2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay inanmıyorum yaaaa...hem valla hem billa zuzu25 napıyo acaba özelden mesaj yazsammı diye düşüürken üzerine geldinnn...yok ben erenlere karıştım artık...nasılsınnn heyecan dorukta dimiiiii

:) kalbin temizmiş canım heyecan dorukta ne demek içimde bir savaş var bu gece sabah olmaz artık

inşşşaaaaaaalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
tokyo hemen şurası... gelir annesi çikolarınnn....

inş.yaa çok rötar yaptı artık yola çıksa iyi olucak çikolarrrr

kuzular bol bebeli rüyalar ben yatar yarın daktıra gidicemmm güzel görünem pörtlek gözlerle adamı korkutmayımmm

ay inanmıyorum yaaaa...hem valla hem billa zuzu25 napıyo acaba özelden mesaj yazsammı diye düşüürken üzerine geldinnn...yok ben erenlere karıştım artık...nasılsınnn heyecan dorukta dimiiiii

aslında bu sabah sağlık ocağına gittik ilaç yazdırmak için eşime dedim testte yapalım yok dedi inadı tutunca tutuyor yarın sabah erkenden özel bir hastanede kan verecem eşime diyorum telefonumu kapatacam seni arasınlar olumlu olursa ara olumsuz olursa arama tabii telefon kapalıyken

iyi geceler kızlar 8 yumurtadan 5i döllenmiş hayırlısı artık.Sayfayı takip ediyorum ama fazla katılamıyorum maalesef gerçi hızınızada yetişemem zaten

senden haber bekledim ama yazmadın...sevindim canım demek 5 yumoş 1.kalite embriyo olma yolunda ilerliyo inşallahhh...sıra geldi transfer gününe o da yarın belli olur...

:) kalbin temizmiş canım heyecan dorukta ne demek içimde bir savaş var bu gece sabah olmaz artık

sabah erkenden git çabucak geeellll...çatlatma beni bak çatlayınca böyle oluyom ben

inş.yaa çok rötar yaptı artık yola çıksa iyi olucak çikolarrrr

kuzular bol bebeli rüyalar ben yatar yarın daktıra gidicemmm güzel görünem pörtlek gözlerle adamı korkutmayımmm

iyi geceler kuzum...bende yatcam sabah 7 de ayaktayım çünküüü

kaçmaz benden sobelerim işteeee...bir ohss maduru olarak geçmiş olsun diyorummm...dualarına AMİİİNNNN diyorummm...demek tedavi start aldı bu son olsun inşallahhh...takıl bize ama röntgenleme yaaazzzzzzzz

inşalah bundan sonra yazarım Transfer olduktan sonra çok başınızı ağrıtırım ben sizin İnşallah sen de en kısa zamanda bebğine kavuşursun

inşalah bundan sonra yazarım Transfer olduktan sonra çok başınızı ağrıtırım ben sizin İnşallah sen de en kısa zamanda bebğine kavuşursun

AMİNNN canım inşallahhh...bilgilerini yaz senide listemize ekleyimmm...yaş,sebep,merkez,hangi aşamadasın ve kaçıncı deneme...

sabah erkenden git çabucak geeellll...çatlatma beni bak çatlayınca böyle oluyom ben

ahh canım sonuçla yüzleşecek halde değilim herhalükarda bol yağışlı olacak ama olumsuz olursa yağışa büyük bir üzüntüde eklenecek ne olur allahım benim içinde "kün" demiş olsun bebişlerim benimle olsuuun.....

topiğimin güzelll hatunları size doyum olmaz...izninizle huzurlarınızdan ayrılıyorummm rüyanızda da yazın bana cevaplarım

AMİNNN canım inşallahhh...bilgilerini yaz senide listemize ekleyimmm...yaş,sebep,merkez,hangi aşamadasın ve kaçıncı deneme...

Canım benim yaş 31 sebep pko umut tüp bebekte tedavi görüyorum 2. denemem estrofem kullanmaya başladım

Herkese iyi geceler Artık benim de yatmam lazım Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Herkesin kucağı sağlıklı ve hayırlı evlatlarla dolsun

ooo zuzucummm gelmiişşşş.nettin gülümm heyecan doruktadır şimdii.
evet canm yarın gitcem ne dicek bakalım.yaın 7 gün.opu ne zman olurkiii

evet canım çook heyecanlıyım korkuyorum duygularım karmakarışık hadi hayırlısı canım senin tedavin kısa protokol değilmiydi

Cmm nbr yaaa benim cook carpintim var uyutmuyr benii korkuyrm dr da igneyi kesti sulndirci sende varmi cnm carpinti gib seyler dua edin lutfen bebisime birsy olmasin sbh ilk isim dr umu armk offf yaaa uytmuyr

canım ben iğneye halen devam ediyorum çarpıntım yok ama sinirlenince yada üzülünce hafiften oluyo gibime geliyo yada o anki sıkıntıdan bana öle geliyo. sen bişeye üzülmüş yda dokunucak bişey yemiş olmayasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…