2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşver canım sıkma canını artık herşey para bi pazar olmuş bu durum artık sen meleğini düşün dikkat et kendine

kızlar bende perşembe günü kan vercem normalde cuma ama cuma işten dolayı vakit yok o yüzden perşembe sabahtan yaptırcam bakalım inş.güzel haberlerle dönerim...

geçmiş olsun canım sıkma canını.dikkat et kendine ben inanıyorum bebegin seni bırakmayacak.off bu doktorlarada sinir oluyorum artık hep para hep paraa

kızlar bende perşembe günü kan vercem normalde cuma ama cuma işten dolayı vakit yok o yüzden perşembe sabahtan yaptırcam bakalım inş.güzel haberlerle dönerim...

geri sayımda sona geliyoruzzz...sen transferini ne zaman olmuştun??? test gününü 15 ocak yazmışım ben nasıl oluyoda cuma test günün oluyo kuzum bi aydınlatıver beniii:44::44:

Bu sabah eve yeni girdik dun Gece hastaNedeydik serumlar felan ben cok korkuyorum dua edin benim icin ne olur

çoooookkk geçmiş olsuuunnn canımmm...rabbim bebeğini korusunn:109:

canım benim şimdi nasılsın iimisin?çok üzüldüm ya nasıl böle umursamaz davranabiliyorlar.biz ne kadar uğraşıoz bu bebeklere kavuşabilmek için ama onlar napıo.çok sinir oldum.bilion bende oraya gitcem ama transferden sonra döncem desene benim bi sorun olursa hiç ulaşamıcam.off yaa.ee serum yapıldı mı bi zararı yokmuş dimi?

ggünaydınnnnn kızlarrrrrr

günaydın cnmmmm

cnm oncelıkle cok gecmıs olsun artık tüp bebek tamamen para tuzağı kıme guvenecegını bılmıyorsun o doktor senın dusuk rıskı oldugunu bılıyordur ama para ıcın soylemek ıstememmıstır cok dıkkat et yat kalma hıc cnm dusuk ıcın ılaclar var doktora gıt ve al kullan bebgın ıns senınle kalır cnm uzulme sıkma canını... bu ıs o kadara malıyetlıkı hıc gıtmıycek bıle desen 6000 tl gıdıyor oda bu devrıde zor borc alamdan kuzummm
hayır canım,sabah eşimin yüzünden vazgeçtim.test günümü bekliyorum

bencede en guzelını yapmısss test gunu daha ıyı sonuc alrısın cnmmm bekle 1 gunun kalmıs zaten :)

canımmmm napıonnn?ben ütülerimi bitirdimçok şükür sabahtan beri ütü yapıom yadelirmek üzereydim..buarada benim ütü GV-9460.alcak olursan bi bak yani memnun kalırsın...ee bu akşam ki menüde ne var?yapcanmı bişiler daha dünkilerin yanına?

kuzum normalde doktorun bana dediği kan tahlili günü 13.12.2012 benim transfer 03.01.2012 de oldu canım yani 11.gün test istedi ama ben bir gün önce yaptırcam mecburen :)

peki 15 ocak test gününü ben nerden uydurdum:26:...kısa devre yapmışım demekkk...

ben bugün oturuyorum komşulardan kaçıyorum evde sessiz dolaşıyorum tv nin sesini bile açamıyorummm...hatunlar bana gelmek için yakalamaya çalışıyor...bizim kattaki hatunlar bunlar...hepsi geçkin 50 nin üstünde teyzeler taktılar bana kafayı ya hu illa bi gelcez diyolar bende erteliyorum anacım ben muhabbet edecek bişi bulamıyom ki teyzelerle...dün evde işim var diye salladım bugün de evde yokum yalaaaaannnnn....menüde ek olarak bişi şimdilik düşünmüyorum düşünsemde yazmam hamileler var sonra canları çekiyoooo...sana da maşallah ütüyü bitirmişsin...internetten bi bakıyım ütüye nası bişiymiş...

Koptum dün akşammkii konuşmalarınızı okuyuncaa..Odun,kütük,hödükkkkk....Kocişlere yağdırmışşşsınızzz...Heppsimi ayynıı yaaaaa aralarındaa vardırrrr belkkii incee ruhluuu birilerii...Tüm geçmişi okumaya çalıştımm...Hepiniz süpersiniz...Çoook öpüyorummm güzelll bir gün diliyorummmm..

:)) canım dün salladın ,bugünde salladın hadi onlar kafaya koyduysa kesin gelir bence gelsinler at basından bidaha gelmezler :d

canıııııımmmmmm beniiiiiimmmm bitanesinnn sennnn...:109:

:)) canım dün salladın ,bugünde salladın hadi onlar kafaya koyduysa kesin gelir bence gelsinler at basından bidaha gelmezler :d

hiç havamda değilim...pasta börekçi onlarrr...kim kalkacakta mutfağa girecek şimdi zaten bugün geçti yetişmez bişi...yemeden de durmaz tombik teyzeler...ellerinle 2 şiş bi yumak oturcak yer arıyolar...şimdi kafayı bana taktılarrr...kesin kapıyı falanda dinliyordur bunlar acaba evdemi ses geliyomu diyeee...bi keresinde resmen öyle yaptılar seslerini duyunca kapının deliğinden baktım bi de ne göreyimmm kapımı dinliyorlar ben içerden onlar dışardan röntgencilik oynuyozzz...

Merhaba kızlar.Umarım herkes iyidir....

zuzu25 bugün test gününmüş.Allah hayırlı haberler vermek nasip etsin,dualar seninle.

Egunal canım 7.yılın uğuruna bende inanıyorum,çevremde çok örneği var,Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah.

atasehir canım geçmiş olsun,Allah meleğini korusun,dikkat et kendine...

198325(elif) tebrik ederim,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım.

Benim de doktorum Ali Enver Kurt.Ben de anlatmak istiyorum.Çünkü kalbim çok kırık.Üzüntüden mahvoldum.Bu benim aynı doktorda 2.denemem olacaktı.Görüştük ilaçsız tüp bebek(doğal yolla) yaptırmak istediğimi söyledim.Çünkü bir önceki denemem ilaçlıydı fakat sadece 2 yumurta toplanmıştı.Sanki ilaçsız tüp bebk yöntemini hiç bilmiyormuş gibi davrandı."Bari bir hap vereyim" dedi.Biz de "yöntemin nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yapın.Siz bilirsiniz" dedik."Ama ısrar etmiyoruz.Önemli olan bizim için sonuç.Siz uygun görüyorsanız" dedik."Bir bakalım ultrasonda ona göre karar verelim" dedi.Baktı."Zaten bu ay ilaçlı için uygun değilsin.İlaçsız yapalım" dedi.Femera verdi."5 gün içtikten sonra gel" dedi.Gittik."Sana ne yapacaktık?Ne vermiştik sana ilaç? dedi.Yani hiçbirşeyi not etmemiş.Bir önceki görüşmeyi hiç hatırlamıyor.Ben de doğal yolla dedim."Hı tamam" dedi."Bir sonraki randevuda ben olmayacağım Erbil bey muayene edecek.Yumurtalarının büyüklüğüne bakacak ona göre çatlatma iğneni vurulacağın günü söyleyeceğim18-21 mm arası olması lazım" dedi.Erbil Bey muayene etti."22 mm olmuş şimdi çatlatma iğneni vuracağız.3-4 gün boyunca ilişkiye girin" dedi."Nasıl yani doktor bey biz tüp bebk yaptıracağız" dedik."Hayır Enver Bey dosyanıza doğal yolla,ilişkiyle yazmış"dedi."Enver Bey'i aradık.Durumu söyledik.Yumurtam çatlamasın diye iğne yaptırdı."Eğer çatlamazsa yaparız tüp bebeğini "deyip beni gönderdiler.Daha önceki tüp bebk deneyimlerimden bildiğime göre gereğinden fazla büyüyen yumurta bozuluyor.İşe yaramaz hale geliyor.Eve gelince dayanamadım aradım Enver Bey'i."Bu yumurtadan birşey olmaz niye doğru dürüst takip etmediniz" dedim.O da "öyle birşey yok bana güven emin ellerdesin" dedi.Beni ikna etti.Yumurta toplama günü gittik.Yumurta çatlamamış,aldılar.Ben narkozdan çıkınca ilkönce hemşire geldi yanıma."Yumurtanız dondurulacak" dedi."Hayır biz böyle birşey istemedik" dedik."Doktorunuz bize öyle bilgi verdi" dedi.Ben de "bir yanlışlık var.Enver Bey'i arayın" dedim.Gitti geri geldi."Aradık" dedi."Transferi kendi döndüğünde yapmak istediği için öyle olması gerekiyormuş" dedi. Daha sonra Erbil Bey yanıma geldi."Transferi Enver Bey salı günü dönecek tranferi kendi yapmak istediği için yumurtalarınız dondurulacak" dedi."Peki" dedik.Sonra çıktık araba ile eve dönüyoruz.Enver Bey aradı."Yumurtanı dondurmak istemişsin" dedi.HAYDAAAAA."Hayır doktor bey siz istemişsiniz dedim.O da hayır ben istemedim dedi.Biz de istemedik deyince "tamam dedi ben salı günü orada olacağım.Transferini yaparız" dedi.Kapadık telefonu.Bir düşündüm.Beni yumurta toplama işleminden sonra yazılan reçeteyi yazmadan gönderdiler.Yumurtalarım toplanacak diye.Tekrar doktoru aradım."Benim transfere kadar ilaçlar kullanmam gerekmiyor mu doktor bey" dedim."Aaaa evet" dedi.İlaçlarımı telefonda not ettirdi bana.Öylelikle alıp kullandım.Transferin salı 12:30 da dediler.13:30 da aldılar.ve transfer yapıırken de bana bir terslik olduğunu hissettirecek konuşmalar oldu.VEEEE SONUÇ NEGATİF.Şahsen ben bana transfer yapıldığını bile düşünmüyorum.Yorumu sizlere bırakıyorum.

D desene onlar ayagına hizmet edecek genç birini arıyorlar :)) seni gözüne kestirmişler demekki canım aman haa kapıya yaklaşma Allah yardımcın olsun

kıyamam sana saklambaç oynuonuz walla onlar yakalamya çalışıolar seni.walla benim burdada hep yaşlılar war yazın arada geliolar kahve içmeye balkonda ama kışın ewde çekilmez yani bide trip yapıolar nerdesin sen diezaten ewde durmuom pek anneme kayınvaldeme falan gidiom.ayyy kötü olduk yine yaşlıları çekiştirioz biz yaşlanınca bizede böle yapcaklarben bugün yine gezmeğe gidiom ordanda yemeğe anneme gitcem yemek derdim yok.karasudan bi haber yok dimi naptı acaba?bidetest sonucu alcak arkadaş vardı merakta ederim ben şimdi işşallah ewden çıkana kadar gelir haberler.walla bağımlılık yaptı burası bana.akşamda giriom adam alcak laptopu atcak dışarıyazık oda ilgi ister garibim ben kendi derdime düşmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…