2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzell cicimm otla beslenmek daha iyidir...ot obur seniiiii...keseye görmek istiyormusun peki baktıracakmısın???

yok kuzu perşembe murat bey e gitcem .ilk o kontrol etsin istiyorm.nsl geçti seninki

ya aslında benimde oraya gidesim var ama yol cok kilo almışım çok transferden önce 59 - 60 kiloydum dün tarttılar 70 olmuşum.kese iyi dedi 16 ocakta bidaha gitcem kalp atışı için.fazla yeme falan dedi.haftaya test yapılcakmış.antalya ne kadar ödeyeceksin?ben mehmet denize gidiyordum bu hafta yokmuş hüseyin bye anadou hastanesine gittim 50 tl aldılar.haftaya test olunca daha fazla tutar

Bu sabah eve yeni girdik dun Gece hastaNedeydik serumlar felan ben cok korkuyorum dua edin benim icin ne olur

Cnmmm g olsun sakin ol rabbimin izniyle hicbirsry olmicak insllh dua edelim hepimiz icin rabbim hepimize kucagimza almayi nadip etsin annesi cocuk sana ben burdayim diyor korkma lutfn dinlen guselce

günaydın kızlarrr nasılsınız testcılerden haber varmı sabah oyle bı okudumdu sayfayı ama yazamadımımmmm
karasu nasılsın cnmmm atlattınmı atagı
kanal d yı ızleyenelr sonra kısa ozet gecıp calısanlaraad anlatın olmazmı :)

antalyaya kontrol için para vercegimi sanmıyorum.çünkü ilk gittiğimde benden tüp bebek ve tahliler harici 130 tl almışlardı ve bir defalık alıyoruz bu tutarı demişlerdi sonra hiçç vermedim.

Bahceci fulyada tedavi gordum doktorum ali enver kurt yalan soyleyemem cok itinali dAvranildi sonucta pozitif en son carsamba bebegi gormeye gittik iki hafta sonrada kontrole cagirdik kendisinin dogum yaptirmasini soyledi bizde bizim boyle bi gucumuz yok buranin muayene Test ucretleri belli maddi olarak basedemeyiz dedik iki hafta sonra kontrolde konusuruz dedi ciktik evimize geldik cuma gunu kanamam oldu aradik onemli degil dedi ilgisiz tAvirli bi ifAdeyle biz yinede en yakin hastaneye gittik dusuk riski olusmus surekli sirt ustu yat dedi doktor dun sabah garip bi siziyla uyandim kasiklarimda sizi seklinde ara ara artan agrilar vardi aksam esim ciisten gelincen yakin doktora tekrar gittik. Doktorum bebegin yer degistirmis dusuk riskin artmis dedi serum takicaz dedi enver beyi ara dedim esime danis seruma koyulacak ilaclari soralim danisalim istedik dun tel suratimiza kapandi hic acilmadan bi dahada donulmedi yoruMu size birakiyoruM durumunuz Iyiyse bu doktora gidin degilse bizim gibi borc hArc yaptiriyorsaniz. Yanina bile yaklasmayin derim

cnm birde anadoluda ilk verdiğinin ardında 10 gün içinde gidersen kontrole 1 defalık kontrol ücreti almıyolar.haftaya senden almazlar.sadece tahlillere ödersin onuda devlette yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…