hayır canım,sabah eşimin yüzünden vazgeçtim.test günümü bekliyorum
boşver canım sıkma canını artık herşey para bi pazar olmuş bu durum artık sen meleğini düşün dikkat et kendineBahceci fulyada tedavi gordum doktorum ali enver kurt yalan soyleyemem cok itinali dAvranildi sonucta pozitif en son carsamba bebegi gormeye gittik iki hafta sonrada kontrole cagirdik kendisinin dogum yaptirmasini soyledi bizde bizim boyle bi gucumuz yok buranin muayene Test ucretleri belli maddi olarak basedemeyiz dedik iki hafta sonra kontrolde konusuruz dedi ciktik evimize geldik cuma gunu kanamam oldu aradik onemli degil dedi ilgisiz tAvirli bi ifAdeyle biz yinede en yakin hastaneye gittik dusuk riski olusmus surekli sirt ustu yat dedi doktor dun sabah garip bi siziyla uyandim kasiklarimda sizi seklinde ara ara artan agrilar vardi aksam esim ciisten gelincen yakin doktora tekrar gittik. Doktorum bebegin yer degistirmis dusuk riskin artmis dedi serum takicaz dedi enver beyi ara dedim esime danis seruma koyulacak ilaclari soralim danisalim istedik dun tel suratimiza kapandi hic acilmadan bi dahada donulmedi yoruMu size birakiyoruM durumunuz Iyiyse bu doktora gidin degilse bizim gibi borc hArc yaptiriyorsaniz. Yanina bile yaklasmayin derim
kızlar bende perşembe günü kan vercem normalde cuma ama cuma işten dolayı vakit yok o yüzden perşembe sabahtan yaptırcam bakalım inş.güzel haberlerle dönerim...
Bu sabah eve yeni girdik dun Gece hastaNedeydik serumlar felan ben cok korkuyorum dua edin benim icin ne olur
Bahceci fulyada tedavi gordum doktorum ali enver kurt yalan soyleyemem cok itinali dAvranildi sonucta pozitif en son carsamba bebegi gormeye gittik iki hafta sonrada kontrole cagirdik kendisinin dogum yaptirmasini soyledi bizde bizim boyle bi gucumuz yok buranin muayene Test ucretleri belli maddi olarak basedemeyiz dedik iki hafta sonra kontrolde konusuruz dedi ciktik evimize geldik cuma gunu kanamam oldu aradik onemli degil dedi ilgisiz tAvirli bi ifAdeyle biz yinede en yakin hastaneye gittik dusuk riski olusmus surekli sirt ustu yat dedi doktor dun sabah garip bi siziyla uyandim kasiklarimda sizi seklinde ara ara artan agrilar vardi aksam esim ciisten gelincen yakin doktora tekrar gittik. Doktorum bebegin yer degistirmis dusuk riskin artmis dedi serum takicaz dedi enver beyi ara dedim esime danis seruma koyulacak ilaclari soralim danisalim istedik dun tel suratimiza kapandi hic acilmadan bi dahada donulmedi yoruMu size birakiyoruM durumunuz Iyiyse bu doktora gidin degilse bizim gibi borc hArc yaptiriyorsaniz. Yanina bile yaklasmayin derim
ggünaydınnnnn kızlarrrrrr
Bahceci fulyada tedavi gordum doktorum ali enver kurt yalan soyleyemem cok itinali dAvranildi sonucta pozitif en son carsamba bebegi gormeye gittik iki hafta sonrada kontrole cagirdik kendisinin dogum yaptirmasini soyledi bizde bizim boyle bi gucumuz yok buranin muayene Test ucretleri belli maddi olarak basedemeyiz dedik iki hafta sonra kontrolde konusuruz dedi ciktik evimize geldik cuma gunu kanamam oldu aradik onemli degil dedi ilgisiz tAvirli bi ifAdeyle biz yinede en yakin hastaneye gittik dusuk riski olusmus surekli sirt ustu yat dedi doktor dun sabah garip bi siziyla uyandim kasiklarimda sizi seklinde ara ara artan agrilar vardi aksam esim ciisten gelincen yakin doktora tekrar gittik. Doktorum bebegin yer degistirmis dusuk riskin artmis dedi serum takicaz dedi enver beyi ara dedim esime danis seruma koyulacak ilaclari soralim danisalim istedik dun tel suratimiza kapandi hic acilmadan bi dahada donulmedi yoruMu size birakiyoruM durumunuz Iyiyse bu doktora gidin degilse bizim gibi borc hArc yaptiriyorsaniz. Yanina bile yaklasmayin derim
hayır canım,sabah eşimin yüzünden vazgeçtim.test günümü bekliyorum
geri sayımda sona geliyoruzzz...sen transferini ne zaman olmuştun??? test gününü 15 ocak yazmışım ben nasıl oluyoda cuma test günün oluyo kuzum bi aydınlatıver beniii:44::44:
kuzum normalde doktorun bana dediği kan tahlili günü 13.12.2012 benim transfer 03.01.2012 de oldu canım yani 11.gün test istedi ama ben bir gün önce yaptırcam mecburen :)
kuzum normalde doktorun bana dediği kan tahlili günü 13.12.2012 benim transfer 03.01.2012 de oldu canım yani 11.gün test istedi ama ben bir gün önce yaptırcam mecburen :)
canımmmm napıonnn?ben ütülerimi bitirdim çok şükür sabahtan beri ütü yapıom ya delirmek üzereydim..buarada benim ütü GV-9460.alcak olursan bi bak yani memnun kalırsın...ee bu akşam ki menüde ne var?yapcanmı bişiler daha dünkilerin yanına?
peki 15 ocak test gününü ben nerden uydurdum:26:...kısa devre yapmışım demekkk...
:) olsun kuzum farketmez ...
peki 15 ocak test gününü ben nerden uydurdum:26:...kısa devre yapmışım demekkk...
ben bugün oturuyorum komşulardan kaçıyorum evde sessiz dolaşıyorum tv nin sesini bile açamıyorummm...hatunlar bana gelmek için yakalamaya çalışıyor...bizim kattaki hatunlar bunlar...hepsi geçkin 50 nin üstünde teyzeler taktılar bana kafayı ya hu illa bi gelcez diyolar bende erteliyorum anacım ben muhabbet edecek bişi bulamıyom ki teyzelerle...dün evde işim var diye salladım bugün de evde yokum yalaaaaannnnn....menüde ek olarak bişi şimdilik düşünmüyorum düşünsemde yazmam hamileler var sonra canları çekiyoooo...sana da maşallah ütüyü bitirmişsin...internetten bi bakıyım ütüye nası bişiymiş...
Koptum dün akşammkii konuşmalarınızı okuyuncaa..Odun,kütük,hödükkkkk....Kocişlere yağdırmışşşsınızzz...Heppsimi ayynıı yaaaaa aralarındaa vardırrrr belkkii incee ruhluuu birilerii...Tüm geçmişi okumaya çalıştımm...Hepiniz süpersiniz...Çoook öpüyorummm güzelll bir gün diliyorummmm..
:)) canım dün salladın ,bugünde salladın hadi onlar kafaya koyduysa kesin gelir bence gelsinler at basından bidaha gelmezler :d
hiç havamda değilim...pasta börekçi onlarrr...kim kalkacakta mutfağa girecek şimdi zaten bugün geçti yetişmez bişi...yemeden de durmaz tombik teyzeler...ellerinle 2 şiş bi yumak oturcak yer arıyolar...şimdi kafayı bana taktılarrr...kesin kapıyı falanda dinliyordur bunlar acaba evdemi ses geliyomu diyeee...bi keresinde resmen öyle yaptılar seslerini duyunca kapının deliğinden baktım bi de ne göreyimmmkapımı dinliyorlar ben içerden onlar dışardan röntgencilik oynuyozzz...
ben bugün oturuyorum komşulardan kaçıyorum evde sessiz dolaşıyorum tv nin sesini bile açamıyorummm...hatunlar bana gelmek için yakalamaya çalışıyor...bizim kattaki hatunlar bunlar...hepsi geçkin 50 nin üstünde teyzeler taktılar bana kafayı ya hu illa bi gelcez diyolar bende erteliyorum anacım ben muhabbet edecek bişi bulamıyom ki teyzelerle...dün evde işim var diye salladım bugün de evde yokum yalaaaaannnnn....menüde ek olarak bişi şimdilik düşünmüyorum düşünsemde yazmam hamileler var sonra canları çekiyoooo...sana da maşallah ütüyü bitirmişsin...internetten bi bakıyım ütüye nası bişiymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?