çikolar sana kurban olsunnn hehehe gelicek inş.azcuk kaldı
bizim çikolar tokyoda kaldı gelemiyyyy
Sabah is var,ben kacar
sizlere iyi sohbetler
off saat 23.00 olmus
ay inanmıyorum yaaaa...hem valla hem billa zuzu25 napıyo acaba özelden mesaj yazsammı diye düşüürken üzerine geldinnn...yok ben erenlere karıştım artık...nasılsınnn heyecan dorukta dimiiiii
inşşşaaaaaaalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
tokyo hemen şurası... gelir annesi çikolarınnn....
ay inanmıyorum yaaaa...hem valla hem billa zuzu25 napıyo acaba özelden mesaj yazsammı diye düşüürken üzerine geldinnn...yok ben erenlere karıştım artık...nasılsınnn heyecan dorukta dimiiiii
iyi geceler kızlar 8 yumurtadan 5i döllenmiş hayırlısı artık.Sayfayı takip ediyorum ama fazla katılamıyorum maalesef gerçi hızınızada yetişemem zaten
:) kalbin temizmiş canım heyecan dorukta ne demek içimde bir savaş var bu gece sabah olmaz artık
inş.yaa çok rötar yaptı artık yola çıksa iyi olucak çikolarrrr
kuzular bol bebeli rüyalar ben yatar yarın daktıra gidicemmm güzel görünem pörtlek gözlerle adamı korkutmayımmm
kaçmaz benden sobelerim işteeee...bir ohss maduru olarak geçmiş olsun diyorummm...dualarına AMİİİNNNN diyorummm...demek tedavi start aldı bu son olsun inşallahhh...takıl bize ama röntgenleme yaaazzzzzzzz
inşalah bundan sonra yazarım Transfer olduktan sonra çok başınızı ağrıtırım ben sizin İnşallah sen de en kısa zamanda bebğine kavuşursun
topiğimin güzelll hatunları size doyum olmaz...izninizle huzurlarınızdan ayrılıyorummm rüyanızda da yazın bana cevaplarım
AMİNNN canım inşallahhh...bilgilerini yaz senide listemize ekleyimmm...yaş,sebep,merkez,hangi aşamadasın ve kaçıncı deneme...
canımm sen ne yaptın yarın kontrole gidecen dimi
topiğimin güzelll hatunları size doyum olmaz...izninizle huzurlarınızdan ayrılıyorummm rüyanızda da yazın bana cevaplarım
ooo zuzucummm gelmiişşşş.nettin gülümm heyecan doruktadır şimdii.
evet canm yarın gitcem ne dicek bakalım.yaın 7 gün.opu ne zman olurkiii
iyi geceler tatlım..
Cmm nbr yaaa benim cook carpintim var uyutmuyr benii korkuyrm dr da igneyi kesti sulndirci sende varmi cnm carpinti gib seyler dua edin lutfen bebisime birsy olmasin sbh ilk isim dr umu armk offf yaaa uytmuyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?