enisteyle baristin mi cicim
ne güzell cicimm otla beslenmek daha iyidir...ot obur seniiiii...keseye görmek istiyormusun peki baktıracakmısın???
kızlar kanal d yi aın tüp bebek knusu ve mucizeller
Cnm rubella kizamikcik diye biliyorum ayyy ne gusel yaa rabbim bizede nadip etsin o aylara saglikla ulasmayii
kızlar kanal d yi aın tüp bebek knusu ve mucizeller
günaydınnnn canımmm benimm nasılsın?manavgatta bugün sel tehlikesi varmış ya dışarı çok kötü yagmur yagıyor.sen gittinmi doktora hiç? ben dün hüseyin beye gittim
yok kuzu perşembe murat bey e gitcem .ilk o kontrol etsin istiyorm.nsl geçti seninki
canım kac haftalık senin bebiş?haftaya dr banada ac gel test yapcaz dedi.16 ocakta gitcem
Bu sabah eve yeni girdik dun Gece hastaNedeydik serumlar felan ben cok korkuyorum dua edin benim icin ne olur
Cnm ben daha 5+1im bnm bebis kucuk daha ne testi yapicakmis cnm sana m ettim bnm bugunki test baska pihtilasma ole ilgili
Bu sabah eve yeni girdik dun Gece hastaNedeydik serumlar felan ben cok korkuyorum dua edin benim icin ne olur
ya aslında benimde oraya gidesim var ama yolcok kilo almışım çok transferden önce 59 - 60 kiloydum dün tarttılar 70 olmuşum.kese iyi dedi 16 ocakta bidaha gitcem kalp atışı için.fazla yeme falan dedi.haftaya test yapılcakmış.antalya ne kadar ödeyeceksin?ben mehmet denize gidiyordum bu hafta yokmuş hüseyin bye anadou hastanesine gittim 50 tl aldılar.haftaya test olunca daha fazla tutar
Cnm ne yaptin kan verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?