hiç havamda değilim...pasta börekçi onlarrr...kim kalkacakta mutfağa girecek şimdi zaten bugün geçti yetişmez bişi...yemeden de durmaz tombik teyzeler...ellerinle 2 şiş bi yumak oturcak yer arıyolar...şimdi kafayı bana taktılarrr...kesin kapıyı falanda dinliyordur bunlar acaba evdemi ses geliyomu diyeee...bi keresinde resmen öyle yaptılar seslerini duyunca kapının deliğinden baktım bi de ne göreyimmmkapımı dinliyorlar ben içerden onlar dışardan röntgencilik oynuyozzz...
hastanede kuzummm...kan verecekti...kullandığı ilaçlar çarpıntı yapıyomuş bi baktırıyo ayarlarına...birazdan damlar su damlasııııı:109:
maşallahkorusun ya eeee daha baya varmı haber beklediğiz
sana doğru ankaradan uçuşa geçtim az kaldı üzerine düşecem dikkat ettt...deliiiiiii hamileler listesine bakıyosun da transfer listesine niye bakmıyorsuuuunnnn...bugün zuzu25 ten haber gelecek test günü...onun dışında da 5 kişi var ileryen zamanlarda test günü olannn...bi dahada yazmam taammııııı...listeyi kendimemi yapıyom ben
Cnm rubella kizamikcik diye biliyorum ayyy ne gusel yaa rabbim bizede nadip etsin o aylara saglikla ulasmayii
ay egunel güldürdün beni cnm neden biz böyle teyzelerden kaçar oldukbende komşularımla fazla görüşmüyorum beni telden arıyıp nerdesin sen diyolar bende evdeyim diyom e hiç sesim çıkmıomuş bende tek başıma kimle konuşcam dedim.aslında benim kaçış nedenim belli çocuk sohbeti açılcak ve ben üzülcem kendimi biliyorum bundan dolayıda bazen insanlardan kaçıyorum.onlar benim sorunumun bu kadar büyük olduğunu bilmiyolar içimde ne fırtınlar koptuğunu ah ahhh
kim uğraşcak pasta çörekle demi bu kafayla)))
sabiha gökçende bekliyorumya eriniyorum ne biliyim çok üzün acaba ben erindiğim içinmi bebeğim olmuyor erinenin çocuğu olmazmış derlerya canım sen her sabah bilgi veriyosun ya ya 5 kişiden başka sen ben varız başka varmı canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmm
oooofffff of madurumda madurummm...kızııııımmmm test günü resmileşen onlarrr...biz tedavi aşamasında olanların listeside ayrı taammııı...onlarıda listeden bi bakıver sana zahmettttt
Kızlar beni hatırladınız mı? bugün dr. a gititm rahimde sıvı birikmesi görünüyor. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı?
egunel avatar resmimi değiştirecem unuttum nasıl değiştirliyodu
:2::2::2::2:
Benim de doktorum Ali Enver Kurt.Ben de anlatmak istiyorum.Çünkü kalbim çok kırık.Üzüntüden mahvoldum.Bu benim aynı doktorda 2.denemem olacaktı.Görüştük ilaçsız tüp bebek(doğal yolla) yaptırmak istediğimi söyledim.Çünkü bir önceki denemem ilaçlıydı fakat sadece 2 yumurta toplanmıştı.Sanki ilaçsız tüp bebk yöntemini hiç bilmiyormuş gibi davrandı."Bari bir hap vereyim" dedi.Biz de "yöntemin nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yapın.Siz bilirsiniz" dedik."Ama ısrar etmiyoruz.Önemli olan bizim için sonuç.Siz uygun görüyorsanız" dedik."Bir bakalım ultrasonda ona göre karar verelim" dedi.Baktı."Zaten bu ay ilaçlı için uygun değilsin.İlaçsız yapalım" dedi.Femera verdi."5 gün içtikten sonra gel" dedi.Gittik."Sana ne yapacaktık?Ne vermiştik sana ilaç? dedi.Yani hiçbirşeyi not etmemiş.Bir önceki görüşmeyi hiç hatırlamıyor.Ben de doğal yolla dedim."Hı tamam" dedi."Bir sonraki randevuda ben olmayacağım Erbil bey muayene edecek.Yumurtalarının büyüklüğüne bakacak ona göre çatlatma iğneni vurulacağın günü söyleyeceğim18-21 mm arası olması lazım" dedi.Erbil Bey muayene etti."22 mm olmuş şimdi çatlatma iğneni vuracağız.3-4 gün boyunca ilişkiye girin" dedi."Nasıl yani doktor bey biz tüp bebk yaptıracağız" dedik."Hayır Enver Bey dosyanıza doğal yolla,ilişkiyle yazmış"dedi."Enver Bey'i aradık.Durumu söyledik.Yumurtam çatlamasın diye iğne yaptırdı."Eğer çatlamazsa yaparız tüp bebeğini "deyip beni gönderdiler.Daha önceki tüp bebk deneyimlerimden bildiğime göre gereğinden fazla büyüyen yumurta bozuluyor.İşe yaramaz hale geliyor.Eve gelince dayanamadım aradım Enver Bey'i."Bu yumurtadan birşey olmaz niye doğru dürüst takip etmediniz" dedim.O da "öyle birşey yok bana güven emin ellerdesin" dedi.Beni ikna etti.Yumurta toplama günü gittik.Yumurta çatlamamış,aldılar.Ben narkozdan çıkınca ilkönce hemşire geldi yanıma."Yumurtanız dondurulacak" dedi."Hayır biz böyle birşey istemedik" dedik."Doktorunuz bize öyle bilgi verdi" dedi.Ben de "bir yanlışlık var.Enver Bey'i arayın" dedim.Gitti geri geldi."Aradık" dedi."Transferi kendi döndüğünde yapmak istediği için öyle olması gerekiyormuş" dedi. Daha sonra Erbil Bey yanıma geldi."Transferi Enver Bey salı günü dönecek tranferi kendi yapmak istediği için yumurtalarınız dondurulacak" dedi."Peki" dedik.Sonra çıktık araba ile eve dönüyoruz.Enver Bey aradı."Yumurtanı dondurmak istemişsin" dedi.HAYDAAAAA."Hayır doktor bey siz istemişsiniz dedim.O da hayır ben istemedim dedi.Biz de istemedik deyince "tamam dedi ben salı günü orada olacağım.Transferini yaparız" dedi.Kapadık telefonu.Bir düşündüm.Beni yumurta toplama işleminden sonra yazılan reçeteyi yazmadan gönderdiler.Yumurtalarım toplanacak diye.Tekrar doktoru aradım."Benim transfere kadar ilaçlar kullanmam gerekmiyor mu doktor bey" dedim."Aaaa evet" dedi.İlaçlarımı telefonda not ettirdi bana.Öylelikle alıp kullandım.Transferin salı 12:30 da dediler.13:30 da aldılar.ve transfer yapıırken de bana bir terslik olduğunu hissettirecek konuşmalar oldu.VEEEE SONUÇ NEGATİF.Şahsen ben bana transfer yapıldığını bile düşünmüyorum.Yorumu sizlere bırakıyorum.
he valla gördüler tazecik hatunu (31 yaşında tazecikim) hizmet ettirecekler koca göbüşlerine...bende sessiz sedasız sizinle sohbet ediyorum yakalanmam inşallah diye umuyorum...akşama doğru kapıcı geliyo çöpler için herkes 6 da kapının önüne koyuyo bigün çöpü kapını önüne koydum hemen kapıyı kapattım arkasından zil çaldı çöpünü gördüm evedemisin bi kahveye geldiimmm..ay çöpümü bile takip ediyolar yazııııkkk banaaaa...
ay egunel güldürdün beni cnm neden biz böyle teyzelerden kaçar oldukbende komşularımla fazla görüşmüyorum beni telden arıyıp nerdesin sen diyolar bende evdeyim diyom e hiç sesim çıkmıomuş bende tek başıma kimle konuşcam dedim.aslında benim kaçış nedenim belli çocuk sohbeti açılcak ve ben üzülcem kendimi biliyorum bundan dolayıda bazen insanlardan kaçıyorum.onlar benim sorunumun bu kadar büyük olduğunu bilmiyolar içimde ne fırtınlar koptuğunu ah ahhh
kim uğraşcak pasta çörekle demi bu kafayla)))
hep gül şekeriiimmm ALLAH ağlatmasın...köşe kapmaca oynamakk zorunda bırakıyolar biziii...benim komşular biliyolar tüpçü olduğumu...benimle konuşmayan sessiz olarak tanımladığım bir cisim (kocam olur kendi) kankasıyla aynı apartmandayız ona demiş tüp taktırıyoz diye o da karısına karısıda bizim tombik teyzelere derken 4 blok ta duydu çok şükür...zaten bizim tek konuşacak konumuz tüp bebek ve kocakarı yöntemleri olacakkk...
slm cnm. msjını gördüm cvp da yazdım. çok kötü birkaçgün geçirdim. pazar acildeydim. neyse bugün daha iyiyim. ağrılarım daha hafif. ne illet birşey bu ohss. allah kimsenin başına vermesin.
slm cnm. msjını gördüm cvp da yazdım. çok kötü birkaçgün geçirdim. pazar acildeydim. neyse bugün daha iyiyim. ağrılarım daha hafif. ne illet birşey bu ohss. allah kimsenin başına vermesin.
egunel avatar resmimi değiştirecem unuttum nasıl değiştirliyodu
ha..ha.. bende bi ben varım sanıyodum ama tek obez olmadığımı bilmek güzel:))))) bende 58 civarıydım ve bibuçuk kilo daha alırsam 70 vurucam:))) ayrıca gözün aydın keseyi görmüşsün sıra pıt pıtlara geldi..ya aslında benimde oraya gidesim var ama yolcok kilo almışım çok transferden önce 59 - 60 kiloydum dün tarttılar 70 olmuşum.kese iyi dedi 16 ocakta bidaha gitcem kalp atışı için.fazla yeme falan dedi.haftaya test yapılcakmış.antalya ne kadar ödeyeceksin?ben mehmet denize gidiyordum bu hafta yokmuş hüseyin bye anadou hastanesine gittim 50 tl aldılar.haftaya test olunca daha fazla tutar
kızlar merhabalar nasılsınız benim için zor bi gece idi karnım ağrıdı bugün bide devamlı sırt üstü yatıyorum iyimi kötümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?