2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay egunel güldürdün beni cnm neden biz böyle teyzelerden kaçar olduk bende komşularımla fazla görüşmüyorum beni telden arıyıp nerdesin sen diyolar bende evdeyim diyom e hiç sesim çıkmıomuş bende tek başıma kimle konuşcam dedim.aslında benim kaçış nedenim belli çocuk sohbeti açılcak ve ben üzülcem kendimi biliyorum bundan dolayıda bazen insanlardan kaçıyorum.onlar benim sorunumun bu kadar büyük olduğunu bilmiyolar içimde ne fırtınlar koptuğunu ah ahhh
kim uğraşcak pasta çörekle demi bu kafayla )))

Kızlar beni hatırladınız mı? bugün dr. a gititm rahimde sıvı birikmesi görünüyor. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı?

maşallah korusun ya eeee daha baya varmı haber beklediğiz

sana doğru ankaradan uçuşa geçtim az kaldı üzerine düşecem dikkat ettt...deliiiiiii hamileler listesine bakıyosun da transfer listesine niye bakmıyorsuuuunnnn...bugün zuzu25 ten haber gelecek test günü...onun dışında da 5 kişi var ileryen zamanlarda test günü olannn...bi dahada yazmam taammııııı...listeyi kendimemi yapıyom ben

sabiha gökçende bekliyorumya eriniyorum ne biliyim çok üzün acaba ben erindiğim içinmi bebeğim olmuyor erinenin çocuğu olmazmış derlerya canım sen her sabah bilgi veriyosun ya ya 5 kişiden başka sen ben varız başka varmı canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmm

Cnm rubella kizamikcik diye biliyorum ayyy ne gusel yaa rabbim bizede nadip etsin o aylara saglikla ulasmayii

hımm saol canım,amin inşallahh ,bebişler sağlıklı olsunda yeter bizlere,zaman çabuk geçiyor aslında 11.hafta biticek nerdeyse,bulantı ve kusmalarım devam ,sende varmı bulantı falan

hep gül şekeriiimmm ALLAH ağlatmasın...köşe kapmaca oynamakk zorunda bırakıyolar biziii...benim komşular biliyolar tüpçü olduğumu...benimle konuşmayan sessiz olarak tanımladığım bir cisim (kocam olur kendi) kankasıyla aynı apartmandayız ona demiş tüp taktırıyoz diye o da karısına karısıda bizim tombik teyzelere derken 4 blok ta duydu çok şükür...zaten bizim tek konuşacak konumuz tüp bebek ve kocakarı yöntemleri olacakkk...

oooofffff of madurumda madurummm...kızııııımmmm test günü resmileşen onlarrr...biz tedavi aşamasında olanların listeside ayrı taammııı...onlarıda listeden bi bakıver sana zahmettttt

slm cnm. msjını gördüm cvp da yazdım. çok kötü birkaçgün geçirdim. pazar acildeydim. neyse bugün daha iyiyim. ağrılarım daha hafif. ne illet birşey bu ohss. allah kimsenin başına vermesin.

Kızlar beni hatırladınız mı? bugün dr. a gititm rahimde sıvı birikmesi görünüyor. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı?

canıımmm ne demek hatırladınızmı unutmadıkkiiii...benim kardeşimde sıvı değil kan birikmesi olmuştu 6 ay boyunca ped le dolaştı kanaması oluyordu yavaş yavaş attı kanamasını ve bitti...sıvı birikmesi nasıl oluyor bilmiyorummm...tabii kardeşim gebelikte bunu yaşadı...normal zamanda değill

Son düzenleme:

cok gecmıs olsun cnm allah sana sabır vermıs 2. denemem demısın aynı doktorla para ıcın herseyı yapıyorlar zaten cok gecmıs olsun cnm sınır bozucu br olay ....

hahaha allah senı ne yapmasın emı evet hemen baslıyorlar koca karı ılaclarına ama kacma cnm benım 1-2-3 derken yakalancan yaaaa yazık sana :)

kimseye soyleyememk cok zor cnm malesef kımse bılmeısn ıstıyorsun benımde oyle esımın aılesı anne ve babası bılıyo sadece kend aıleme soyleyemedım cunku bırde bır arkadasım yaptırcaz dıye ama ben bukadar stres uzuntu cekerken kocama deert yanıyom oda bana bazen konusmuyruz bıle uzuluyo

soylemeseymıs keske cnm ama ıs ısten gecmıs artıkkkk kocanı neden oyle tanımlıyorsun sen bakım

slm cnm. msjını gördüm cvp da yazdım. çok kötü birkaçgün geçirdim. pazar acildeydim. neyse bugün daha iyiyim. ağrılarım daha hafif. ne illet birşey bu ohss. allah kimsenin başına vermesin.

cokkk gecmıs olsun cnm dıkakt et proteınle beslennnn amın cnm ohss olamsaydım bebgım benımleydı ((((((((((((((((((((50:

evet okudum canımmm...çok geçmiş olsunnn...inşallahh azalıyordur da kurtulursun bir an önceee...gerçekten kimse yaşamasın ohss yii...biz bi de orta seviyedeyiz bi de bunu ağır seviyesi var düşün artık... o duruma gelmedik çok şükür...:109:

ha..ha.. bende bi ben varım sanıyodum ama tek obez olmadığımı bilmek güzel:))))) bende 58 civarıydım ve bibuçuk kilo daha alırsam 70 vurucam:))) ayrıca gözün aydın keseyi görmüşsün sıra pıt pıtlara geldi..
kızlar merhabalar nasılsınız benim için zor bi gece idi karnım ağrıdı bugün bide devamlı sırt üstü yatıyorum iyimi kötümü

geçmiş olsun canım...

yazdıklarını okuyunca ne diyeceğimi şaşırdım.. gerilim filmi gibi.. allah sana sabır o dr.larada insanlık versin. umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…