evet canım çook heyecanlıyım korkuyorum duygularım karmakarışıkhadi hayırlısı canım senin tedavin kısa protokol değilmiydi
canım ben iğneye halen devam ediyorum çarpıntım yok ama sinirlenince yada üzülünce hafiften oluyo gibime geliyo yada o anki sıkıntıdan bana öle geliyo. sen bişeye üzülmüş yda dokunucak bişey yemiş olmayasın?
iyi geceler canımmmiyi geceler yol arkadaşlarım hepinizi öpüyorummm....
korkma cannıııımmm.İnşllah bebeklerin seninedir.dualarım seninlee.
evet canım kıısa protokol.
iyi geceler canımmm
inşallah canım evet duaya çok ihtiyacım var yarın yumurtalarının kaç mm sor kaç tane olduğunuda sor belki yarın son olur yoksa zaten 10 güne 3 gün kalmış sende problem yoktu diye hatırlıyorum bence yumoşların büyümüştür ... bizede haber ver[/Q
tabiki dua edicem tatllııım.hadi hayırlı haberlrle ggggeeeellll.vee iiiiiiiinnnnşşaaallaaaahh ikiizzzlerleee.
karasu81
canım sen moralini bozma bebeğini düşün inan birşey yoktur bebeğin allaha emanet biraz dua oku yada tesbih çek rahatlatır seni
Yok be cnmm hic bisye sikilmdim ama igne birktik ondn sonra daha gok oldu bende zaten aritmi problemi var maleseff sabh olsunda yalvariyorum rabbim yardim et uyut beni diye igrenc ben alamadim bu benm dr n akil kesti igneyii sabh hemn bir homosistein aclik baktiricm kanda insllh bir sorun olmaz ben cok korkuyrm yaa carpinti olunca mutlaka etkiler bebegi indllh birsey Olmaz rua efin lutfen
ne yemek olduğunu sayıyım o zaman uzun mu sürdü kısamı sürdü bi daha düşün cicimm...çorba,biber dolması,ıspanak yemeği,fırında köfteli patatesli benim uydurduğum bi yemek,kek bi de çamaşırlar yıkandı onları astım 2 makina,evin genel dağınıklığını topladım,manikürümü yaptım fazlası vardır eksiği yoktur taammııııı kızıııııımmmm
günaydın canlar nasılsınız
he he tamam çok beceriklisin anladın
yok kız topikte sinirli değilim ona karşı sinirim:113: şu an ne bulursam atasım geliyo kafasınabiz burda eşşek başıyız sanki açtı saçmasapan bi film izliyo o kadar program varken bi sor dimi ..diyorum işte ağaçtan bozma odunnn...
günaydın canlar nasılsınız
he he tamam çok beceriklisin anladın
GunaydinnnSana birktim topigin anhtsrini sevin diyeee
valla egunalcim erkekler anlamaz öyle sorular sormaktan :) benimkide ya mac yorumlarını izler yada kendine göre bi film..bende baktım olacak gibi degil günleri böldüm salı , çarsamba ,cuma benim kumanda :) diger günler onun ikimizde karışmadan mecbur izliyoruz :)) ee tabi o arada karışıyor ama ben duymuyorum
canımm açken midem bulanmaya başladı ama hiç çıkartmadım..
bide bu aralar ayaklarımımı uşutuyorum ne dır.. kasıklarım agrıyo..
2 li test zamanı gelmiş ne guzel..
bende rutın kan tahlıllerımı yaptırdım.. rubella dıye bışey var o çıktı.. dr tekrarlattı..
genelde açken bulanıyor ,aç kalmamak lazım,az az ve sık sık yemek lazım,18 ocakta 2 li test yaptırıcaz,rubella nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?